Alla inlägg den 28 maj 2015

Av Frida - 28 maj 2015 14:19

Sist jag skrev så skulle jag till Ortopeden med min hand, helt sjukt att det redan gått 8 månader sen jag skada den och än är den inte helt bra tyvärr men förhoppningsvis så blir den helt återställd en vacker dag :) Var så nervös där jag satt i väntummet så jag trodde jag skulle spy men så fort läkaren sa hej till mig så infann sig ett lugn och han fick mig att skratta på bara någon minut :D Så underbar läkare, önskade att fler var som han!


Efter att vi kollat mina röntgenplåtar, diskuterat och gjort en kontroll av handens funktion så kom vi överens om att vi inte gör någon operation i nu läget. Har så pass lite problem med den ändå och det är en riskfylld operation som jag är glad om jag slipper för det skrämmer skiten ur mig!! Har hellre en helt okej hand istället för en helt paj hand. Kan ju glädja mig (om man nu kan göra det) att det är ett ovanligt ben jag skadat, han hade endast haft 3 fall innan mig och då hade han ändå varit läkare sen 70-talet, något har jag lyckats med i alla fall :P 
Ja då är det bara att försöka fortsätta att ta det lungt med handen så den förhoppningsvis kan fortsätta läka (för han tyckte det såg ut som att det ändå börja läka, vilket jag hoppas. För så fort jag fick reda på att det var en fraktur så börja jag använda handen på ett helt annat sätt) och i Oktober ska jag få träffa denna underbara man igen för då ska vi göra en röntgen och se hur handen mår :) 

Efter detta tog jag mig en välförtjänt semester och drog söderut, handen gillade inte alla körtimmar men vi kom överens såsmåningom :) Första stoppet blev i Örebro hos mina underbara brorsöner och deras mamma, blivande man och deras gulliga lillskrutt. Åh vad hon var mysig att gosa med :D Hoppas vi ses snart igen, får inte dröja lika länge till nästa gång!! 
Efter det blev det en svän till Öland till mina bustjejer där nere, var kul att träffa familjen igen och min favoritkatt Hermes :) 
Efter det bar det iväg till Mölnlycke, äntligen skulle jag få spendera lite tid där man är uppväxt :D Mormor uppskattade besöket. Och jag och syrran fick en nostalgipromenad i området vi bodde och lekte som små. Underbart!! 
Sen for vi vidare hem till syrran, äntligen fick man se hennes mysiga lilla place :) Helgen där spenderade vi i Tanumshede i morfars stuga tillsammans med han och hans kvinna. Helt fantastiskt att vara där igen, har inte varit där på typ 6år så det var verkligen på tiden!! Kanske blir en tur ner tid på hösten också om dem fortfarande har värmen på annars får det bli nästa vår :D 


Efter detta så började resan hem, hem till min prins som jag sakna!! Var så fantastiskt att få komma hem igen :) Sen har vi i stort sett baa myst sen dess :P Nu i söndags var vi på Kosläpp och jag klappade kalvisarna, såå mysigt! 

Och häromdagen gjorde jag en hjälteinsats, när jag var på väg hem till killen så sitter det en fågel mitt på vägen och flyttar inte på sig. Stannar kliver ur och går och kollar läget med den, först fattar jag inte vad som hänt förrän jag ser att den blöder ur huvudet :( Tog med den flytta ut den i gräset och flytta bilen. Efter två samtal och lite kel och prat med den söta lilla bofinken så kunde jag konstatera att den mådde ganska okej och hans chanser att överleva var nog stora tack vare mig. Var så fantastiskt söt, ville ha med han hem <3

Nepp dags att göra sig iordning, ikväll blir det äntligen mys med Jossan igen. Så länge sen sist!! 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards