Alla inlägg under maj 2010

Av Frida - 21 maj 2010 19:01

De blev mys nere vid havet igår kväll tillsammans med några vänner, Johan doppade sig i havet :P Sen efter de så satt jag, Anna, Malin och Johan å spelade Neger och President. De var kul, sen hade jag och Anna följe hem. 


Idag har jag varit i skolan och gjort min Pro Tools uppgift och sen har jag och Anna varit på promenad och suttit nere vid stranden. Mys :) Och nu tänkte jag göra lite pannkakor, mums mums. Ikväll blir de antagligen mys med vännerna :) 


Imorgon eller på söndag kommer mina före detta sambos tillbaka :( jag som tycker att de har varit så skönt att vara ensam men ja ja de är inte så lång tid kvar. 


Förresten lilla prinsessan krypa på dig, hoppas öroninflammationen går över fort. Massa pussar till dig <3

Av Frida - 20 maj 2010 18:42

Denna dag blev allt annat än vad jag hade räknat med på ett positivt sätt. Var trots allt på rätt bra humör när jag vakna lite trött till en början för de blev inte så jätte mycket sömn inatt. Gjorde mig ganska snabbt i ordning, åt frukost och drog till skolan trots att jag inte hade nått där och göra men de är alltid kul att träffa vännerna. Var på lite dåligt humör till en början men efter en stund i solen så gick de över.


Sen stack vi hem och bytte om för att sen dra ner till stranden och medans Anna och jag väntade på att dom andra skulle komma så får jag ett sms från M. Blev otroligt glad och chockad sen smsa vi ett tag, så nu känns de mycket bättre mellan oss för stunden i alla fall. Men jag vågar fortfarande inte hoppas på för mycket. 


Sen blev de nåra timmar i solen nere på stranden tillsammans med Anna, Goffe, Amanda och Andreas. Även Malin, Sandra och Gabbe dök upp. Sen var de dags att dra hem och käka, vi gick vägen via Galmegården och utanför såg jag Jocke :) Men han verkade inte känna igen mig eller så såg han mig inte :P Näe nu ska jag kila över till Anna och se om hon är hemma. Ikväll blir de mys med vännerna :)


Tack för att ni finns!!

Av Frida - 20 maj 2010 10:41

Ja gårdagen blev inte alls som jag räkna med :( var riktigt ledsen, visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen velade flera gånger på vägen hem om jag skulle ringa någon och fråga om jag fick komma men jag hamnade trots allt hemma i min säng sen. Jag är så glad att jag har mina vänner som kan trösta mig. M var den första jag såg när jag kom till Madison, de känns lite konstigt att se han men åh vad jag saknar denna galna kille om ändå han kunde inse de också. Jag lyckades ha trevligt en stund igår i alla fall, träffa en ny människa eller jag träffa henne i tisdags kväll också men igår satt vi och snacka en hel del. Jag gilla henne :)


Men nått som var riktigt kul var att träffa A igen och han såg faktiskt glad ut över att se mig, de är alltid kul. Han var lika fin som vanligt :P


Nu är de dags för mig att ta mig ut i solen och försöka glömma natten på bästa sätt. Sen ska jag umgås med mina älskade vänner. Åh älskar er så himla mycket, kan inte tänka mig ett liv utan er! LOVE!!

Av Frida - 20 maj 2010 01:49

Mitt liv är långt ifrån lätt att leva just nu, jag trodde jag skulle slippa gå hem ledsen denna kväll men lyckades jag? NEJ! De är bara att inse vi kommer antagligen aldrig bli vänner igen :( *gråter floder* Jag kommer fortfarande hoppas att vi blir de men de känns inte som så just nu.


Du fattar fan inte hur mycket du betyder för mig, om de är någon som ska vara sur så är de fan jag och inte du!!! De var du som gjorde fel och inte jag, kan du bara inse de. Jag borde inte ens tala med dig men du betyder så jävla mycket för mig så jag vill fortfarande vara din vän, alla kan vi göra fel och jag förlåter dig, men nästa gång kanske du ska tänka till en extra gång! 


Jag fattar inte på vilket sätt jag ska ha sårat dig, jag skällde ut dig för de du gjorde men de är du som har sårat mig du gjorde bort dig och de är jag som får lida för de :(  Att du inte ens kunde hälsa av artighet på mig ikväll var droppen. Jag orkar fan inte mer, jag kan inte sova ordentligt pga av dig, de är så många tankar som snurrar i huvudet dygnet runt så jag blir snart tokig.

De ända positiva med de här är väl alla långa promenader som jag tagit senaste veckan, ibland flera gånger om dagen. Både skönt och sunt, har verkligen behövt rensa tankarna och de finns inget bättre sätt att göra de på än att gå ut och gå. 


Men jag hoppas du inser vad du går miste om ifall du väljer bort mig som vän. Men jag hoppas allt löser sig till de bästa. Saknar dig så sjukt mycket, du vet verkligen hur du ska få mig glad. Hoppas vi återförenas snart!! Miss you honey!

Av Frida - 18 maj 2010 22:41

... utan tisdagen den 18 Maj. Hävdar fortfarande att Maj är den bästa månaden på året fast att denna inte har varit så lätt, men jag älskar verkligen Maj. 


Förutom lektion idag har jag umgåtts med vänner, efter skolan drog jag och Sandra hem till mig och käkade pannkakor och vid 18 så stack vi iväg för att träffa Andreas, Anna, Goffe och Amanda. Senare joina även Gabbe, Jonas och Malin oss. Vi började med att handla lite frukt och Kesella Vanilj på Ica. Sen satt vi ute och snacka ett bra tag innan vi bestämde oss för att gå in och fixa frukten och spela lite plump. Anna och Amanda gjorde nån jätte blandning och hade in de i ugnen. Sjukt gott. Vi andra spelade plump :P Sen åt vi och spelade lite till. Sen börja folk dra sig hemåt och jag slog följe med Jonas och Andreas. Jonas vek av vid Ica och jag följde Andreas hem.


De känns som att de verkligen är meningen att jag och M ska stöta på varandra stup i ett för jag mötte han på moppe och hade tidigare under dagen också gjort de, då när jag och Sandra var på väg hem och de lyckades bli en gång till under min lilla kvällspromenad när jag var bort till Kittes och vände, han körde även förbi mig. Synd bara att han inte har vett att stanna och prata med mig :( Saknar dig så!!


Sen hamna jag uppe på tågstationen och halvvägs ner hitta jag en super mysig katt som jag gosade med ett tag och även försökte ta kort på men de var lättare sagt en gjort den lilla rackaren tyckte de var jätte kul med kameran och ville leka med den hehe. Sen började de regna en hel del så jag var tvungen att gå hem :( hade gärna varit ute en stund till. Men nu är de dags att sova godnatt!!

Av Frida - 18 maj 2010 12:46

Jag har inte jätte koll på dagarna just nu känner jag, igår när jag kolla tvplaneten.se och dom visade måndagens tvprogram så tänkte jag att de här är ju helt fel. Men de visade sig visst vara måndag hehe alltså tisdag idag. Kan vara bra att ha koll på dagarna. 


Jag mår fortfarande väldigt dåligt över allt som hänt den senaste veckan men jag känner mig ändå glad idag på något vis, antagligen för att de är så himla fint väder ute. Solen den skiner och de är varmt, hade varit ännu skönare om de inte hade blåst men jag ska absolut inte klaga. Älskar solen!!


Nu sitter jag och väntar på att lektionen ska börja, vi ska ha vår första lektion i Pro tools. De ska bli kul, vi får se hur länge huvudet hänger med.. Sen när jag slutat ska jag ut på en promenad i de fin fina vädret :D

Av Frida - 17 maj 2010 21:07

Idag har de varit en mycket omtumlande dag, värst av alla den senaste veckan. Men jag har ändå lyckats ha lite kul idag och de är tack vare mina underbara vänner. 


Från lektionen idag minns jag inte så mycket, är helt borta i huvudet just nu får de inte plats så mycket i skallen. De tankar som snurrar där måste ut innan jag kan få in något nytt.


När sötis Johan (som är tillbaka i Båstad, de är väldigt skönt. Jag och Anna var hos han igår en sväng och prata killar hehe) skulle ut och röka fråga han om jag ville följa med och självklart blev svaret. Vi gick ut och där ute ser jag tre killar som står och snackar, och är inte en av dom killarna Jocke? Jo faktiskt, han får syn å mig och vi hälsar på varandra. Han fråga hur jag mådde och jag han och helt plötsligt åker Marcus förbi på Skateboard, gissa om jag blev glad samtidigt som jag blev chockad. Hade inte förväntat mig att se han (en vecka sen jag såg han sist). Jocke sa nått i stil med där for den förbi. Gillar Jocke, han ser jämt så glad ut. Man blir liksom glad i hela kroppen när man träffar/ser han :P hehe


Senare hängde jag med Sandra till solariet, när vi var klara där skulle vi till statiol för jag ville absolut dit och köpa glass :P Men vid torget mötte vi Andreas så jag var tvungen att stanna och kramas och sen hamna vi inne på radion där vi träffa bla Jonas och Goffe, bjöds på en kram av Jonas :) 


Tillslut fick jag med mig både Sandra och Gabbe därifrån, men först delades de ut kramar till gossarna. Utanför mötte jag Andreas och där kramades de en hel del, han är den som kan kramas bäst av alla!! Hahaha han är underbar. De är så mysigt att kramas med han, de är de bästa jag vet. Tack Andreas.


Efter många om och men fick jag min Cornetto Classic och jag träffa även på Jonte utanför Gamlegården, trodde inte han skulle känna igen mig men de gjorde han. De var kul :) Även han mådde bra. Sen hamna jag hos Sandra och Gabbe en stund, jag vila lite och sen prata jag av mig och när jag skulle gå så mötte jag Jens han såg helt annorlunda ut. Vi hälsa på varandra, sen klappa jag en katt och sen handla jag på Ica.


Sen blev de en promenad med underbara Anna, vilket vi båda behövde ingen av oss har de speciellt lätt nu. Som de verkar nu har jag mist en underbar vän, vilket känns sjukt mycket jobbigare än de han gjorde mot mig :( Saknar dig så in i helvete!!


Vi skulle även hälsa på Johan men han var inte hemma så vi gick hem och nu är de nog hög tid för mig att sova fast att jag inte känner mig så trött. Go natt!!

Av Frida - 15 maj 2010 21:08

Jag kom ut på min promenad i alla fall :) Har till och med varit ute flera gånger idag. Först följde jag Anna till tågstationen, då var de inget toppen väder de regna en del på oss. Men de var skönt ändå :) Åh jag tycker så himlans bra om Anna så de är inte sant :D Hon är en av få jag kan berätta allt för :)


Senare så stack jag till Gabbes gamla place för att hämta upp Sandra och Gabbe för att senare dra till Ica och sen hem dom. Sen vid halv åtta stack jag och Gabbe ut på en promenad, de var riktigt härligt. Sen drog jag hem, tänkte komma i säng tidigt idag :P På vägen hem så mötte jag Jocke såg inte att de var han först men han vissla på mig och heja och jag heja tillbaka. Tycker väldigt bra om Jocke trots att jag inte känner han (har träffat han typ 3gånger bara), de hela resulterade att jag resten av vägen hem hade ett stort leende på läpparna. De är så skönt att le och vara glad, när de är äkta glädje som man inte kan rå för att den kommer. 


Nu ska jag strax krypa i säng de ska bli skönt och imorgon ska jag kontakta M och se om vi kan träffas, hoppas på de. Godnatt



~Glöm dina bekymmer, Imorgon kommer nya~

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19
20 21 22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards