Alla inlägg under april 2010

Av Frida - 12 april 2010 19:01

Idag har jag varit på mitt livs första presskonferens tillsammans med Sofia, de var kul och intressant :) Den var inte alls som dom som visas i film och på tv men ändå :P Sen efteråt intervjuade hon tre av dom som höll i de, de var en presskonferens om en teaterföreställning som turnerat runt i Sverige och nu kommit till sitt mål - Östersund. Detta lilla äventyr innebar att jag för andra gången i mitt liv fått åka SR bil :D hihi 


Sen när vi kom tillbaka så satt vi och klippte i materialet. De var kul att få komma ut på äventyr och Fia är en helt underbar människa, galen och lite vimsig är hon också. Men jag tycker definitivt väldigt bra om henne, tyvärr är hon bara vikarie :( Så hon lämnar oss på onsdag, trist nog. 


Imorgon ska jag antagligen åka till en bilverkstad och vara med när dom byter däck, de ska bli ruskigt kul :) Ville vara med när vi skulle göra de på våran bil men de gjordes idag så de funka inte :P


Ja livet känns nu lite lättare, och de är bara denna och två veckor till sen åker jag ner till Båstad igen!! Jihoooooooo!! :D

Av Frida - 11 april 2010 18:10

Idag har jag inte gjort överdrivet mycket, dagen började med att jag och lillsyrran åt frukost tillsammans framför tvn sen satt jag en stund vid datorn och efter de åt vi fruktsallad sen stack vi ut på en cykeltur i de fina vårvädret :) När vi kom hem började jag med att försöka få bort den sista snön som var på verandan, de var kämpigt men skönt! Fick ut en del agritioner och andra känslor så nu är all snö på verandan och vi kan nu plocka fram utemöblerna :)


Sen har jag ägnat mig åt att våffla håret, de är inte riktigt klart än :P , sen bjöd pappa på en super god middag. Pepparbiff med hasselbackspotatis. Sjukt gott och jag åt alldeles för mycket så min mage är spräng fylld haha..


Imorgon är de dags att dra till praktiken igen, suck, kan inte dom sista tre veckorna gå snabbt nu så jag får ta tåget ner till Båstad igen. Jag längtar nått så grymt mycket dit!! Ta mig dit nuuuuuuuuuu!!

Av Frida - 10 april 2010 18:23

Jag var på benen och mådde väldigt bra när jag drog till praktiken igår men tyvärr lurade kroppen mig och jag insåg ganska snart att jag inte mådde så bra, yrsel, huvudvärk och även lite värk då och då i magen men jag hann ändå med att göra en intervju (de var jag som blev intervjuad av Stefan) och klippa den och sen vara med i studion mellan 11-12, då jag agerade musikexpert i P4 toppen. Haha de var kul, efter de var jag tvungen att dra hem. Familjen var i stan för att handla så jag åkte med dom hem. Haha de var en shoppingrunda på Ica Maxi som inte var någon annan lik.


Jag och lillasyster Klara drog i förväg för att börja handla. När vi varit inne i affären kanske en halvtimme så började pipa, jag gissa på att de var tjuvlarmet som gått och sen när de tystna så kom ett annat ljud ut ur högtalarna och en röst sa att de brinner och att vi skulle ta oss till närmaste utgång. Klara tyckte de var lite läskigt så hon tog både mig och mamma i handen sen gick vi. Men människan kommer aldrig sluta förvåna mig, folk tog tag i sina kundvagnar och längde på stegen. Hur tänkte dom där??? Man lämnar ju kundvagnen, man kan ju inte direkt ta med den ut. Utan att betala. VAD FAN TÄNKTE NI PÅ??? Sen var de ett par som gick framför oss som stanna mitt i en gång och såg ut att fundera på vad dom mer skulle handla, men idioter gå ut istället eller åtminstone så kunde dom låtit bli att stå i vägen. Ville dom brinna inne så varsågod för mig, men jag ville inte.


Nu var de ju bara falskt alarm de var någon klant som öppnat en nödutgång och sen när tjuvlarmet skulle stängas av så kom dom åt brandlarmet. Nu vet dom att systemet funkar de är väl bra och alla fick ta del av en brandövning. Men nästa gång LÄMNA KUNDVAGNARNA!! Resultatet av detta var att alla kundvagnar hamna i en ända röra vid kassorna, inte smart.


Nog om de men innan jag avslutar inlägget med att tacka Marcus som trösta mig och fick mig att le igen igår när jag var ledsen. Tack raring :)


Hej då, lill-tå!! :P haha 

Av Frida - 8 april 2010 20:10

Ja då har praktiken dragit igång. I tisdags gjorde jag inte speciellt mycket var med Stefan i studion och han visa mig en del grejer där. Sen satt jag och lekte med Digas resten av dagen men i onsdags däremot så fick jag vara med Lennart i studion mellan 10-13 sjukt kul. Var delaktig under hela sändningen, de var verkligen en toppen dag sen satt jag och funderade på inslag, enkäter m.m som man kan göra. Och sen idag så har jag legat hemma och mått dåligt hela dagen men hoppas att jag imorgon kan återgå till min praktik.


Vi hörs och ses bye bye

Av Frida - 5 april 2010 16:50

Idag har jag inte gjort särskilt mycket, bäddat, duschat, våfflat håret, fikat, bäddat sängen, städat rummet och pratat Marcus och Anna :) Ni är underbara båda två.


Imorgon är de dags för praktik eller VFU som de så fint kallas haha. De ska bli rätt kul trots allt fast att jag inte har varit pepp alls, men de kommer nog gå över när jag kommer dit, hoppas de i alla fall. Min handledare verkar toppen så han kommer nog att ta hand om mig väl och vi har ju ett gemensamt intresse 60-talet!! Hihi och så är han vän med min ena lärare. Ja de kommer nog bli kanon, men längtan till Båstad är fortfarande lika stor.


Näe nu ska jag gå och se hur de går för pappa med maten, är så sjukt hungrig!! 

Av Frida - 4 april 2010 19:29

Idag har vi varit i Åre större delen av dagen vi skulle kolla på när pappa testade skärmflygning, de var bara de att jag och min ena syster och hennes kille missa de hela. Sen skulle vi fika allesammans och de var väldigt trevligt. Sen har de bara slappats är så väldigt trött och har ont i magen och strax ovanför nästan hela dagarna nu vet inte vad de beror på :( Trodde att de kanske berodde på att jag är allergisk för jag fick ont i magen mest när jag åt men jag tror inte att de är de längre, blir de värre eller håller i sig längre så får jag väl uppsöka läkare. 


Näe nu ska jag kolla på några program jag missat och sen ska jag slå igång en film. Hej svejs!

Av Frida - 3 april 2010 10:42

Igår hade jag en rätt bra dag trots att jag hade ont i partiet strax ovanför magen typ hela dagen :( men de gick över ett tag när vi drog in till stan för att lämna Anna för dom skulle ses innan deras musikal "Hair the musical". Klockan var då fyra och de hela börja sju så jag, pappa och Fadde snurrade runt i Östersund ett bra tag. Vi köpte glass på Jula, haha pappa gick i förväg in och sen när jag och Fadde kom så ville inte dörrarna öppna sig men vi hade tur de kom en snubbe som skulle gå in så då smet vi in :P Sen fick jag välja vilken väg jag ville köra så då körde jag förbi Gula-Villan såklart :) men grabbarna var nog inte där, såg inte ut så i alla fall. Jag hitta även en stor vattenpöl som jag med glädje körde i. Sen snurra jag runt i ett bostadsområde som inte pappa kände till men jag har varit där innan. De var kul, sen satt vi och väntade länge på teatern.


Sen äntligen började allt de var väldigt kul. En del av ungdomarna var ute i publiken och snurrade :P en kille kom klättrande från raderna och hoppade ner framför mig, haha om han hade snubblat så hade jag fått han i famnen :P Sen kom de en annan kille från höger och sprang förbi och när han passera mig så rufsa han om i mitt hår. Dom var överallt, de var väldigt kul :) 


Sen i pausen så fikades de lite, både jag och Klara var hungriga :P som alltid haha. Sen vid halv tio tog allt slut och vi drog hem, väl hemma var jag riktigt trött. Men lyckades ändå hålla mig vaken till tolv. De har varit en bra dag :)


Idag skiner solen så de blir nog en promenad :) annars ska jag bara ta de lugnt. 


GLAD PÅSK!! 


Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards