Alla inlägg den 3 april 2010

Av Frida - 3 april 2010 10:42

Igår hade jag en rätt bra dag trots att jag hade ont i partiet strax ovanför magen typ hela dagen :( men de gick över ett tag när vi drog in till stan för att lämna Anna för dom skulle ses innan deras musikal "Hair the musical". Klockan var då fyra och de hela börja sju så jag, pappa och Fadde snurrade runt i Östersund ett bra tag. Vi köpte glass på Jula, haha pappa gick i förväg in och sen när jag och Fadde kom så ville inte dörrarna öppna sig men vi hade tur de kom en snubbe som skulle gå in så då smet vi in :P Sen fick jag välja vilken väg jag ville köra så då körde jag förbi Gula-Villan såklart :) men grabbarna var nog inte där, såg inte ut så i alla fall. Jag hitta även en stor vattenpöl som jag med glädje körde i. Sen snurra jag runt i ett bostadsområde som inte pappa kände till men jag har varit där innan. De var kul, sen satt vi och väntade länge på teatern.


Sen äntligen började allt de var väldigt kul. En del av ungdomarna var ute i publiken och snurrade :P en kille kom klättrande från raderna och hoppade ner framför mig, haha om han hade snubblat så hade jag fått han i famnen :P Sen kom de en annan kille från höger och sprang förbi och när han passera mig så rufsa han om i mitt hår. Dom var överallt, de var väldigt kul :) 


Sen i pausen så fikades de lite, både jag och Klara var hungriga :P som alltid haha. Sen vid halv tio tog allt slut och vi drog hem, väl hemma var jag riktigt trött. Men lyckades ändå hålla mig vaken till tolv. De har varit en bra dag :)


Idag skiner solen så de blir nog en promenad :) annars ska jag bara ta de lugnt. 


GLAD PÅSK!! 


Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards