Alla inlägg den 11 maj 2010

Av Frida - 11 maj 2010 17:34

Lördag: Umgicks jag med Marcus en stund sen har jag var jag en sväng på Ica med Anna och Linnea :) Sen fastna jag hemma hos dom. Sen mötte jag upp Sandra, vi drog först till centercourten och köpte varsin pizza och sen statioll för att köpa snacks :P Sen drog vi hem till henne, sen var de myspys för hela slanten :P Sen vid ett någon gång så somna vi :P


Söndag: Blev väckt av ett sms från Marcus, han undrade om jag ville hänga med å köra cross :P vilket jag ville, behövde bara sova lite till och sen plugga. Så jag sov en timme till innan jag blev väckt av Sandra :P hehe. Då plugga jag typ två timmar. Sen vid kvart i två träffades jag och Marcus för att köra moppe och cross. Mycket kul och trevligt :P Marcus lyckades spruta ner mig med sand :P hehe hade sand överallt sen. Sen åkte vi hem till mig, käka räkmackor och umgicks.

Senare drog vi hem till han för att kolla på film (fast jag kolla på tv bla Hollywoodfruar medans han sov), hans mamma lagade hemma gjord pizza :D gott så de åt vi medans vi kolla på parlamentet. Sen var de film som gällde för hela slanten :D 


Måndag: och dags för skola igen, ruggigt bra dag. Vi har haft redovisning som gick rätt bra faktiskt, var väldigt nervös. Under lunchen fick jag se killen med de vackra leendet och dom fina ögonen igen, Andreas, de var länge sen. Självklart skulle de kramas. Mannen som kramas bäst av alla :D Trevligt återseende.


Sen efter skolan käkade jag, Gabbe och Sandra glass sen hängde jag på radion med Anna, Andreas, Goffe och Amanda :) Sen var vi på en lång promenad och satt även och njöt på en brygga i solen :) Sen bestämde vi oss för att grilla. haha Goffe var sämst på att starta grillen/arna, Anna fick lätt igång den ena och den andra hjälptes jag, Anna och Amanda åt med. Mums mums. Sen kollade vi på Hollywoodfruarna. Sen vid elva drog vi hem, Andreas försökte smita utan att krama mig. Hur vågar han! Han vet ju att jag älskar att kramas. 


Sen vill jag tacka Anna och Andreas för att ni är så bra på att trösta :)


Tisdag: Denna dag har varit jobbig, kommer inte ihåg typ nått som sas på lektionen. Har insett ännu en gång vilka underbara vänner jag har som stöttar, tröstar och peppar. Tack för att ni finns, ni vet precis vilka ni är!! Efter att ha snurrat på Ica med Amanda och Goffe så drog jag hem men gick ganska snart igen, hamna på stranden. Tillslut dök Anna upp från ingenstans, blev så glad att se henne. Vi tog en lång promenad runt i Båstad. Sjukt skönt att få rensa skallen och prata ut om allt, de var nått vi både behövde. Nu känns allt mycket bättre och jag ser fram emot morgondagen :)


Älskar mina vänner så in i helvete!!!!

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19
20 21 22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards