Alla inlägg den 17 augusti 2012

Av Frida - 17 augusti 2012 21:32

Jag är verkligen omringad av dem bästa människorna i hela världens:D

Idag finns de två som har gjort mig lite extra glad den ena är världens bästa Basse!! 

 

Han skrev till mig och undra vart jag höll hus eftersom jag inte ringt på hela veckan och jag ringer alltid in till listan och röstar. Så himla gulligt av han. Jag fick berätta hur läget är och att jag varken kan ringa eller lyssna på han här borta, vilket suger, och att jag saknar han! Sen fråga han vad jag ville rösta på och lyckan var gjord. 

Gulligare människa får man leta efter :) 

Tack Basse för att du gjorde min kväll underbar :D

 

Sen gjorde denna sötnos den ännu bättre :)

 

Haha helt underbar är hon, de första hon skriver på msn är -Tjenare bruden. Hehe så sjuuuukt söt är hon världens bästa lillasyster :D Vad skulle jag göra utan henne?

När jag flyttar hem igen så jska hon och jag åka in till Östersund och ha en mysdag på tu man hand.

Älskar dig min lilla sötnos och om två veckor är jag hemma och kramar om dig en sväng och grattar dig på din 12:e födelesedag :D Love you. 

Utan dig vore livet inte lika rolgt! :D 

Av Frida - 17 augusti 2012 15:12

Äntligen har jag fått helg, en väldförtjänt sådan. Har haft en kul vecka men nu är jag bra trött eller jag börjar piggna till nu de har ändå varit en slitig vecka och nästa kommer inte bli lättare. Blir nog bättre sen när man kommit in i rutinerna :)


Bara för att jag har jobbat hela veckan så hade varit kanonväder (riktigt sommarväder och även när jag har gått hem på natten så har de varit skönt ute) och idag är de inte lika bra väder men de gör inte så mycket eftersom jag inte orkar ta mig någonstans ändå :P Fick ju jobbet på festivalen men har inte fått veta några tider eller något så svårt att jobba då, har mailat (har inget nummer till dem) men inte fått något svar. Ja ja sjukt synd, för de hade varit riktigt roligt. 


Igår hade jag en riktigt tråkig dag, jag var på Conbar hela dagen och satt och kollade på godis som åkte på ett rullband. Vi skulle kolla så att alla godisar låg bra, varken för nära eller på varandra och att dem såg bra ut. Fy fasiken vad tråkigt de var, de var till och med tråkigare än när de var dött på folk när jag jobba i Hermelinen :P Men på något sätt så gick dagen i alla fall, hade jag haft sällskap av någon rolig så hade nog dagen gått fortare men men nu är de lite uppvilning inför nästa vecka och jag tror min fot uppskattade att sitta ner hela dagen :P


Varje dag går vi förbi en vakt när vi ska in och ut till fabriksområdet och varje gång vi går hem så ska vi trycka på en knapp för kontroll och lyser lampan grön så är de bara att passera och lyser den rött så ska vi visa upp väskan så dem kan kolla så vi inte smugglat med oss massa godis och sånt. De är som ett lotteri och jag har hittills bara fått grönt fram till i onsdags natt när jag gick hem då fick jag rött för första gången så jag fick visa upp väskan för den trevliga vakten, som alltid verkar jobba :P, och även igår fick jag rött (han jobba då med). Alltid lika spännande vilken färg den ska visa haha. 


Idag gör jag ingenting i stort sett, vilket är rätt skönt samtidigt som jag gärna hade jobbat på festivalen men men ska inte gruva mig mer i de blir bara deppig då. För att lyxa till att jag har genomfört en arbetsvecka här så ska jag tillaga taco idag :D

Vi höres och synes! 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards