Alla inlägg under juni 2010

Av Frida - 11 juni 2010 21:25

Ja då var man här igen, tiden bara regnar bort här nere de är lite trist vi vill ha sol och badväder. Får hoppas att de blir fint i helgen och nästa vecka. 


I onsdags hade vi klassfest på kvällen de var trevligt :) Tack Goffe för pratstunden, ska testa dina raggningsknep så fort jag får chansen hehe. Denna natt slutade i gråt men de berodde inte på killar denna gång, utan jag började må dåligt och de kändes jobbigt att andas och jag kände mig instängd inne. De hela berodde på att jag vill inte lämna mina vänner och jag vill inte lämna Båstad. De är mitt hem nu.

Blev tröstad av mina älskade vänner sen, sen blev de en natt promenad. Hamna nere vid Pepes tillsammans med Gabbe, han ville inte att jag skulle gå ensam ner dit. Sen kom jag inte hem förrän halv tre och somna inte förrän vid fyra. De var en lång natt.


Igår var jag i skolan och plugga och sen på kvällen var de mys med nåra vänner hemma hos Johan. Vår lilla socketopp!


Idag var jag tidigt på skolan för att göra min promo, den blev inte godkänd så de var bara att göra om hehe. Efter de var vi och kolla på studenterna när dom skulle springa ut, de var kul :D Vem hade trott att man skulle gå på två studenter på samma år. hehe

Sen är vi några som har lekt på radion, Johan han gjorde jongleringsbollar. Jag var rätt duktig på att jonglera faktiskt. Sen när jag kom hem så somna jag ganska snabbt och sov typ 1,5h de var skönt. Nu ska jag börja packa lite och sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på Smalville. Lär ju somna ganska snabbt.


Kram och hej

Av Frida - 9 juni 2010 14:33

Jag klarade tentan igår vilket kändes jävligt skönt, den var lättare än vad jag trodde. Efter tentan stannade jag kvar i skolan för att klippa i mitt reportage och kom en bit på de. Sen följde jag Sandra och Gabbe en bit påväg hem till dom och på vägen tillbaka så möter jag en bil med ett välbekant ansikte bakom ratten. Han inte vinka sen mötte jag dom igen en bit ifrån där jag såg dom första gången. Denna gången var jag mer på hugget och hann vinka till föraren som då var Adam och han vinka glatt tillbaka hehe och även kompisen som satt i framsätet som jag inte hann se vem de var :P



Sen nästan hemma (vid Jonas och Johan place) mötte jag sockertoppen Johan han skulle iväg till Statiol och köpa cola men så frågade han om jag kunde göra de och självklart alltid trevligt att gå på promenad. Så jag hämtade upp Anna på skolan för att sen dra vidare till tappen. Sen när vi kom hem till grabbarna så fastna vi där ett tag så de blev rätt sent, men de har varit en bra dag :)



Idag har vi haft ännu en tenta och jag hoppas jag klarar denna också, pallar inte att göra om men jag tror att de ska gå bra. Sen bjöd Hasse på smörgåstårta och sen har vi chillat och nu är jag hemma för att ladda upp inför kvällens festande :) De ska bli riktigt nice, men först ska jag slänga mig i sängen och vila lite är sjukt trött. 

Av Frida - 8 juni 2010 11:13

Nu sitter jag på skolan och väntar på att de är dags att göra prov. Innan har jag hängt en stund hemma hos Jonas och Johan, trevligt. Ska försöka plugga så mycket som möjligt idag så jag blir klar någon gång. 


Igår när jag var ute på promenad med underbara Anna så träffa jag på Jocke och Marcus, de var riktigt trevligt. De trevligaste var att Marcus svara när jag pratade med han, iofs så hade han inte så mycket till val i och med att vi stod bredvid varandra. Trevligt var de i alla fall och efteråt slog mitt hjärta fort som fasen. 


Vår promenad fortsatte och vi såg bland annat en söt liten igelkott. Sen var de sovdags. De var en lång dag igår. 


Wish me good luck! 

Av Frida - 7 juni 2010 20:09

Äntligen var man tillbaka i Båstad efter en helg i kalla Jämtland, i fredagsnatt på studentfirandet fick jag ha två koftor, min skidjacka, fleecevantar och mössa på mig för att inte frysa ihjäl!! Fy fan asså.


  

Denna gång tog de extra lång tid att komma fram, vakna vid tre inatt och då tala syrran om att vi hade stått stilla i typ 2 timmar. Vi hade ingen el och inget vatten heller, de var tydligen något lokfel så vi fick snällt vänta in ett nytt lok. De var segt, jag syrran och hennes kille avr lagom less när vi äntligen kom fram till Göteborg. Vi var helt slut. Men de ända som var bra med detta var att SJ bjöd på frukost, drack den godaste varma oboy:en någonsin! Mums!

Jag skulle kommit fram till Båstad 10.22, 14.22 kom jag fram. Alltså 4timmar senare än vad jag beräknat. Suck. När jag väl kom fram möttes jag av världens regnväder, så de var bara att springa hem och byta kläder och sen vidare till skolan hämta h2an och sen upp till brandstationen för att intervjua brandmannen Maria. De var en trevlig intervju.


Sen har jag umgåtts med Anna och Amanda och nu är jag på skolan för att plugga lite, imorgon är de tenta och även onsdag. De är hårdplugg som gäller denna vecka. Hej hopp.

Av Frida - 5 juni 2010 11:45

Jag är nu i Jämtland över helgen för att fira min ena syster som tar studenten, de var med ångest jag i torsdag lämna Båstad efter att ha legat ute i trädgården med Anna och mina sambos (som jag för övrigt kommer sakna rejält). Sen fick jag och Anna skjuts till stationen av Martin, riktigt gulligt av han. Tack för en trevlig dag:)


Igår var de studentfirande och mitt tåg var självklart sent så jag fick kliva av i Östersund för att sen bege mig upp till mammas jobb. De var ingen varm dagmen folk verka glada ändå. Innan vi åkte tillbaka hem (känns fel att säga hem för de är inte mitt hem längre) så åt vi på Eastern palace. Sen åkte jag mamma och pappa in på kvällen igen och jag åt två underbart goda bullar. Denna natt fick mig att inse vad jag verkligen vill, jag vill aldrig mer bo i Jämtland ska fly härifrån så fort jag får chansen. Känner mig inte hemma här, har ingenting här förutom min familj. Jag vill bo i Båstad eller åtminstone i Skåne. Sen insåg jag även att jag är tokig i dig Mr Skåning :) Kan inte ro för de, men jag kan fan inte sluta tänka på dig. Gick inte många minuter igår utan att jag tänkte på dig! Så snälla ödet ge mig jobb i närheten av Båstad så jag kan flytta hem!! 


Nu ska jag snart bort till fiket här i byn och prata med ägarinnan om jobb.. Håll tummarna. Mina planer är tillbaka till Båstad, göra klart mina skoluppgifter, tillbaka till Jämtland, fixa körkoret & jobba, sen semester med familjen och sen flytta till Skåne!! 


Hej svejs

Av Frida - 1 juni 2010 22:18
Woah WoahNow listen to me babyBefore i love and leave youThey call me heart breakerI don't wanna deceive youIf you fall for meI'm not easy to pleaseImma tear you apartTold you from the start, baby from the start.I'm only gonna break break ya break break ya heart. (x4)Now listen to me babyBefore i love and leave youThey call me heart breakerI don't wanna deceive youIf you fall for meI'm not easy to pleaseImma tear you apartTold you from the start, baby from the start.I'm only gonna break break ya break break ya heart. (x4)Woah woahTheres not point trying to hide itNo point trying to evade itI know i got a problemProblem with misbehaviorIf you fall for meI'm not easy to pleaseImma tear you apartTold you from the start, baby from the start.I'm only gonna break break ya break break ya heart. (x4)
Av Frida - 1 juni 2010 22:12

Jag kom iväg till Madison igår, gick dit tillsammans med mina sambos och en vän till dom. Så jag hängde ett tag med dom och sen dök resten av grabbgänget som vi festade sist med. Jag och Filip snackade en hel del denna kväll/natt om både de ena och de andra. Jag träffade även på en go och glad Adam, mycket trevligt så jag snacka lite med han. Kramar utbyttes denna natt också. Sen träffa jag helt oväntat Jocke också, de hade jag ju inte räknat med :P Mötte han påväg in en av alla gånger jag och Filip gick ut för att snacka. Så vi stod och snacka en stund. 

Denna kväll sluta inte riktigt som jag tänkt mig, men sånt är livet. Även jag kommer väl finna den rätta tillslut, jag ska nu övergå till att vara en glad singel och umgås med mina vänner. De ät inget fel alls på att vara singel fast att man längtar efter någon att älska, nån som är mer än bara ens vän. För mina vänner älskar jag mer än något annat. 

Jag är i alla fall glad att du var ärlig mot mig, de är jag dig evigt tacksam för och tack för att du fick mig att vara super lycklig för en dag :) 


Idag har jag haft lektion med Peo, sen har jag hängt på skolan ett tag sen drog jag hem en sväng, sen följde jag Sandra till skolan och sen drog vi till Ica och Lyckan kiosken och vem får jag inte syn på där om inte Jocke. Vi vinka och sen när Sandra var klar så gick jag fram och snacka med han :) Tyvärr skulle vi inte åt samma håll för då hade vi kunnat ha sällskap, jag skulle hem till Anna å han andra hållet. Trevlig prick de där.

Jag och Anna har avverkat 3st filmer idag. Underbart och nu är de dags för mig att sova. Gonatt!!

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards