Alla inlägg den 18 maj 2010

Av Frida - 18 maj 2010 22:41

... utan tisdagen den 18 Maj. Hävdar fortfarande att Maj är den bästa månaden på året fast att denna inte har varit så lätt, men jag älskar verkligen Maj. 


Förutom lektion idag har jag umgåtts med vänner, efter skolan drog jag och Sandra hem till mig och käkade pannkakor och vid 18 så stack vi iväg för att träffa Andreas, Anna, Goffe och Amanda. Senare joina även Gabbe, Jonas och Malin oss. Vi började med att handla lite frukt och Kesella Vanilj på Ica. Sen satt vi ute och snacka ett bra tag innan vi bestämde oss för att gå in och fixa frukten och spela lite plump. Anna och Amanda gjorde nån jätte blandning och hade in de i ugnen. Sjukt gott. Vi andra spelade plump :P Sen åt vi och spelade lite till. Sen börja folk dra sig hemåt och jag slog följe med Jonas och Andreas. Jonas vek av vid Ica och jag följde Andreas hem.


De känns som att de verkligen är meningen att jag och M ska stöta på varandra stup i ett för jag mötte han på moppe och hade tidigare under dagen också gjort de, då när jag och Sandra var på väg hem och de lyckades bli en gång till under min lilla kvällspromenad när jag var bort till Kittes och vände, han körde även förbi mig. Synd bara att han inte har vett att stanna och prata med mig :( Saknar dig så!!


Sen hamna jag uppe på tågstationen och halvvägs ner hitta jag en super mysig katt som jag gosade med ett tag och även försökte ta kort på men de var lättare sagt en gjort den lilla rackaren tyckte de var jätte kul med kameran och ville leka med den hehe. Sen började de regna en hel del så jag var tvungen att gå hem :( hade gärna varit ute en stund till. Men nu är de dags att sova godnatt!!

Av Frida - 18 maj 2010 12:46

Jag har inte jätte koll på dagarna just nu känner jag, igår när jag kolla tvplaneten.se och dom visade måndagens tvprogram så tänkte jag att de här är ju helt fel. Men de visade sig visst vara måndag hehe alltså tisdag idag. Kan vara bra att ha koll på dagarna. 


Jag mår fortfarande väldigt dåligt över allt som hänt den senaste veckan men jag känner mig ändå glad idag på något vis, antagligen för att de är så himla fint väder ute. Solen den skiner och de är varmt, hade varit ännu skönare om de inte hade blåst men jag ska absolut inte klaga. Älskar solen!!


Nu sitter jag och väntar på att lektionen ska börja, vi ska ha vår första lektion i Pro tools. De ska bli kul, vi får se hur länge huvudet hänger med.. Sen när jag slutat ska jag ut på en promenad i de fin fina vädret :D

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19
20 21 22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards