Alla inlägg den 11 juni 2010

Av Frida - 11 juni 2010 21:25

Ja då var man här igen, tiden bara regnar bort här nere de är lite trist vi vill ha sol och badväder. Får hoppas att de blir fint i helgen och nästa vecka. 


I onsdags hade vi klassfest på kvällen de var trevligt :) Tack Goffe för pratstunden, ska testa dina raggningsknep så fort jag får chansen hehe. Denna natt slutade i gråt men de berodde inte på killar denna gång, utan jag började må dåligt och de kändes jobbigt att andas och jag kände mig instängd inne. De hela berodde på att jag vill inte lämna mina vänner och jag vill inte lämna Båstad. De är mitt hem nu.

Blev tröstad av mina älskade vänner sen, sen blev de en natt promenad. Hamna nere vid Pepes tillsammans med Gabbe, han ville inte att jag skulle gå ensam ner dit. Sen kom jag inte hem förrän halv tre och somna inte förrän vid fyra. De var en lång natt.


Igår var jag i skolan och plugga och sen på kvällen var de mys med nåra vänner hemma hos Johan. Vår lilla socketopp!


Idag var jag tidigt på skolan för att göra min promo, den blev inte godkänd så de var bara att göra om hehe. Efter de var vi och kolla på studenterna när dom skulle springa ut, de var kul :D Vem hade trott att man skulle gå på två studenter på samma år. hehe

Sen är vi några som har lekt på radion, Johan han gjorde jongleringsbollar. Jag var rätt duktig på att jonglera faktiskt. Sen när jag kom hem så somna jag ganska snabbt och sov typ 1,5h de var skönt. Nu ska jag börja packa lite och sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på Smalville. Lär ju somna ganska snabbt.


Kram och hej

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards