Alla inlägg den 15 januari 2013

Av Frida - 15 januari 2013 20:15

Idag har varit en bra dag, det bästa var dagens alla besök :) Bengt har varit och jälvats med mig och självklart jävlas jag tillbaka, den relationen har vi till varandra haha. Sen på min lunch kom Malin och Tova och höll mig sällskap, det gjorde verkligen min dag!! <3



Haha var på lite bushumör idag så när jag såg Malin och Tova komma i liften på morgonen så sänkte jag farten, haha sänkte även när Ingemar kom :P Dem är så härliga!! 


Sen vid ett tillfälle stanna min lift och för att hämnas på Bengt för att han slängt ner mig på backen så ringde jag på han för att han skulle hjälpa mig, sen var han ju av en slump närmast också. Men när jag ringer och säger att jag har stopp så svarar han bara -Synd för dig, med retsam ton. Så jag fick fråga om han kunde fixa det och tillslut åkte han upp till stolpe 10 för att kolla. Först hitta han inte felet och då fråga jag om jag fick åka hem men han svara bara -Vänta lite. Tillslut hitta han felet, det var en brytpinne som hade gått sönder och det tog en liten stund att byta den för den satt fast hårt men tillslut rulla liften som den skulle igen. Tack för hjälpen :) 

När jag kom hem så bytte jag om och sen drog jag, Clemme, Malin och Tova till Åre för att utföra lite ärenden. Jag skulle kolla på skor och handla, fick inte köpt några skor idag heller ska kolla i Järpen och se annars ska jag å¨ka tillbaka till Stadium igen :D 

Sen åkte vi tillbaka till Björnen och jag drog hem för att fixa matlådor innan jag drog till Blåkulla för att hämta upp Clemme, Malin, Tova och Emil för att köra dem in till byn, dem skulle festa soch jag hem för att sova. Volvos är ganska sköna att köra faktiskt! 

Godnatt!

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards