Alla inlägg den 22 april 2012

Av Frida - 22 april 2012 18:33

Nu är min långledighet slut, synd att de går så fort!!  :( Men jag har haft fantastiskt kul, i fredags hade jag en halvdag i backarna med Maria och Ingemar vilket var väldigt trevligt och kul. Vi var borta i Ullådalen och åkte vilket var himla nice, var så fin snö där :P  De tog ett tag innan jag och Maria kom in i de men sen gick de jävligt bra, några vurpor blev de för oss men de var bara att hoppa upp på fötter igen och fortsätta. Roligast var nog när vi skulle försöka komma på Ullådalsliften, två fnittriga nybörjare på ett ojämt påstig haha de kan ju sluta hur som helst men vi tog oss på garvandes :P De var en väldigt trevlig dag. Sen på kvällen drog jag hem till världens bästa Jossan och hade filmkväll med henne och David, otroligt trevligt som vanligt :)

Ja på lördagen sov jag ganska länge och efter massa saker som skulle göras så lyckades jag komma iväg till backarna tillslut och hann med att åka i två timmar innan dem stänger. De gick ännu bättre för mig att åka idag, var otroligt kul dock lite ensamt att åka själv men jag klara mig. Kunde koncentrera mig enbart på mig själv och min teknik blir bättre och bättre :) Sen vid 17 var de dags för After Work på Hyddan med oss som jobbar på Skistar i centrum, mycket trevligt och kul. Otroligt goda hamburgare fanns de att köpa också :D När de var slut där och dem flesta hade gått hem så drog några ner till Brooken och jag drog direkt hem till Jossan för ännu en filmkväll :D Mysigt som alltid! 

Idag var jag också seg på att komma iväg, är sjukt seg av mig ibland. Ibland känns de som ett under att jag överhuvudtaget kommer i tid till något :P Men jag kom iväg och fick mig några åk idag också, vilket var jäkligt nice. De blev två svängar upp på skutan och jisses amalia vad fin snön är där uppe. Helt perfekt!! Får passa på att åka på lunchen nu den här sista veckan, på fredag är sista dagen här uppe sen bär de iväg på äventyr :D Sista åket ner från skutan så tog jag den svarta pisten ner, nybörjare eller inte tänkte jag och körde. De var de bästa åket på hela vintern tror jag :D Grymt nöjd.

Nu är de dags att göra kväll snart för imorgon vaknas de jobb igen :P  

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards