Alla inlägg under september 2010

Av Frida - 12 september 2010 16:28

Idag har jag shoppat lite grann, gick i affärerna som var öppna de var många för att vara en söndag :) Köpte bland annat en söt liten necesär med prickar på, behöver egentligen ingen men jag ville ha den för att den var så söt :) hehe Fick även köpt ett busskort av världens tråkigaste tant, nästan så att jag ville strunta i att köpa ett för att hon var så tråkig. Nedstämda kärring! Sen gick jag hem igen för att laga mat och ikväll igen blir de film. Ikväll blir de Eastern promises och igår var de Hemma Bäst, inte första gången jag ser den. Den är ruskigt bra :)


Imorgon ska jag förhoppningsvis ta mig till Elgiganten så jag kan lämna in min förbaskade telefon på service. Men jag vill mycket heller till Göteborg då Gais spelar mot IFK, de vore as häftigt att se men vi får se hur de blir med den saken. 


Vi synes och höres.

Av Frida - 11 september 2010 12:12

Nu får jag äntligen pusta ut lite, jag är nu ledig och ensam kvar till på tisdag kväll. Oskar och Linda har nämligen tagit med sig barnen till Stockholm. De är jag och katterna kvar hemma, dom är en aning lättare att passa. Dom behöver man inte underhålla dom bara är :P hehe Just nu sitter jag och drömmer mig bort i musikens värld, har saknat musiken. Har inte lyssnat på musik sen i måndags morse, inte alls likt mig då jag lyssnar på musik flera timmar om dagen annars. 


Jag kommer njuta till tusen av att vara ensam och tänkte gå ut och se vad Kalmar har att erbjuda och försöka peppa upp mig lite, jag längtar så sjukt mycket efter att plugga igen. De trodde jag aldrig men de är helt sjukt vad jag längtar så till hösten kommer jag börja plugga igen har jag bestämt mig för!! och så saknar jag Båstad också och alla mina underbara vänner!! Kärlek till er alla!! <3<3


På återseende!

Av Frida - 5 september 2010 20:30

Då vänder vi bland och börjar på ett nytt kapitel :) 


Den underbara helgen börjar lida mot sitt slut, har verkligen haft de jätte trevligt tillsammans med syrran och hennes kille. Jag hoppas på att få komma tillbaka snart igen. Igår var vi ute och gick på en lång promenad, fy fan för uppförsbackar :P De slutade med en stor blåsa på ena lilltån och en liten på den andra. Aj! 

Idag har jag inte skaffat nått sånt :P jag och syrran snurra runt på Torp och hade jätte kul i inne på Cervera. Vi hitta en massa kul saker, en del saker visste vi inte ens vad de var. Mamma om du läser detta så vill jag ha ett presentkort på Cervera när jag fyller år. Hitta bla Elvis skålar och muggar, as tuffa. 

Sen har vi räknat butiker, vi skulle bara se om de stämde att dom verkligen hade 80 affärer och de gjorde de. Tur för dom. 

Tack för en toppen helg, jag hoppas vi ses snart igen!!! 


Imorgon bär de av till Kalmar, äntligen!!! Har längtat, de ska bli riktigt kul. Men innan jag kommer fram blir de en 6 timmar lång tågresa. Suck! Nu ska jag vara lite social.


På återseende!!

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards