Alla inlägg den 27 juli 2010

Av Frida - 27 juli 2010 18:39

Dags att komma tillbaka till skrivandet, semestern är slut och den sluta inte som jag hade räknat med :( väldigt långt ifrån vad jag hade hoppats på. Tänker inte gräva ner mig i de tråkiga utan ser framåt och berättar nu bara om de roliga som hänt (inte allt blir så mycket).


Jag har dels träffat gamla klasskamrater och lärare och vänner som jag har kvar där nere. De har varit fantastiskt och de bästa av allt var nog Annas födelsedagsparty. Den bästa fest jag någonsin varit på och så träffa jag ju V :) hehe mycket trevlig kille, de var en mysig och trevlig natt. Jag älskade alla Annas vänner, helt underbara människor. De var även kul att jag var med och fixade in för partyt och fick ta emot gästerna. De var i alla fall en toppen kväll/natt.


Den killen jag träffa när jag hängde utanför Madison som gav mig sitt nummer har jag väldigt bra kontakt med nu, riktigt kul. Han var en av alla underbara människor jag träffa under min vistelse i Båstad. De har verkligen varit den bästa semestern ever trots de tråkiga som hände.


Jag lämnade Båstad en dag tidigare än planerat och fick då en dag i Tanum med mamma och systrarna. De var inte helt fel. Och nu är jag i Jämtland igen och de känns ganska faktiskt fast att jag vill bort härifrån så snart som de bara går.


Ser fram emot lördag då jag ska gå på Melodikryss med favorit bandet The Women, de ska bli ruskigt kul. De var så länge sen jag träffa mina grabbar, läääääängtar. Blir nog jag och yngsta syrran som åker och efter The Women blir de i sånna fall Eric Saade då han också spelar i Östersund denna dag. 


Näe jag vet inte vad jag ska skriva mer än Tack Anna för att jag fick låna ditt rum. Saknar dig!!


Jag har även åkt Longboard i Båstad, tack M för att du lärde mig de var riktigt kul :) Hoppas vi kan göra om de någon gång. 


Skriver snart igen! De kommer inte dröja lika länge mellan inläggen :) 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards