Alla inlägg den 27 april 2012

Av Frida - 27 april 2012 21:49

Idag har jag gjort min sista dag för säsongen, känns riktigt sorgligt men ändå rätt skönt på något vis. Kommer sakna alla så grymt mycket!! 
Min sista dag har varit grym asså, haft kanonväder (den dök upp tillslut efter den tjocka dimman som befann sig på toppen på morgonen, de var inte roligt att ta sig ner och så skulle vi isa av knäpparna på nervägen haha svårt att bedömma avstånd i dimman :P), trevliga gäster bla en kille som var på intervju samtidigt som mig och så Pontus såklart (pistör) som stod nere hos mig i minst en timme och nynna på Sean Banans låt Sean den förste banan. Jag kom fram till att de nog var den ända låt han kunde, och de är den ända låt jag har på hjärnan nu och den ända låt jag vill bli av med haha. Har gått och nynnat den i huvudet sen dess, åkningen ner från Hummeln gick därför lite sådär la allt fokus på att försöka få låten ur hjärnan :P Jag gjorde ju sälen vid några tillfällen som Adam så fint påpekade när jag nämnde att jag hade snö överallt :P hehe. 

När vi alla väl hade kommit ner så var de dags att säga hej då till alla, sorgligt men sant :( Jag och Robin bestämde att vi ses nästa säsong och Pontus fick mig att lova att jag ska komma och cykla i sommar :P Kramades lite med folk innan jag åkte ner till hyran och lämna in brädan (som jag var sjukt nöjd med) och sen åkte jag hem och åt god mat (grillat). 


Trots att de nu känns lite sorgligt och tomt så ser jag fram emot kommande äventyr, Stockholm imorgon, Öland på söndag och Peace and Love i sommar :) Sen är de ju bara ca 7 månader till nästa säsong börjar som Bengt påpekade häromdagen, de ser jag fram emot!! Till dess hinner jag fundera på om de blir Björnen eller Centrum nästa säsong :P 

Vi ses!  

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards