Alla inlägg den 9 maj 2011

Av Frida - 9 maj 2011 22:05

Dagarna dem bara rullar på utan att jag egentligen gör någonting alls, usch de är jobbigt att bara gå hemma (ett hem som inte är mitt hem) och drälla och inte göra någon nytta alls. Jag saknar att arbeta, de är kul att arbeta! Men när de väl händer saker som sticker ut från vardagen så gör de mig extra glad, som förra helgen som var helt amazing :D

Och som nu i lördags tex var vi på utflykt i Åre. Lillasyster Klara hade cirkusuppvisning, hon var jätteduktig :) men flera gånger kom jag på mig själv att vara någon annanstans min tankar var hos någon annan, vilket händer rätt ofta. De blir så när jag har för lite att göra, så tänker jag för mycket. Ibland kan jag bli galen på mitt tänkande, saknaden blir så mycket jobbigare då! 


Idag har jag i alla fall njutit av solen och värmen, spelade en omgång monopol med Klara och fick storstryk :P och imorgon bär de av till grannbyn för att träffa två vänner som jag inte träffat på över 1år! Känner mig inte pepp alls men vet att jag kommer tycka de är kul när jag väl kommer dit :)



Är så otroligt jag är glad över att ha dig i mitt liv igen!! :D

Av Frida - 9 maj 2011 00:05

Efter en ganska hemsk och deppig dag så fick min dag ändå ett bra slut, tack vare dig! :) Får mitt liv en helt nyvändning nu eller bara lite mer kärlek i vardagen?

Blev otroligt glad över att du helt plötligt, till min förvåning, dök upp på msn och börja skriva, kan inte riktigt fatta att de är sant! :) De är som en dröm som går i uppfyllelse. Har saknat dig nått så otroligt!

Tänk att efter så lång tid så betyder du fortfarande vädligt mycket för mig, oavsett vad som händer så kommer du alltid ha en plats i mitt hjärta!


Är detta en nystart på vår förlorade väskap? 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards