Alla inlägg den 9 maj 2009

Av Frida - 9 maj 2009 12:18

Idag är de exakt tre veckor kvar tills jag flyttar hem över sommarn :)

Idag är de exakt tre veckor kvar tills jag får gå min mycket efterlängtade konsert med The Women :D

Åh shit pommes frites vad jag längtar så grymt mycket just nu, får snart spader hehe men jag ska försöka sluta kängta så mycke annars blir de bara jobbigt i slutändan haha.. Men de kommer bli svårt. Men jag ska försöka iaf.


Idag om exakt tre veckor har vi lämnat Bollnäs och är påväg hem = skönt!! Jag vet ärligt inte vad jag ska skriva får snart spader av detta väntande, vet inte vad jag ska ta mig till och de finns inte så mycket att göra här nere heller.. Har packat de mesta som går att packa nu. Hehe så de är lite ont om sysslor här, men jag ska väl står ut i dessa tre veckor hoppas jag. Haha den 30 maj kommer nog också bli jobbig, tänka först sitta i en bil i typ fyra timmar och vänta och sen ska jag sitta på ett hotell i flera flera timmar och vänta på att spelningen ska börja. Ska göra mig iordning och så, så kan jag väl sitta och blogga de lär ju bli en massa och skriva kan jag tänka mig jag blir alltid, åh hur ska jag förklara de uppspelt kanske och springer runt och hoppar och studsar och kan inte sitta still.. Kanske att pojkarna redan är där, då kan jag ju gå och hälsa på dom eller nått haha, näe jag ska nog sluta skriva för idag tror jag de blir ändå inget vettigt jag skriver hehe. Men de jag ville säga idag är att de endast är tre veckor kvar nu!!!!!!!


Åh jag har precis bokat min biljett till Örebro den 7 augusti, för den 8:e är de nämligen min brors bröllop åh vad jag ser fram emot de.. De ska bli så grymt kul asså. Åh vad jag längtat efter detta, åh underbart underbart uuuuuuunderbaaaaaaaart!!! Hihi ser fram emot detta också. Näe nu måste jag hitta på nått innan jag blir galen här hehe eller de är jag väl redan :P


Måste bara skriva en sak, sommaren är nu planerad nästan helt i alla fall. De roliga är inplanerat :P Jag ska lära mig köra bil yeay!! hehe och nått som kanske är lika svårt eller lättar vem vet, jag ska lära mig åka skateboard hehe galen idé men men. Måste se till att få inför skaffa en skateboard först, de kan dock bli lite svårt. Men men och sen är de självklart att jag ska gå på så många The Women spelningar som jag bara kan och kanske ännu fler, älskar dessa killar.


Åh i tisdags hörde jag en låt på Radio guld på 60-tals kvällen, denna låt brukar The Women köra och jag älskar den och när jag hör den ser jag Johan framför stå och sjunga denna fantastiska låt. Åh men de som varit jobbigt med att jag hörde denna låt är att dels kommer de ju upp massa minnen och längtan efter att träffa dessa underbara grababr igen och sen att jag verkligen inte kunde komma på vad den hette och de gjorde mig så jäkla frustrerad så de inte är sant men igår när jag satt och snacka med Fredric så lyckades han lista ut vilken låt de va men endast dessa ledtrådar: when I was a little.... och att den är ganska lugn och att de är en 60-tals låt, gissa om jag blev så in i helvete glad då. Shit pommes frites äntligen kan jag släppa de, sluta grubbla på detta och istället spela den tretusen gånger om dagen haha..


Näe nu är jag hungrig vi höres och synes, ha d så jävla bra!!! Hej

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards