Alla inlägg under september 2011

Av Frida - 14 september 2011 19:29

Idag har jag varit deppig och nedstämd av lite olika anledningar men dagen fick en helt ny vändning efter ett trevligt samtal från ett eventföretag :) Imorgon blir de telefonintervju med dem och de kan leda till jobb kanske redan nu på fredag men främst näst nästa helg och kanske en del framöver också. Håll tummarna! 

Gillar såna här småjobb, speciellt nu när man inte har något annat men jag hoppas kunna fortsätta med de även sen när jag får ett heltidsjobb :)


Nu ska jag mysa med bulle och te framför tvn med familjen men innan de tänkte jag bjuda på ett filmtips :)



ROBIN HOOD

 

Den här filmen är inte alls som den tecknade Robin Hood men båda är lika bra men på olika sätt, mycket våld in denna. De är andra gången jag ser den och den är fortfarande lika bra och jag verkligen ÄLSKAR Russell Crowe som spelar Robin Hood/Robin Longstride. Han är en sån fruktansvärt bra skådis. 

Detta är en lite sorgsen med romantisk film, jag rekomenderar den verkligen! :)

Av Frida - 12 september 2011 18:09

Så himla typiskt jag fick ett erbjudande att jobba i Åre den 22-25 september med ett jobb som lät så sjukt kul, ett jobb som jag skulle trivas otroligt bra med och som jag hade tjänat ruskigt bra på men tyvärr så är jag på jobbintervju på Skistar den 22-23 och den 24 drar jag till Sollefteå för att träffa Rocket Boysen och fira lite att de har gått ett helt år sen jag såg dem första gången.

Varför kunde de inte varit nu i helgen eller nästa? Suck! Ja jade kommer säkert fler uppdrag, något måste jag i alla fall försöka hitta för att fördriva tiden fram tills jag får svar från Skistar pallar inte att gå hemma längre så boooooring!


Nu ska jag försöka få med mamma ut på en promenad, jag behöver rensa skallen!


P.S Kommer återkomma sen hur de går med intervjuen och alla jobb. D.S 

Av Frida - 10 september 2011 21:35




De är kördag igen och jobberbjudandena rullar in (känns de som), fick ännu ett jobberbjudande idag. Så nu har jag fyra olika som är intresserade av mig, vi får se hur allt blir. Näst nästa vecka ska jag i alla fall till Åre på arbetsintervju, ska bli sjukt kul :D

Idag har jag och mamma umgåtts väldigt mycket, härligt :), vi har umgåtts, lagat mat och promenerat. Mamma är min bästa vän när jag bor här uppe. Saknar alla mina vänner så sjukt mycket men är glad att jag har mamma :)


Här är vinterskorna jag köpte när jag var i Östersund häromdagen, längtar faktiskt lite tills jag får börja använda dem.   


.


Världens bästa Hedlund och jag :D

  När jag var i Stockholm så överraskade jag världens bästa indier med ett besök :) Efter alla dessa samtal under åren han jobbat på Rix fm så fick jag äntligen träffa han och kramas på riktigt. De var sjukt kul :D Får jag jobbet i Norrtälje så får jag åka och hälsa på han igen :P

Efter mötet svävade jag som på moln, tusen tack Christian för att du kunde springa ifrån sändningen några minuter för att hälsa på mig :) de betydde så sjukt mycket för mig! En av dem bästa stunder i mitt liv? Klart som fan att de var!!  

Av Frida - 9 september 2011 23:10

Idag har jag och pappa varit och handlat inför Klaras födelsedagskalas, som nog blev väldigt lyckat. De har låtit som att dem har haft väldigt kul i alla fall. Medans tjejerna kollade på film så blev de Dobidoo för oss andra tre och när dem kollat klart på filmen Hur många lingon finns de i världen? så var de våran tur att se den trots att jag redan sett den. Mamma såg visserligen inte så mycket så hon som vanligt somnar i soffan :P hehe


Men nu är de dags och sova och förhoppningsvis ger tjejerna också upp snart och går och lägger sig (fast dem verkar inte ett dugg trötta :P).


See ya!

Av Frida - 8 september 2011 22:22

I måndags var jag ju ute med min prins Th och sen på kvällen bar de iväg till Norrtälje, en timme sen och trött som fasiken anlände jag till Sthlm och sen med lite hjälp av trevlig personal på centralen så tog jag mig iväg till bussen som skulle ta mig till Norrtälje. 

Väl framme i Norrtälje blev jag upphämtad, sen var de rundvadndring på gården innan de var dags för att mocka och sen blev de dagens första ridtur och för första gången i mitt liv fick jag rida en galopphäst och när en galopphäst springer på banan så går de inte lite fort! Shit asså, var länge sen jag var så skraj inte för att den sprang fort utan för att den inte lyssna på mig och jag hade ingen kontroll alls. 

Ridturen efter lunch gillade jag bättre, då fick jag rida på en travhäst. Dem vet jag var dem går för i alla fall hehe. När dagen var slut tog jag mig tillbaka till Sthlm och gick runt där (tusen omvägar) för att senare på kvällen åka hem.


Något utvilad kom jag hem, drog till stan med pappa. Skulle kolla på ett par jeans på Cubus (dem såg så fina ut på reklamen) men de blev inga jeans istället blev de en bok till lilla söta Agnes som snart fyller 1 och fina vinterstövlar (bild kommer, kameran dog när jag skulle lägga in bilden på datorn).


Sen på eftermiddag bar de iväg till Th för lite myspys <3

   Pigg, glad (och skitig) inför en ridtur :)


   Min superfina kompis! 



   Inte lika pigg efter ridturen, vet inte vad de var med han idag :( Och så hade    han antagligen bitit sig för han blödde i munnen. Men han ville inte att jag skulle kolla :( Kändes hemskt att lämna han, men ägaren skulle komma och kolla till han.




   Th´s kompis, en riktigt kelgris. Han var som en stor nallebjörn :D   Sötnosen <3

Av Frida - 5 september 2011 17:42

Idag hade jag bestämt mig för att umgås med den här pärlan tyvärr var de inte jättebra väder idag, de duggregnade när jag åkte och sen ökade regnet när jag kom dit och sista biten av ridturen (som han bestämde över) så vräckte de ner och de rann som en flod från min hjälm. Inget av detta hindrade oss för att ha en mysig tur tillsammans!   En blöt Th <3


De var inte världens enklaste att ta sig upp på en blöt häst som hade lite svårt att stå still (red barbacka), men tillslut kom jag upp och kände ganska snart att jag redan var blöt i baken. Kan säga att jag var blöt rakt igenom när ridturen var slut men vad gör de när man har haft en underbar tur tillsammans och de bästa av allt jag fick han att galoppera! Har inte fått han att göra de innan men så av typ misstag så börja han galoppera och sen fick jag han att galoppera på min initiativ, och oj vad härligt de var! Lyckligast och gladast av alla var jag! 


Efter denna härliga dag så är jag redo till tusen inför en heldag i stallet imorgon, ska på en jobbintervju. Wish me good luck! De ska bli riktigt kul :) 


På återseende! 

Av Frida - 4 september 2011 20:13






P.S I LOVE YOU 

P.S I Love You är en kärleksfilm. Har sett den två eller tre gånger och den är fortfarande lika bra, fängslande och sorglig som första gången jag såg den. Gerry och Holly är lyckligt gifta ända tills Gerry en dag dög av en hjänrtumör, Holly drar sig då undan från familjen och resten av världens tills den dagen de är hennes födelsedag. Då hon först överraskas av sin familj och sina vänner och sen får en tårta och ett meddelande sent till sig från Gerry. Efter detta inspelade meddelande följer många brev, Gerry har planerat allt för att Holly ska komma över hans död och gå vidare med livet. 
Man kan inte låta bli att fälla en och en annan tår, de är så romantiskt och sorgligt.  


NO STRINGS ATTACHED


  Detta är en romantisk komedi från 2011 som handlar om Emma och Adam. Emma och Adam träffas första gången på ett läger för ungdomar sen dröjer de många år tils dem ses igen, men de dröjer ytterligare några år innan Adam får Emmas nummer och sen några år till innan dem verkligen börjar umgås som sexpolare och inget annat, dem lovar varandra att sluta om den andra vörjar få känslor. Adam bjuder ut Emma på alla hjärtans dag, de blir deras dejt och kanske deras sista. 
Jag gillade denna film och Aschton (Adam) var väldigt bra i denna serie, ser inte han som en seriös kille men shit han kan ju vara seriös :P 


How Do You Know



  Även detta är en romatisk komedi som handlar om softballspelaren Lisa, Matty och den unga diriktören George. Alla är väldigt olika, men den killen Lisa väljer först visar sig vara alldeles fel för henne. George riskerar att hamna i fängelse för något han inte gjort, Lisa blir kickad från sitt lag och Matty gillar tjejer och har svårt att hålla sig till en. 

Gillade denna film, nog främst för att  Reese Witherspoon (Lisa) är med. Älskar henne, hon är en av mina favoriter bland de kvinnliga skådespelarna :P

Av Frida - 4 september 2011 12:40

Igår när vi satt och åt fick mamma ett telefonsamtal av sin vän från Skåne, mamma bad att få ringa upp men de ville inte hennes vän för hon ville själv ringa igen :P 
Mamma började ana ugglor i mossen och någon timme senare parkerade dem (mammas vän och hennes man) sin husbil på våran uppfart. Otroligt kul med besök, vet inte när jag träffa dem sist. De var innan vi flytta upp i alla fall. 
Dem vuxna satt länge och prata i köket medan jag och Klara hade myspys :) (Hehe fick en anledning att städa rummet, städa bort min organiserade röra :P, fast jag är rädd för att jag inte hittar mina saker nu. Brukar jag inte göra efter att jag städat hihi). 

Och idag har vi suttit och snackat några timmar i köket innan de var dags för dem att dra vidare. Hehe blev lite tomt på uppfarten nu när deras stora husbil försvann :P De lär bli ännu mer tomt sen när jag tar med min bil härifrån, för om jag har tur så får jag jobbet jag vill ha :) Är fast bestämd att jag ska ha de jobbet :P


Snart är de dags för min och mammas dagliga promenad, vi hann inte med någon igår så jag bara måste ut idag annars får jag spunk. Hehe


På återseende!

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards