Alla inlägg den 1 april 2012

Av Frida - 1 april 2012 20:35

Igår trotsade jag förkylningen för att dra med Klara till backen för ett sista åk innan säsongen i Björnen är slut (efter de försvinner ju alla bra och fina backar och snön inne i centrum är inte lika bra som den är hos oss i Björnen). Jag körde bräda och de gick väldigt bra, vi tog oss ganska snabbt till centrum för att Klara ville åka lite stolslift och vi siktade på Hummeln men tyvärr kom vi inte dit för på väg ner till Wm 6:an så trillade Klara och gjorde illa tumspetsen. 
Hon fick mer och mer ont hela tiden så vi bestämde oss för att vi skulle ta oss tillbaka Björnen för att fika och sen leta upp en pistör så att dem skulle få kolla upp tummen och kolla om de var så att vi skulle behöva åka till HC. Tyvärr gick de inte så bra att åka Tottliften den luta så grymt så jag halka av så vi bestämde oss för att ta oss till Kabin för att skidbussen tillbaka till Björnen, Klara fick yrsel också och var inte alls så pigg.


När vi anlände till Björnen så drog vi direkt till värmestugan för att fika, vi satt där inne väldigt länge och hoppades på att hon skulle må bättre sen vilket hon inte gjorde så vi bestämde att vi inte skulle åka något mer men att vi ändå skulle gå upp till Järven och se om vi hitta någon pistör som kunde kolla på tummen. Efter en liten väntan och telefonsamtal hem så dök Bengt upp (pistör) och jag bad han kolla på hennes tumme och han visste inte riktigt vad de kunde vara men han tyckte vi skulle åka till HC så efter att han skjutsat ner oss till värmestugan så vi kunde hämta vårt pick och pack så drog vi till HC där vi sen skulle spendera dem närmaste timmarna. 

I ca 4 timmar satt vi där, kolla på tv-program efter tv-program och mer och mer rastlösa blev vi men tillslut fick vi åka hem efter att dem konstaterat att hon hade stukat tumspetsen. Vi var glada när dem äntligen släppte iväg oss och himla skönt var de att komma hem!
Ca 2 timmar i fina backar och underbart väder, sen blev de ca 4 timmar inne på tråkiga HC där luften efter 3 timmar började ta slut och jag kände mig instängd. De var inte riktigt de avslut på skidsägongen vi hade tänkt men de är sånt som händer, är så glad att vi hade varandra där vi satt i alla fall :D Älskar dig sötis, hoppas tummen mår bra snart igen! :) <3


Bild lånad av Klara. Hon fixade till denna fina bild på hennes stackars tumme, hon har en skena på tummen som hon nu ska ha i en vecka, sen får de bli lite tejp sen ska den nog vara läkt :) Puss puss gumman!   

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards