Alla inlägg den 18 juli 2013

Av Frida - 18 juli 2013 20:09

Igår var det en seg dag på jobbet, jobbade fram till fyra och det hände verkligen ingenting!Det ända spännande som hända var när jag åkta 6an ner på eftermiddagen, det lät så konstigt i stolpe 5 så jag meddelade min arbetsledare Mats och han sa att jag skulle ta det med bla Jeppe haha som svara att det skulle låta så. Men det var för att han inte orka och kolla det själv :P haha. Sluta med att Pontus fick ta ett varv och lyssna, det var gummit i hjulen osm lät. Det var ingen fara men lät mer än det brukar. Det var så roligt för dem försökte få mig att låta som ljudet och sen gjorde dem massa ljud, men inget lät likt. Min bästa förklaring var -det lät konstigt! Haha kul hade jag i alla fall. Sen bar det ner på Ica för att handla innan familjen kom, vi hade tacomys :) När alla utom Klara dratt hem så hade vi tv-mys. 


Min nya fönsterprydnad :D Så söt så jag dör! 


Idag var det tänkt att vi skulle cykla, tyvärr tillät inte vädret det så efter lite mys på förmiddagen och matlagning (fixa några matlådor) så drog vi till jobbet köpte en chokladboll av Grädda och sen vänta vi in Erik. Vi skulle nämligen ta oss en bowlingrond. Banan var dock lite cocobäng, ibland ramla några käglor av sig själv när maskinen satt ner dem (dock till våran fördel) och efter Klaras sista kast så hade hon 3-4 käglor kvar men den räkna det som en strike haha. Märklig bana, men kul och trevligt hade vi :) På väg upp mot jobbet mötte jag John och hans tjej, så kul att se han igen :) Stanna kramades och snacka en liten stund innan vi alla skulle vidare, han hade varit å kollat till Hermelinen och arbetsplatsen runt omkring. Kan behövas.    

Efter lite glassätande (sa till Klara inför ett nästan omöjligt kast att slår du ner dem så köper jag vad du vill, fick bli en glass sen eftersom hon lyckades :P) och häng på 6an drog vi hem för lite mys och middag och nu har hon fått åka hem igen och nu dröjer det innan jag träffar henne igen. Kommer sakna henne! <3 Men tack för den här gången, vi får cykla någon helg senare i höst :)


Efter en trevlig dag är det nu dags att göra sig iordning, imorgon är det heldag som gäller 9.30-20.30 oj oj oj. Bara att tagga! Haha. Godnatt allesammans! 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards