Alla inlägg den 8 mars 2013

Av Frida - 8 mars 2013 14:27

Det är först idag jag äntligen är tillbaka på jobbet igen efter en vecka hemma, det var en bra dag att komma tillbaka på. Sol, lite gäster och bara väldigt härligt! :) Jag kände mig dessutom relativt utvilad idag, första gången på länge - så himla skönt!! Dem senaste dagarna har jag bara tagit det lugnt och hållt mig i soffan i stort sett hela tiden förutom några små äventyr som tex i tisdags när vi hade skoterkurs, på schemat stod det körning så förbannat jäkla kul!!
Var länge sen man körde skoter och jag var nervös i början men oj vad kul det var och det gick superbra. Roligast var att brassa upp i Järvbacken i full fart  :D Har lärt mig att det ska gå fort :P haha.


På onsdagen var det meningen att jag skulle börja jobba igen men vakna och mådde dåligt efter en mycket dålig natt så det fick bli en dag till hemma, det var lika bra det. Måste verkligen ta mig kropp på fullaste allvar nu!


På torsdagen så var det så grymt härligt väder så jag Lisa och Elliot tog oss en promenad i det fina. På kvällen åkte jag in till Åre en sväng för att ta mig en liten promenad och så var jag kramsugen, fann Pontus och fick mig en kram :) Något vi båda behövde! Sen åkte jag tillbaka till Björnen och hängde i Järven med Philip, Magnus och hans barn Sofia och Joel, sköna ungar! Vi hade en riktigt trevlig kväll, mycket skratt och stoj :D

Idag kom dem förbi i Hermelinen och även Magnus, hela familjen var ute och åkte :) Sofia ropar - Hej Frida, när hon kommer. Och påpekar att jag jobbar idag, sen fråga hon också hur det är med mitt huvud. Så söt hon är, tror jag fått en ny kompis! :D
Precis när det var dags för mig att ringa och be om hämtning så gick det ett lavinlarm, jag hoppas det slutar bra! Hade kunnat jobbat dagen ut men jag tänker göra som läkaren sagt denna gång så det blir halvtid veckan ut, så det så! Nu ska jag strax ta en promenad ner till Ica Björnänge. Är så fint väder så då får man passa på :)


På återseende! :D

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards