Alla inlägg den 1 mars 2009

Av Frida - 1 mars 2009 13:20

Ja igår var de ju partaj och jag är inte så pigg idag känner jag.. Snark men jag ska ändå försöka sammanfatta kvällen på ett bra sätt :)


Först var de en show för barnen som Klara ville gå på och jag hängde självklart med. :) Men innan vi stack så style-ade mamma mig, jag skulle för en kväll bli en rockbrutta och de tycker jag att jag lyckades bra med. Haha de var väldigt olikt mig men de blev rätt fränt, men fy helvete var de var svårt att få bort sen. :( Därför brukar jag inte sminka mig så ofta och defenetivt inte i mörka färger.. Men om de är rocktema så måste man ju vara rockbrud, jag ville följa temat liksom. Medans mamma sminkade mig fick vi besök av Crick i Hard Romance, han och pappa skulle planera lite inför hans friande till sin tjej. Så jävla romantiskt och vackert var de.. :D Blev riktigt avis asså.. Sen drog jag, Klara, pappa och Crick bort till folkan. De var rätt många ungar där tycker jag. Jag och Klara satt inne i rockkareoke rummet till och börja med, vi letade efter en låt som hon kunde sjunga. Sen satt jag och snacka med en snubbe som jobar där. Sen var de äntligen dags för Ozzy the coverband, dom varväldigt grynma jag och Klara satt på baren och lyssna och sjöng med. Haha Mr Osbourne körde ett "Crazy train" till just låten Crazy train de var roligt att se alla barn följa med han i ett långt tåg över hela salen och även ner för trappan å tillbaka. Men de mäktigaste och roligaste var nog att Mr Ozzy sa att -Nu ska vi sjunga en låt till Klara och hennes pappa (men de var nog främst till Klara), Mama, I´m coming home, jag och Klara sjöng med för full hals iaf jag :P Sen efter showen var de dags för alla små barn att gå hem för att dom äldre skulle få festa, men Klara ville inte gå innan hon fått autograf av Ozzybands medlemarna så jag följde med henne och fixa de. Hon blev så glad så :D Sen var de hem en sväng slänga av syrran och bort igen.


Under andra delen av kvällen fick jag göra två intervjuer en med killarna i Hard Romance sjukt kul asså :) och en med Ozzy the coverband också väldigt kul :D Showen med Ozzy var inte lika bra för dom vuxna som för barnen.. Men de berodde nog på att han "lekte" med barnen. Träffade även min goda vän Jossan som var där en kort sväng :) De var mycket kul att träffa henne igen. Under vuxen föreställningen var frieriet bäst. :) Så vackert asså. de blev en mycket sen kväll eller ja natt, tre låg jag i sängen för att söva :) Haha jag och farsan blev hemskjutsade i Ozzy mannens mini buss, han heter egentligen Marcus, den var grymt skön asså.


Ja nu har jag inget mer att skriva än att de var en lyckad kväll, kunde ha tagit bort två band men men.. :P


kram

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards