Alla inlägg den 29 april 2009

Av Frida - 29 april 2009 15:37

Asså de är så jäkla skönt att våren är här på riktigt nu :) Solen har skinit i flera dagar nu fast att de har kommit lite regnskvättar dom två senaste nätterna men de gör inget, eftersom de varit så torrt nu och så sköljer de bort alla pollen också eller i alla fall en del av dom. Har dom två senaste dagarna känt av de :P nyser och de kliar lite i ögonen men de går snart över. Vissa år är jag mer känslig än andra de beror på lite olika saker hehe. Men de man inte dör av gör en starkare! :) Haha eller nått.. Aaaatjoooooo!! Usch men ja som sagt så har våren kommit och de är helt underbart, hoppas den värsta pollen perioden är över när jag flyttar hem igen så jag slipper gå igenom de igen. De är så otroligt skönt att de börjar bli väldigt grönt ute och i måndags så höll dom på att sopa bort gruset och städa ute på gården, hur härligt är inte de då när allt grus bara försvinner :) Så underbart härligt tycker jag, haha när man var liten då gick man alltid och väntade på att dom skulle sopa bort gruset så man kunde ta fram sin cykel :) De var tider de hehe.

Nu till något helt annat, i måndags var jag och träffa min lärare/handledare och min en klasskamrat och vi pratade om våra projekt.. De här är så kul och jag tackar pappa för att jag kom på vad jag skulle jobba med. Måndagen när jag skulle åka ner här igen så tipsade han mig om att jag skulle lyssna på Smoke Rings och då kom jag på att jag ville jobba med Radions historia (Sverige, annars blir de alldeles grymt för mycke). Så tack pappa!!! De var kul att träffa Rick igen :)

Nu vet jag inte så mycket mer jag kan skriva förutom att jag vår väldigt bra och arbetet går bra och jag håller på att packa och feja här i lägenheten, har lyckats fylla 3 kartonger hittills. Ska se till att allt är packat när familjen kommer ner och hämtar mig, för som jag säkert skrivit innan så ska jag samma dag som jag flyttar, på kvällen, på en spelning med mitt favoritband inne i Östersund :) De ska bli så grymt kul och de som är så fantastiskt är att jag inte tröttnar på att se dom utan tvätom, jag är typ bestatt haha mitt hjärta har defenetivt fastnat för dom. I love you guys!! Asså älskar dom bara mer och mer för varje gång jag ser dom spela och dom är så fantastiskt snälla och de är super kul att dom tycker de är så kul att jag kommer varenda gång :) Som Jerry sa till pappa en gång - Hon är vårt trognaste fan. :) De betyder väldigt mycket för mig att han sa så. Jag är på så många spelningar jag kan gå på. Jag har nu känt dom i lite mer än ett år och jag tycker fortfarande om dom grymt mycke. Blev verkligen förälskad i dom när dom var i Mörsil och sen dess har de bara blivit mer och mer, å snart släpper dom en till skiva och den kommer jag självklart att införskaffa :) Hahaha nbu blev de bara en massa tankar i en ända röra så de är väl lika bra att sluta skriva. Kan egentligen skriva hur mycket som helst om dessa grabbar. Den 30 hoppas jag kunna få med mig John, mamma ska nog med i och med att hon kommer behöva skjutsa mig. John vill ju följa med så om han inte är upptagen med nått annat då så hoppas jag han följer med, han har inte Leo just den dagen i alla fall så de är inga problem :)


Ja men nu ska jag fixa mat är hungrig hehe.. hej hej :) 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards