Alla inlägg den 10 april 2010

Av Frida - 10 april 2010 18:23

Jag var på benen och mådde väldigt bra när jag drog till praktiken igår men tyvärr lurade kroppen mig och jag insåg ganska snart att jag inte mådde så bra, yrsel, huvudvärk och även lite värk då och då i magen men jag hann ändå med att göra en intervju (de var jag som blev intervjuad av Stefan) och klippa den och sen vara med i studion mellan 11-12, då jag agerade musikexpert i P4 toppen. Haha de var kul, efter de var jag tvungen att dra hem. Familjen var i stan för att handla så jag åkte med dom hem. Haha de var en shoppingrunda på Ica Maxi som inte var någon annan lik.


Jag och lillasyster Klara drog i förväg för att börja handla. När vi varit inne i affären kanske en halvtimme så började pipa, jag gissa på att de var tjuvlarmet som gått och sen när de tystna så kom ett annat ljud ut ur högtalarna och en röst sa att de brinner och att vi skulle ta oss till närmaste utgång. Klara tyckte de var lite läskigt så hon tog både mig och mamma i handen sen gick vi. Men människan kommer aldrig sluta förvåna mig, folk tog tag i sina kundvagnar och längde på stegen. Hur tänkte dom där??? Man lämnar ju kundvagnen, man kan ju inte direkt ta med den ut. Utan att betala. VAD FAN TÄNKTE NI PÅ??? Sen var de ett par som gick framför oss som stanna mitt i en gång och såg ut att fundera på vad dom mer skulle handla, men idioter gå ut istället eller åtminstone så kunde dom låtit bli att stå i vägen. Ville dom brinna inne så varsågod för mig, men jag ville inte.


Nu var de ju bara falskt alarm de var någon klant som öppnat en nödutgång och sen när tjuvlarmet skulle stängas av så kom dom åt brandlarmet. Nu vet dom att systemet funkar de är väl bra och alla fick ta del av en brandövning. Men nästa gång LÄMNA KUNDVAGNARNA!! Resultatet av detta var att alla kundvagnar hamna i en ända röra vid kassorna, inte smart.


Nog om de men innan jag avslutar inlägget med att tacka Marcus som trösta mig och fick mig att le igen igår när jag var ledsen. Tack raring :)


Hej då, lill-tå!! :P haha 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards