Alla inlägg under juli 2012

Av Frida - 5 juli 2012 21:39

(Varning långt inlägg :P) 

 

Torsdagen kom och jag hade inga planer på att stanna hemma pga lite smärta i foten nej nej, jag begav mig till jobbet. Hade sällskap halva vägen med en jättetrevlig kille som jag pratat en hel del med i veckan, tyvärr minns jag ju inte vad han heter och de skäms jag över men trevlig är han :) Promenaden till jobbet blev så mycket lättare hehe. Min chef var glad över att se mig igen och undra hur de var med fossingarna och eftersom de fortfarande inte var bra så fick jag order att sitta kvar vid vårt partytält medan alla andra gick och arbetade, senare fick även jag vara med och jobba lite. Satt och hängde vid en utav gaterna hela dagen vilket slutade med att jag blev super flummig haha. Har i alla fall haft trevlig sällskap, först att en kille från Ludvika och eftersom han hade så skön dialekt så såg jag till så han pratade mycket, sen hade jag och en kompis känslo- och flummprat :P Tack för en underbar dag, de gjorde min fot glad att sitta ner hela dagen och min själ glad över att ha skrattat så sukt mycket :D 

Sen kom fredagen och de hela började närma sig slutet med stormsteg. Denna dag fick jag äntligen stå i scendiket, sista spelningen för dagen så kände jag att jag också ville stå i diket och då sa jag till chefen och han sa att de var okej om de kändes bra i mina fötter och de kändes hyfsat så jag ville testa. De gick bra, kände inte av mina onda fötter efter ett tag trodde dock att jag skulle svimma men jag klara mig från de. Stod och höll koll på pupliken till Nero, sjukt dålig musik men pupliken var skön och jag hade två killar framför mig som flirta lite med mig haha. 

Lördag och sista dagen för detta år, sorgligt värre! Hade haft önskemål att vara ledig denna dag men ville hellre jobba hela dagen eftersom jag missat så mycket pga foten, men fick vara ledig till Rihanna i alla fall. Dagen började bra, träffa ännu en gammal klasskamrat. Denna gång en tjej från Bollnäs, sjukt kul. 
Innan jobbet så mötte jag upp syrran som hade anlänt till Borlänge :D Hjälpte henne med vägbeskrivning och tog hand om en del av hennes packning, de var sjukt kul att se henne igen :D
Idag har varit en väldigt händelserik dag, jag och en tjej till höll på att bli påbackade av en liten lastbil, skoja lite med underchefen vilket sluta med att jag fick sitta i gaten haha, har varit mycket bus och stoj idag, Sen har jag även fått stå i diket till Sugarplum fairy. Sen har jag sett Hardcore superstar live, hade vakt vid lhudtornet tillsammans med en kompis. Dem var as nice. Haha senare på kvällen förklarade jag min kärlek för killen med den snyggaste mustachen ever! 

Efter att alla spelningar var över så var de dags att riva staket, vi är så grymma så de gick på två minuter och sen bar de iväg upp till Utopia för att hjälpa till där. Jag kände mig dock bara ivägen och längtade efter sängen, mina fossingar med! Hittade dock Östersunds-killen och killen jag inte minns namnet på så de blev lite kramar och häng med dem. Sen vid fem (på morgonen) var vi klara och innan vi fick gå så var de lite kramkalas som gällde :D Mys!! Underchefens nya vän glassgubben fick också en kram trots att han hånflinade åt oss innan när vi jobbade. 

Söndag och hemfärd! 
Sorgligt men sant, allt brukar ha ett slut. Mina resekompisar sa jag hej då till redan tidigt på morgonen :( sen kröp jag i säng igen och blev väckt senare, då var de dags att plocka ihop och sen blev de lite häng i Armytältet innan avfärd. Jag och en tjej till hitta en sackosäck som vi gärna hade legat kvar i sisådär en vecka eller två, nästa år blir de att sova i en sån hela veckan haha. Underchefen kom förbi och hängde lite, han hade tappat bort sin glassgubbe :( Sen var de dags för att kramkalas igen, med dem som befann sig på campingen. Sen bar de av hemåt, min fot gillade inte den långa resan och jag gillade inte att lämna Borlänge och framför allt inte alla mina nya vänner! Men förhoppningsvis ser jag dem nästa år igen :D 

Tack allesammans för en toppen vecka och tack alla som tog hand om mig och min fot, ni är underbara! Peace and love och vänner vi ses nästa år igen! 
Nu laddar jag för Yran, var lite nyfiken och de resulterade i att jag fick jobb på årets storsjö yran, sjukt kul :D 

 
Foten tycker dock de är skönt att inte behöva gå och stå så mycket :D Haha. Hihi när jag kom till sjukvårdstälet var i stort sett både fötterna helt täckta med tejp och såhär såg de ut på höger fot när jag lämna dem, kändes mycket bättre efter lite ompyssling :D

PEACE AND LOVE! <3

Av Frida - 5 juli 2012 18:50

(Varning långt inlägg :P) 
Ja hur i hela friden ska jag kunna summera min underbara festivalvecka i paradiset, de finns så sjukt mycket att berätta samtidigt som jag inte kan förklara allt kul som hänt. Det har varit en helt amazing vecka och jag har skaffat mig så många nya vänner som jag är så glad över :) 

Tidigt på söndagen började vår färd upp till vackra dalarna. Första stoppet blev i Kalmar där jag hämtade upp min första passagerare, därefter bar de vidare till Norrköping där vi skulle hämta upp två underbara tjejer. Två tjejer som jag saknar en massa nu när festivalen är slut, tyvärr åkte dem inte med mig hem sen för dem åkte med ena tjejens bror. De var tomt utan dem i bilen, fast de kanske var lika bra tror att de hade varit svårare att säga hej då till dem då. 
De var en trevlig och rolig resa upp, vi snurra runt lite i Köping  (som är mycket mycket mindre än vad jag hade trott) innan vi hittade Donken. Tur vi hade sällskap av varandra för jävlar vad länge vi var tvungna att vänta på maten, de var typ 10 pers bakom disken (sommarjobbare var vi övertygna om) som inte riktigt visste vad dem skulle göra :P Tillslut blev vi i alla fall mätta. Resan fortsatte och humöret höjdes när vi sen äntligen gled in i Borlänge och sen snurra vi runt en stund innan vi hitta till inchekningen, i kön så träffa vi på några sköna killar som jag sen träffa på några gånger under veckan. Uppstartsmötet var väldigt trevligt och roligt, sen efter de slog vi upp våra tält och sen blev de en promenad till Ok för att köpa kanelbullar och Latte :) Sen mys innan läggdags. 

Måndag var dags för infomöte och vi fick träffa alla vi skulle jobba med, redan där fick jag lämna mina tjejer då dem jobba på en annan scen men de gjorde inte så mycket för i väntan på mitt gäng hittade så träffade jag på en kille från Östersund, tyvärr skulle inte vi heller jobba på samma scen, men de hindra inte oss från att umgås ändå. När dagen var slut och man fick lite tid att chilla så sprang vi på varandra igen, vi drog bort till vanliga campingen och hängde lite sen bestämde vi att vi skulle spela Uno med en kille till. Sjukt kul, jag vann! :D haha
Fick även inhandla mig ett par stövlar idag, tog ju inte med mina eftersom jag var övertygad om att de inte skulle regna haha så fel man kan ha. 


tisdagen var de dags att börja bygga scenstaket. Vi var dock för mycket folk borta vid Eldorado så tillslut blev en del av oss skickade till Rubinporten för att bygga staket där med, haha överbefolkat. De sluta med att jag och några till hamna uppe vid Vanliga campingens insläpp och fick hjälpa till där. Min uppgift blev att visitera folk, hehe kul :) Men de som gjorde min dag var att jag träffa en gammal klasskamrat från Båstad, min kramisvän Andreas! De var helt underbart, vi båda blev så glada så! Vi hann kramas och prata lite innan jag var tvungen att fortsätta jobba. Mys! 

 

Onsdag, även idag fick vi hjälpa till på andra ställen. Alla behövde vår hjälp hela tiden, kan de bero på att vi var så grymma? Vi var borta på Venus och skotta å trampa grus, jag var dock inte med så länge för jag och en tjej till behövde uppsöka sjuktältet. Jag med mina skavsår och onda fötter och hon med sin onda rygg. Vi fick inte så bra hjälp, tygplåster suger! Vi uppsökte apoteket på stan för att köpa idrottstejp, hjälpte inte de heller. Vi fick låna en cykel så vi kunde hämta mina foppaskor i bilen, aj aj. 
Hela dagen leta jag efter något som kunde hjälpa mot mina onda fötter men fann inget, de sluta med att framemot kvällen hade jag så ont i fötterna (speciellt höger foten) så jag fick en brännande känsla i foten och gav då upp. Inte ofta jag gråter offentligt men då kunde jga inte hålla emot de gjorde så ont. Sjukvårdpersonalen på plats tillkalla sjuktransport upp till sjukvårdarna uppe på festivalområdet, där uppe blev jag lite ompysslad och fick foten tejpad och bandagerad. Sen var de vila som gällde. 

 

fortsättning följer...

Av Frida - 3 juli 2012 20:26

Ett inlägg om min vecka i pradiset kommer jag tänkte få färdigt de idag (sjukt svårt att sammanfatta en hel vecka i ett inlägg som inte ska bli för långt) men istället började världens bästa Andy snacka med mig. Jag tänkte vad är de nu frågan om och de han undra var helt enkelt om jag hade beställt deras skiva från Ginza än och svaret blev nej jag vill köpa den live och då skrev han att jag inte skulle göra de för dem hade bestämt sig för att ge mig en, hur underbara vänner har inte jag då? :D Jag blev så sjukt glad och rörd, fan vad kul. Min snuva och smärta i halsen blev genast mycket bättre :) Jag har nämligen åkt på nån sorts efter-festivalförkylning, som att de inte var nog med min fot (ni kommer förstå i nästa inlägg). Sen skrev han även att jag inte känns som ett fan och jag förstod genast vad han mena, dem känns inte riktigt som mina idoler eller vad man ska säga utan vi är jävligt bra vänner och jag känner mig som en del i bandet :) Fan vad gött jag kommer somna nu, de var precis vad jag ville höra! 

 


Jag kan helt ärligt säga att jag har dem bästa vännerna i hela världen så är de bara!!  Love you all!! 

Nu dags att sova och hoppas på att man mår bättre imorgon, sov gott!! 

Happy!! :D

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards