Alla inlägg den 8 juli 2013

Av Frida - 8 juli 2013 18:36

Idag har jag varit ledig, var faktiskt väldigt skönt trots att jag ändå hängde på jobbet större delen av dagen (kan liksom inte hålla mig borta). Hade inget att göra hemma eller jo det hade jag faktiskt men ville inte vara hemma. Hade roligare på 6an dal med Sofie :) 

Igår togs ett svårt beslut, det blir alltså till att lämna Åre för några månader i Trondheim. Ska tillbaka till Nidar. Känns otroligt jobbigt att behöva sluta från jobbet jag älskar men hellre det än att jobba kvar dem 3 sista veckorna och sen gå arbetslös hela hösten, det pallar jag inte. Sen försöker jag peppa mig själv med att det kommer en till sommar :) Allt känns väldigt tufft men det är rätt beslut, ska bar afå känslorna att fatta det också. Kommer sakna alla både nya och gamla vänner, men alla eller ja dem flesta i alla fall kommer jag återse till vinter. En vinter som jag känner på mig kommer bli toppen! :D 


Imorgon är det tillbaka till jobbet och Hummlen, hoppas dock att den står som den gjorde idag så jag får köra Wc. Gillar Hummeln men känner inte för att vara där uppe bara. Sen kommer det bli lite annorlunda nu, har ingen glad kille som kommer förbi och snackar. Min nyfunna vän krascha igår eftermiddag när han var ute och cykla. Har varit orolig att det ska hända och när jag inte lyssnar på radion vad som hänt så händer det. Typiskt, han som älskar att cykla och jag som gillar hans sällskap :) Som jag sa till han när jag hittade han skadad brevid Dick -Vi får ses någon annanstans än här. Och nu måste vi verkligen se till att göra det också, vi har både en fika och våffelkväll som inte blivit av än. Måste hinnas med innan jag flyttar. Haha ska se om jag kan övertala han att jobba i liftarna i vinter, så  han får ta reda på om det är så kul som han tycker det verkar :) Krya på dej vännen!! 

 

 

Söttjejerna Molly och Lizz <3 Träffa dess sötnosar när jag var hemma i fredags då vi hade fin besök av Ingegerd,  Jocke och deras 3 hundar. Ingegerd föder upp Eurasier och jag är sjukt sugen på en, blev extra sugen när jag såg Lizz så liten och nätt :) Ska kolla när nästa kull kommer om det fortfarande är lockande :)

 


Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards