Alla inlägg den 8 april 2012

Av Frida - 8 april 2012 19:59

Dags för lite uppdatering :P


Fredag: De var kanon väder eller solen sken och de var rätt varmt så jag var ute stor del av dagen och på eftermiddagen fick jag tekniskt fel på min lift och de var bara att lotsa folk vidare, var av med kön i typ 2 sek innan vi efter en halvtimmes stillastående kom igång igen och vips så var allt folk tillbaka :P Lilla Viggo (gullig unge) försökte få igång liften genom att på 3 ge kommando att den skulle starta men de gjorde den inte :P


Lördag: Även idag har jag haft en helt fantastisk dag, solen sken jag hade underbara gäster och en hel drös med barn som leta påskägg som skulle finnas någonstans nere hos mig men de var ingen av oss som hittade något ägg. Ledtrådarna hade dem fått från TV Åre och dem var tydligen väldigt kluriga, en utav skidskolelärarna var ute och letade men även hon gav upp tillslut. Måste ju fråga chefen vart han gömt de :P 


Eftersom de var så himla fint väder idag med så har jag spenderat hela dagen ute, förutom lunchen som jag spenderade inne :P Sen har jag fått lite extra jobb att göra, medbringare nr32s bygel hade lossnat (Magnus kom ner med den sen) och sen så tyckte jag att den återkom väldigt snabbt tillslut upptäckte jag att de stod 56 på den ena. Så de blev lite extra att göra på morgonen idag :P Hehe jag hade slängt bygeln på marken så länge och strax därefter kom Viggo hehe och sa - Oj där ligger en trasig lift. Så gullig unge! 


Idag när Viggo kom så sa jag till han att - idag är liften hel. Denna dag startade bra och jag var på bra humör, kolla på Rasmus på luffen medan jag åt frukost och sen när jag kom till jobbet så kolla jag på Nalle Puh :D Trots att jag klämde först ena fingret och sen slog i ett annat så var jag fortsatt på glatt humör men efter lunchen hände något och jag kände helt plötsligt på dåligt humör, men försökte hålla humöret uppe så gott jag kunde och de gick rätt bra förutom en liten incident som förstörde dagen ännu mer :( De var en lättnad när dagen äntligen var över. 

Imorgon blir de nya tag och jag hoppas att de blir sol så man kan vara ute hela dagen och så att jag blir på bättre humör, man kan inte annat än att vara glad när solen skiner. De var den som rädda mig idag, kunde kommit tidigare än sista timmen men jag är glad att den hjälpte mig den sista timmen på dagen. 


Nu dags att sova, på återseende!  

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards