Alla inlägg den 10 augusti 2011

Av Frida - 10 augusti 2011 23:18

Min nya favoritkanal heter Wolffm!! För någon helg sen hade dem ett evenemang i Grycksbo, Summer Jamboree, en fantastiskt tillställning med grymma band som Rocket Overdrive och Matchbox. De var en helt fantastisk grej och dem ska återkomma nästa år, så är de bra band då så kan dem räkna med att jag kommer.



.

Denna underbara radiokanal sänder alla dem rockabilly låtar som man vill höra, igår satt jag och njöt av deras musik - allt från Elvis till Matchbox - och så slog de mig att de skulle vara kul att höra mina boys på denna kanal och inte långt därefter som att någon hört min önskan så började de strömma ljuva toner från högtalarna. Då spela dem Its so Easy med Rocket Overdrive. Gissa om jag blev både chockad och glad :)


.

Tack för att ni är en sån fantastisk kanal (fast han som pratade ikväll kunde ni skippat och låtit musiken tala sitt egna språk som dem andra kvällarna). 

Av Frida - 10 augusti 2011 16:29


Jag blev utvald och fick möjligheten att testa på Bobs nya märke BOB Be natural. Alltid lika kul att testa på nya saker :) Fick dock nöja mig med saften, ville egentligen prova deras sylt eller marmelad men de fanns inte i butiken här i byn och jag tog mig inte till grannbyn för bilen vägrade funka men nu funkar Rosa-faran igen :P hehe

Men i alla fall fanns de olika sorters saft och jag valde jordgubb/kiwi, de var den som tilltalade mig mest :D Egentligen dricker jag inte saft, Funlight funkar men annars dricker jag sällan saft, men trots detta så fick saften godkänt. De var ingen wow känsla jag fick av den men den var helt okej. Lagomstor flaska (lätt att ha med sig på camping och så), stark färg och helt okej smak. Jag kan faktiskt rekommendera den till saftälskare, fast jag tyckte dock att den var lite dyr för sin storlek. Men de var kul att testa :) 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards