Alla inlägg den 8 september 2011

Av Frida - 8 september 2011 22:22

I måndags var jag ju ute med min prins Th och sen på kvällen bar de iväg till Norrtälje, en timme sen och trött som fasiken anlände jag till Sthlm och sen med lite hjälp av trevlig personal på centralen så tog jag mig iväg till bussen som skulle ta mig till Norrtälje. 

Väl framme i Norrtälje blev jag upphämtad, sen var de rundvadndring på gården innan de var dags för att mocka och sen blev de dagens första ridtur och för första gången i mitt liv fick jag rida en galopphäst och när en galopphäst springer på banan så går de inte lite fort! Shit asså, var länge sen jag var så skraj inte för att den sprang fort utan för att den inte lyssna på mig och jag hade ingen kontroll alls. 

Ridturen efter lunch gillade jag bättre, då fick jag rida på en travhäst. Dem vet jag var dem går för i alla fall hehe. När dagen var slut tog jag mig tillbaka till Sthlm och gick runt där (tusen omvägar) för att senare på kvällen åka hem.


Något utvilad kom jag hem, drog till stan med pappa. Skulle kolla på ett par jeans på Cubus (dem såg så fina ut på reklamen) men de blev inga jeans istället blev de en bok till lilla söta Agnes som snart fyller 1 och fina vinterstövlar (bild kommer, kameran dog när jag skulle lägga in bilden på datorn).


Sen på eftermiddag bar de iväg till Th för lite myspys <3

   Pigg, glad (och skitig) inför en ridtur :)


   Min superfina kompis! 



   Inte lika pigg efter ridturen, vet inte vad de var med han idag :( Och så hade    han antagligen bitit sig för han blödde i munnen. Men han ville inte att jag skulle kolla :( Kändes hemskt att lämna han, men ägaren skulle komma och kolla till han.




   Th´s kompis, en riktigt kelgris. Han var som en stor nallebjörn :D   Sötnosen <3

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards