Alla inlägg den 16 juli 2013

Av Frida - 16 juli 2013 12:22

Haha då var man tillbaka igen för en liten uppdatering, varken hinner eller orakr uppdatera varje dag. Tiden bara springer iväg så jag hinner knappt med, men njuter av varje sekund till tusen :)

I Onsdags blåste det så mycket så vi körde Wc hela dagen, trivdes bra med det men fram emot lunch började jag bli rejält trött på min kollega. Liften stanna ju precis hela tiden och dem gäster som åkte hade åkte hela dagen så det berodde inte på dem. Det var skönt när dagen äntligen var över :) Skitdag! 
Torsdagen var betydligt mycket bättre och då var jag tillbaka uppe på Hummeln men den andra kollegan jag har där uppe, den bättre av dem två. När Kim och luncha mig så blev han fövänad över och glad över att mitt leende var tillbaka :) Jag var mitt glada härliga jag igen :) Efter en bra dag var det bara att dra hem och fixa lite innan kvällens besök, hela familjen kom för att lämna Klara :) Molly tyckte det var kul att vara tillbaka, bustrollet. Efter lite mys så var det sen dags för att gå och lägga sig.

På fredagen var det cykling som gällde för mig och Klara. Var sjukt svårt i början och Klara gjorde en del kraschar men trots detta så säger hon vid dagens slut -Detta vill jag göra igen! haha tyckte också det var kul så självklart ska vi göra det igen :D Vi var dock helt slut sen och hade ont överallt. Efter lite middag tillsammans med Erik så var det sen dags för lite jobb i Wc. Var en lugn kväll. Klara tog sig en vända i Wc bara för att få åka ner med liften och fördriva tiden, sen tog hon även en vända med Erik i Kabin. Sen när vi kom hem var det filmmys som gällde. 


På lördagen tog vi lite sovmorgon, kolla på Sommarlovsmorgon och åt frukost innan vi drog en sväng in till jobbet. Vi skulle åka Bergbanan en sväng för att kolla på museet dem har där. Fult fult fult, usch gillade det inte alls och så har dem sabbat min värmestuga!! Nej usch gillar verkligen inte. Sen på hemvägen körde vi inom Chokladfabriken, Klaras favoritställe. Haha lämnade hem en blåslagen lillasyster, undra om jag någonsin får låna henne igen :P haha

Efter en god middag och kall promenad med Klara och Molly så drog jag upp till Jossan för lite mys <3 

På söndagen chillade vi, Klara och jag spelade Logo quiz och sen hjälpte jag henne å packa. Sen efter en god middag åkte jag tillbaka till Åre. Tack för matlådorna och för trevligt sällskap!! 

Igår jobbade jag förmiddag (vanlig arbetstid typ) och idag jobbar jag eftermiddag (vi har öppet till 20 nu så idag börjar jag inte förrän 15), men blev ändå kvar till stängning. Vid halv 3 stängde vi Hummeln pga hård vind, slutade med att bara Wc och 6an gick. Fick ta 6an ner och hänga en stund på Wc innan arbetsdagen var slut. Pontus som är tillbaka hade genomgång med Manpower där, som skulle ta över, och fick kolla med facit (mig alltså) ibland :) Hittade även Per där. Sen hängde vi ett helt gäng på 6an dal, vi var väl som mest 11 pers där haha. Sen gick jag ner och hängde en sväng med folk i fikarummet, ville ha sällskap och slippa gå hem :P Sen satt jag en sväng på 6an dal med Jesper och lekte en ordlek med dem på berg, vi vann :D Sen var det dags att bege sig hem. 
Trött och hungrig plockade jag fram mackor ur frysen och till min glädje hittar jag en hel påse bullar som mamam lämna här, gissa om jag blev lycklig!! 

Nu ska jag göra mig iordning lite så jag är klar sen när det är dags att dra till jobbet :D Ha en grym dag allesammans! :)

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards