Alla inlägg den 13 maj 2010

Av Frida - 13 maj 2010 11:40

Gårdagen sluta inte alls som jag hade tänkt mig, inte ens i närheten :( 


Dagen började helt vanligt med skola, jag var rätt trött och okoncentrerad men ändå på ett bra humör. Jag var kepsvakt igår under hela skoldagen, så jag gick runt och kände mig cool med kepsen lite på sne :P De var Sheriffen som lämna den på mitt huvud - Här passa den tills jag kommer tillbaka. Sen när skoldagen var slut så tog han tillbaka den och de blev väldigt tomt på mitt huvud. Jag hoppas kunna få tillbaka den en vacker dag.


Efter skolan så var jag och handla med Sandra och Gabbe, sen var de bara att traska hem i regnet. Hade sällskap av Johan B en bit, de var trevligt. Jag kom hem packa upp, åt, duscha och fixade håret. Sen strax efter halv åtta begav jag mig iväg hem till Andreas. Där vi han, Anna och Goffe var :) Mycket trevligt. Senare på kvällen dök även Amanda, Anne och Gabbe upp. 


Vid elva drog vi till bowlingen, jag och Gabbe gick och pratade om allt som hänt mig den senaste tiden. De känns så bra att ha folk att prata med. När vi väl kom till bowlingen var de inte så många där. Gabbe tog sig ett glas vatten och bad om ett plåster till mig eftersom jag lyckades göra illa min ena nagel ännu mer när jag skulle sätta på mig skorna. 


Jonas dök även upp sen och senare dök Adam upp med sina vänner :) Han ser fortfarande lika bra ut som sist jag såg han :P Folk droppa av och de sluta med att de bara var jag, Anna, Andreas och Jonas kvar av vårt gäng. Vi var kvar ett tag till sen kaboom så fick kvällen en vändning och vi gick därifrån. Jag var otroligt besviken, jag hade velat bowla och umgås och prata med A. 


Vi gick hem jag var dyster, Jonas lägger en arm runt min midja för att jag ska hänga med i deras tempo. Dom andra pratar om bla kvällen, Adam och Marcus. Medans jag befinner mig i mina egna tankar. Sen bryter allt ut och de hela slutar med att Anna frågar om vi kan gå in till Jonas och prata. Vi pratar om allt som hänt mig och jag blir tröstad. Sen går Anna och Jonas iväg för att prata (vilket dom behövde) och kvar i soffan blev jag och Andreas.


Vi satt där bra länge och kramades å pratade. Tillslut var Anderas så trött så han ville gå hem, så vi båda bestämde oss för att gå hem. Tack mina underbara vänner för att ni finns, älskar er så innerligt. Vet fan inte vad jag skulle göra utan er asså.


Nu är vi lediga fram till måndag och jag vet inte alls vad jag ska hitta på, de känns jätte jobbigt :( man får så mycket tid över att tänka när man är ledig hatar de men jag ska försöka få tag i Marcus i alla fall och så om vi kan träffas å bara snacka. Men först ska jag se om jag får i mig frukost hej svejs.

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19
20 21 22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards