Alla inlägg under november 2009

Av Frida - 7 november 2009 11:59

Vi hade jätte trevligt hos Sandra igår, vi kolla på film, prata, käka godis och även varsitt stekt ägg. Mums. Halv tolv betämde jag och Sarah oss för att dra hem, vi hade sjukt kul på vägen hem :) haha fick sitta bak så Sarahs cykel åh jävlar vad de gick fort i nedförsbackarna haha. Vägen hem gick mycket fortare än dit vägen, vi valde att ta bilvägen hem så vi slapp att gå skogsvägen. De var skönt att komma hem och sova sen efter en mycket rolig kväll. Tack tjejer.


Idag ahr jag hittills löst Melodikrysset med mamma och pappa :) Kunde ganska många idag :P men jag efterlyser ändå fler 60-tals låtar denna gång var den inte med en ända. Sen har jag även duschat inte så intressant dock haha men nu ska fixa håret sen tänkte jag dammsuga lite för de ser förjävligt ut här. Sen är de dags att pyssla lite med hemsidan :) Sen ska jag även leta efter praktikplatser, måste ha en del att välja mellan jag vet några jag vill vara på i alla fall. De ska bli kul, älskar att ha praktik. Jag tänker inte va på nått ställe jag redan varit i alla fall. Vill testa massa olika ställen.


Får blogga mer senare om de finns nått kul att säga :P Kram så länge












.

.

.

.

Lite tillägg till dagens inlägg.

Sen sist jag skrev har jag hunnit ät en god och mättande middag. Taco. Smarrigt värre.

    Julmust mums mums, de märks att de sakta men säkert börjar närma sig jul då de finns julmust i butikerna och så har Rusta redan börjat med julreklam på tv. Åh vad jag längtar till jullovet nu, de är nu 41 dagar kvar. Längtar efter att umgås med lillsyrran och resten av familjen med vänner, bara softa, andas in fjäll-luft, laga ma, åka en massa skidor och bara njuta av att vara hemma.


Silje kan inte du komma ner och hälsa på mig nu?? Snälla??


Sen har jag även hunnit koll på tre filmer 28 dagar, Titta han snackar och Mannen utan ansikte. Tre bra filmer. Titta han snackar var klart bäst och roligast :) De sevärda filmer.

                                      


Jag har även grejat med min hemsida en sväng idag men körde fast så jag ska fortsätta imorgon, den kommer bli kanon bra när jag är färdig är jag övertygad om sen nån gång ikväll kommer Amanda, Sabbe, Gabbe och Sandra, tror i alla fall att de blir alla men de återstår att se. Nu har jag inget mer att skriva för dagen.

Kram och godnatt!

Av Frida - 6 november 2009 18:43

Dagen började har hela huset för mig själv så jag kan göra vad jag vill :) Men påväg till skolan var de inte lika kul helt plötsligt kommer de än lastbil och de är pölar ute eftersom de regnat inatt och han kör rätt i en så de skvätter på mina ny tvättade byxor de var jävligt tur för han att de inte var smutsigt vatten för då hade jag blivit rasande, men de var inbte kul att bli blöt :( Fan att inte dom kan visa hänsyn, de är så trist och irriterande. När jag och pappa körde ner till Båstad i somras så hade jag en lastbil i röva på bilen hur länge som helst på en väg där vi körde minst 90 de var inte så himla trevligt, hade jag behövt tvärnita så hade jag fått han rätt på mig :( Idioter!!


Väl i skolan så skulle vi redovisa våra undersökningar, min grupp hade om svininfluensan. Sen efter en trevlig lunch så fortsatte eftermiddagen med en film som var mycket längre än 1,30 h som läraren sa och dom stolarna i Aulan är inte så sköna att sitta i länge man får väldigt ont i röven.


Sen när jag handlat och pratat en stud med Therese så drog jag hem och slog på tvn och på Tv4 film så visa dom Elvis has left the building en ruggit bra film är otroligt kär i den. De berodde väl främst på låtarna, så underbart. Hade jag levt på Elvis tid så hade han helt klart vart min Idol :) Rekommenderar alla att se den! :)

 Alla ni som gillar bra filmer, Elvis låtar eller Elvis överhuvudtaget ni borde se den. Eller va sjutton alla borde se den, den är så sjukt bra!!! Love it!!


Nu ska jag och Sarah dra hem till Sandra hon är tydlligen lite nere så vi ska muntra upp henne. Vi ses och hörs. Kram



Av Frida - 5 november 2009 17:50

Jag och Sarah hade mycket trevligt igår, vi kolla på Nyheter, Bonde söker fru och oskyldigt dömd och käka chips. Riktigt myspys. Tack för en trevlig kväll Sarah!!


När klockan ringde kl 10 idag var jag väldigt trött ville sova mer men jag bestämde mig för att kliva upp och hålla min underbara syster sällskap via msn då hon var ensam hemma idag. Sen har jag stor handlat :P köpte en massa mat till helgen mums mums. Therese kanske kommer hit och käkar taco med mig imorgon de vore himla kul eftersom jag nu är ensam hemma då mina sambos dragit till Mora över helgen. Hoppas dom får de kanon. Jag och Therese bestämde att vi ska äta lyxmiddagar varje lördag fram tills de är lov :) Ungspannkaka hemmagjorda pizzor med mera :) Mums mums! När jag hade snurrat runt på Ica och skulle gå ut från Ica så träffa jag Andreas :) Vi stod och snacka lite, han är en fantastisk vän han är så snäll och trevlig inte för att mina andra vänner inte är de men han är nått extra :) Sen drog jag hem och snacka lite med Klara och försökte plugga men jag har kört fast :( Sen har min hyresvärd varit här och luftat mitt element, de var en massa vatten i så nu är de varmt på mitt rum :D är så lycklig, nu slipper jag sova med en massa kläder på mig. Sen har jag lagat potatisgratäng och kotlett de var bara de att den sorten jag gillar inte fanns på Ica så de fick bli en annan som inte alls var god :( Så de blev en misslyckad middag. Trist! Sen har jag även pratat med en vän hemma ifrån Jämtland de var sjukt länge sen vi snacka och hon fråga om hon får komma ner och hälsa på mig och vad svarar man på om inte självklart. Vore så sjukt kul om hon kunde komma ner, saknar henne väldigt känner jag nu. Skulle även vara kul å visa henne hur jag bor och lever här nere och visa upp mina klasskamrater :) Fan vad kul de skulle vara om du kom Silje, vill att du kommer ner redan idag!!! Skanar dig!! Kom nu snälla!!


Sen har jag inte gjort så mycket mer idag, ikväll blir de mys framför tvn har bjudit in mina vänner att komma så vi får se om någon dyker upp annars får jag mysa själv.


Sen måste jag bara tillägga att jag har helt ändrat uppfattning om en i klassen och de är åt de positiva hållet, vilket känns väldigt kul. De är så härligt att man faktiskt kan ändra uppfattning åt de positiva hållet och inte bara de negativa. De älskar jag!!


Kramar i mängder till alla mina underbar vänner!

Av Frida - 4 november 2009 16:53

Idag fyller min älskade mamma år, ett stort grattis på födelsedagen!! De är riktigt synd att jag inte kan vara hemma och fira den med dig men du ska ändå få nått fint och ätbart av mig i present men de får du dock vänta med i 45 dagar till. Med andra ord tills jag kommer hem till Jämtland igen. Jag lääääääääääääängtar!!!


Jag har hittat en massa spännande recpet som jag hittat på nätet som ni ska få ta del av när jag kommer hem. Är hemma i lite mer än en månad så de hinns med att testa en del recept :)


Förutom att de är mammas födelsedag idag så har jag haft redovisning och de gick faktiskt kanon, grupp 2 med Andreas, Goffe, Jonas, Anna, Bea, Sarah och Gabbe var först ut, nu kommer jag svära, fy fan vad BRA dom var. Älska allt dom sa de var verkligen en kanal jag vill lyssna på och så var dom så stiligt klädda allihopa :) Sjukt bra jobbat kompisar!!


Sen på eftermiddagen fick vi äntligen vår genomgång av webbmedia-kursen, de var skönt. Man fatta nada innan nu fattar man lite i alla fall fast att de är lite svårt men de gäller nog bara att testa sig fram ska bli himla kul. Alltid bra att kunna göra hemsidor, pappa förresten jag kan ta över folkanshemsida för Fredrik är ju inte jätte bra på de :P


Snart kommer Sarah hit :9 vi sk aha myskväll framför tvn ska bli riktigt kul, bara hon inte blåser bort påväg hit :P

Imorgon är jag ledig väldigt skönt, jag måste kontakta min hyresvärd angående värmen på mitt rum. De är så sjukt kallt asså, måste göra nått åt de och de snarast innan jag fryser ihjäl här.


Men puss och kram vi höres.

Av Frida - 2 november 2009 18:56

Igår ska vi inte tala om satt bara och dega hela dagen, kolla reprisen av Körslaget och Dansbandskampen. Bästad dansbandet?? Jo de är Per Gunnarz :)


Idag har vi haft föreläsning med Lena och gästföreläsare var Karin Swärd, hon hade mycket spännande att säga :) De var en intressant förmiddag sen på eftermiddagen tog Lena över :) Dagen börja även med ett gruppmäte för vår del men fyra av sex dök upp så de var inte så lyckat :( Dagen svslutades även med ett, fyra starka personer som ska genomföra en kanon redovisning på Onsdag :) Sen idag kände jag även att jag behövde en kram så efter att lektionen var slut och vi kommit ut i korridoren så vänta jag in Andreas, som i Lördags sa att jag fick komma och be om en kram när jag behöver och de var just vad jag gjorde. Och jag fick en varm mysig kram. Sen kändes de mycket bättre igen. Tack för kramen Andreas och tack för att du låter mig komma till dig när jag jag behöver prata vad de än är om. Du är en riktigt hyvens vän :)


Är så glad att jag har så fantastiska vänner, vad skulle jag göra utan er?? Dö antagligen. Massa kärlek till er!!

Av Frida - 1 november 2009 13:06

Först måste jag bara tacka Sarah för en trevlig tripp till Halmstad :) Hitta de jag skulle och fick även käka på Mc Donalds, de var gött.


Nu över till gårdagen.

Dagen började med att jag och Sarah stack till studion och var där en stund. Jonas och hans kompis Linus kom dit när vi skulle dra. Trevliga pojkar de där. Sen hemma så duscha jag och greja med datorn sen vid fyra kom Amanda S och Sarah, vi skulle göra oss iordning tillsammans. Mycket trevligt och Sarah locka mitt hår jätte fint. Tack :) Sen satt vi nere i köket och snackade med mina sambos i nån timme, trevligt som attan. Sen drog vi oss hem till Sabbe och Amanda, fy fan vad kallt de var ute. Där satt de en massa läskiga människor hehe, kände mig lite utanför för typ alla såg läskiga ut medans jag bara var söt i min pumpa dräkt :P De var ruksigt trevligt där faktiskt, Goffe gick runt och försökte vara läskig :P tyckte inte han lyckades hihi trots att han stirra in i mina (inte bara mina) ögon flera gånger, han fick mig inte av vika undan blicken. hihi. Sen efter att varit där sen åtta och umgåtts så elva drog vi oss bort mot Pepes. Väl där vänta jag och Andreas på utsidan för Jonas hade hans lägg. När Jonas, Linus och Magnus anlände kunde även vi gå in. Vi hängde in jackorna, sen stack jag och Andreas upp för att leta klasskamrater efter en liten stund hitta vi gänget. Sen dansa vi en hel del, var faktiskt uppe på dansgolvet större delen av tiden vi var där. Sen stod jag inte ut med ljudet längre, bara dunka dunka och hög volym, så jag gick och satte mig på en pall med mina klasskamrater. Men helt plötsligt satt jag där ensam och en idiot till kille kommer och snackar med mig. VIlket jävla svin han va, han verka seriöst tror att man kan kyssa vilken tjej som helst. De blev för mycket och då fanns en som tur var en välkomnande famn och tröstande Andreas där. Jag fick gråta ut i hans famn, skönt eftersom jag inte kunnat gråta på veckor. Sen gick vi ut och snacka, tack Andreas för att du är så snäll och förstående. Är så tacksam att du fanns där för mig när jag behövde de, att du lyssnar och bryr dig om mig. Du är verkligen en toppen vän. Tack ännu en gång!


Sen var de dags att gå hem, hade sällskap med Linus, Jonas och Sarah hem. Tack även Jonas för att du sa till mig tidigare under kvällen att vi kunde gå hem när jag redo för de. Har så underbara vänner.


Massa kärlek och kramar till er alla, speciellt denna natt till Andreas men även Jonas.

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards