Alla inlägg den 16 augusti 2010

Av Frida - 16 augusti 2010 17:41

Igår åkte mamma och pappa till Uddevalla med syrrans alla saker, hon har nu flyttat för gott och jag hoppas även att jag gör de fast att jag vet att mamma kommer tycka de är jobbigt. Men hon kommer komma över de. 


Igår hyrde jag och yngsta systern Bröllopsfotografen, de var inte riktigt lika bra som jag hade förväntat mig men än dock bra. Imorgon är de dags för kunskapsprovet för körkort, jag kan ärligt säga att jag faktiskt är ganska nervös men lillsyrran tyckte inte att jag behövde vara de :P hon är bra söt hon :)


Näe nu ska vi käka stekt potatis och kotlett mums mums

Av Frida - 16 augusti 2010 14:42

I lördags var de äntligen dags att träffa två av mina kompisar/idoler från The Women men denna gång i ett annat band The Troubled Three tillsammans med en kille som heter Richard. Har två gånger tidigare tänkt åka och se dom när dom varit i Halmstad men de kom andra saker i vägen i alla fall den första gången. De roligaste med denna spelning var att träffa grabbarna igen, de var så sjukt länge sen och dom blev som alltid glad över att se mig och Jerry var inte sen med att kramas :) Jag kunde två låtar under denna kväll men de gjorde inte så mycket för de var ett härligt gung ändå. Sen när showen var slut så kramades jag med grabbarna och sa hej då sen drog dom vidare, dom skulle spela med The Women på ett bröllop :) Jag talade också om att dom var kanon bra :) 


Jag och pappa kollade lite på bilar idag också, de var många fler än förra sommaren :P vi smaka även på en stark sås och jag kan lova att den var så sjukt jävla stark. De sved i tunga, på tandköttet och innanför läpparna bra länge efter fy fan. Vet inte hur många glas vatten vi sluka men de var nått av de värsta jag smakat, jag kommer aldrig mer tycka nått är stark kan jag ju säga. Tror han tänkte ta dö på oss.


De var en kanon kväll och jag fick glänsa i min Rockabilly klänning :)


Tack för en kanon spelning grabbar, jag hoppas vi ses snart igen!!  

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards