Alla inlägg den 14 augusti 2011

Av Frida - 14 augusti 2011 22:12

Från höger: Billy (som fick hoppa in och sjunga lite), Tomas och Janne (stand-in gitarristen) och där bak Richard :)


Trots att gitarristen saknades (dom hade en stand-in), basisten var sjuk (men var ändå där) och ljudet lät rätt förjävligt (inte grabbarnas fel) så var detta ändå en toppen kväll med massa skratt, glädje och kramar :) Är nog en av dem bästa spelningar jag varit på! 


1 år med The Troubled Three har nu gått, 1 år som varit helt fantastiskt! Vi har inte haft så många gånger tillsammans men de är inte hur ofta man ses de är kvalitén i träffarna och den kvalitén har verkligen varit god :)

Sist vi sågs varvades jag till chaufför från Gävle till Jämtland, de var trevligt. Sällskapet sov dock en del av resa ;) hehe. De var två dagar med massa galenskaper haha, två av dem bästa dagarna i mitt liv!

Året med The Troubled Three har innehållit mycket skratt, galenskap, glädje, kärlek och massa kramar! 


Gårdagens spelning var helt underbar, den var nära att ställas in pga sjukdom men till min glädje genomförde dem den och ingen var mer glad än jag! Att dem bara var där gjorde mig lycklig och jag är nu nykär i dem. Dem gör mig så himla lycklig. Från att ha ångest och oro och alldeles för många tankar i skallen (som gör mig galen) har dem nu lyckats blåsa bort allt, bara genom deras närvaro :) Går inte att beskriva hur lycklig jag är <3


Efter gårdagen har jag verkligen fått ny aptit på livet som spåkulan på facebook sa. Känns som en nystart i livet och snart flyttar jag till Trollhättan för att jobba :) Allt känns väldigt underbart just nu, jag är verkligen lycklig på riktigt :)


Tack grabbar för att ni är så underbara, tack för gårdagen/natten, tack för den kärlek ni ger mig och tusen tack för alla kramar! <3 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards