Alla inlägg den 18 januari 2013

Av Frida - 18 januari 2013 16:10

Igår hade jag en fantastisk dag eller ja kvällen i alla fall :D

Dagen var helt okej, dagens höjdpunkter var alla besök jag fick. Första besöket var av en skidskolelärare, han hängde bra länge hos mig väldigt trevligt :) Sen när jag satt på lunch kom 2st skidlärare med sina 3 skidskolebarn, hur mysigt och trevligt som helst ju! 
Sen har Andres (pistör) varit förbi flera gånger, i tisdags kom Magnus med en klocka och Andres fixa idag upp den. Helt perfekt, äntligen kan gästerna ha koll på klockan själv :P Så nöjd!

På kvällen så hängde jag först med Tova i Nallen och hade party det spelades allt från Sean Banan till Markoolio till smurfarna. När dem spelade Sean Banans låt Händer i luft så tyckte jag att dem skulle spela hans mello-låt istället vilket dem gjorde strax där efter. Lycka! Åh Pontus skulle varit där då!! :)

Efter party med dans och sång så tog jag mig en korv innan Ingis körde mig ner till Malin där det blev mindre party och mer mys :D Hjälpte Malin med stängning av Björnen och sen blev vi hämtade av Olle och Ingis. 

Efter det så drog vi tjejer iväg till Åre för att lämna Sofia vid tåget. 
Älskar verkligen mina nya vänner, dem är så himla underbara! <3

Idag har jag jobbat nere i Björnen vilket var nice trots att det var väldigt lite folk, skönt med lite omväxling :D Jobbat extra för Lisa idag och det blir även imorgon. Kändes kul att vara tillbaka nere i Björnen faktiskt, det var länge sen sist. Blev skjutsad i bil av Andres ner, trevligt sen var det bara att dra igång. Stefan har varit nere och hängt hos mig och hållt mig sällskap, alltid lika trevligt. 
Haha det roligaste idag var när lilla Eskils skidglasögon fastna i bygeln och åkte iväg själv och innan jag hann stanna så var byglen en bit upp så jag fick låna en stav och hoppa å försöka banka ner dem. Tillslut gick det. Det kunde jag skratta åt ett tag :P


Nu gör jag just ingenting, har varit och hängt hos Clemme en stund och nu ska jag väl slänga mig i sängen och mysa :P

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards