Alla inlägg under maj 2010

Av Frida - 15 maj 2010 09:44

Idag öser de ner ute, inte särskilt roligt mina planer har liksom gått i kras nu. Hade tänkt att vara ute större delen av dagen, eventuellt cykla en jädra lång sväng (har lånat Sandras cykel) men de verkar inte bli något av de tyvärr :( Hoppas de blir bättre sen så att jag kan gå ut och gå en sväng i alla fall. Kanske att de blir finare väder imorgon så jag kan få mig en cykeltur :P 


Jag får helt enkelt hitta på något inne idag, usch de känns jätte jobbigt. Har varit ute så mycket sen jag kom ner och så blir de kanske en heldag inne usch de känns som att sitta inspärrad. 


Snart är de dags för Melodikrysset i alla fall :)

Av Frida - 14 maj 2010 21:11

Igår mådde jag ganska dåligt men jag mådde bättre sen på kvällen. Umgicks med min söta Anna i ett antal timmar, vi prata killar, kolla på film (vi båda slumra till lite :P), sen var vi även ute och gick på en promenad i en timme eller nått. De var sjukt härligt, få rensa tankarna :) Vi prata om lite allt möjligt. Tycker så väldigt bra om Anna, just nu sitter vi i samma båt om man säger så. Känns skönt att ha någon som vet exakt hur jag känner mig just nu. Tack för att du finns Anna :)


Idag har jag mått bättre, dock har jag varit väldigt seg. Sover väldigt dåligt på nätterna, de snurrar så många tankar i mitt huvud nu så de är inte sant. Kom inte upp förrän elva idag också. Men jag har varit ute och gått idag också, drog ner till stranden en sväng och mötte en jätte söt liten kille som kom fram och snacka med mig hehe. Glädjen spred sig i hela kroppen, och läpparna bröt ut i ett leende :) 

Sen drog jag hem till Sandra och var där ett tag, sen stack vi hem till Gabbes gamla boende för att fixa lite där. Middagen köptes på Picasso :) Den ända pizza-resturangen (som jag vet) där pizzorna bakas av en svensk. Sen cykla vi hem till Sandra och umgicks. Vägen dit var rena livsfaran haha jag höll på att cykla in i en kille och höll även på att välta flera gånger med Sandra där bak hehe. 


Nu väntar jag på att pappa ska ringa och sen är de sängdags som gäller är så sjukt trött och hoppas kunna komma upp tidigare imorgon och få ut något vettigt av dagen och förhoppningsvis få träffa en person jag saknar väldigt mycket trots allt som hänt. 


Kram och godnatt :)

Av Frida - 13 maj 2010 11:40

Gårdagen sluta inte alls som jag hade tänkt mig, inte ens i närheten :( 


Dagen började helt vanligt med skola, jag var rätt trött och okoncentrerad men ändå på ett bra humör. Jag var kepsvakt igår under hela skoldagen, så jag gick runt och kände mig cool med kepsen lite på sne :P De var Sheriffen som lämna den på mitt huvud - Här passa den tills jag kommer tillbaka. Sen när skoldagen var slut så tog han tillbaka den och de blev väldigt tomt på mitt huvud. Jag hoppas kunna få tillbaka den en vacker dag.


Efter skolan så var jag och handla med Sandra och Gabbe, sen var de bara att traska hem i regnet. Hade sällskap av Johan B en bit, de var trevligt. Jag kom hem packa upp, åt, duscha och fixade håret. Sen strax efter halv åtta begav jag mig iväg hem till Andreas. Där vi han, Anna och Goffe var :) Mycket trevligt. Senare på kvällen dök även Amanda, Anne och Gabbe upp. 


Vid elva drog vi till bowlingen, jag och Gabbe gick och pratade om allt som hänt mig den senaste tiden. De känns så bra att ha folk att prata med. När vi väl kom till bowlingen var de inte så många där. Gabbe tog sig ett glas vatten och bad om ett plåster till mig eftersom jag lyckades göra illa min ena nagel ännu mer när jag skulle sätta på mig skorna. 


Jonas dök även upp sen och senare dök Adam upp med sina vänner :) Han ser fortfarande lika bra ut som sist jag såg han :P Folk droppa av och de sluta med att de bara var jag, Anna, Andreas och Jonas kvar av vårt gäng. Vi var kvar ett tag till sen kaboom så fick kvällen en vändning och vi gick därifrån. Jag var otroligt besviken, jag hade velat bowla och umgås och prata med A. 


Vi gick hem jag var dyster, Jonas lägger en arm runt min midja för att jag ska hänga med i deras tempo. Dom andra pratar om bla kvällen, Adam och Marcus. Medans jag befinner mig i mina egna tankar. Sen bryter allt ut och de hela slutar med att Anna frågar om vi kan gå in till Jonas och prata. Vi pratar om allt som hänt mig och jag blir tröstad. Sen går Anna och Jonas iväg för att prata (vilket dom behövde) och kvar i soffan blev jag och Andreas.


Vi satt där bra länge och kramades å pratade. Tillslut var Anderas så trött så han ville gå hem, så vi båda bestämde oss för att gå hem. Tack mina underbara vänner för att ni finns, älskar er så innerligt. Vet fan inte vad jag skulle göra utan er asså.


Nu är vi lediga fram till måndag och jag vet inte alls vad jag ska hitta på, de känns jätte jobbigt :( man får så mycket tid över att tänka när man är ledig hatar de men jag ska försöka få tag i Marcus i alla fall och så om vi kan träffas å bara snacka. Men först ska jag se om jag får i mig frukost hej svejs.

Av Frida - 11 maj 2010 17:34

Lördag: Umgicks jag med Marcus en stund sen har jag var jag en sväng på Ica med Anna och Linnea :) Sen fastna jag hemma hos dom. Sen mötte jag upp Sandra, vi drog först till centercourten och köpte varsin pizza och sen statioll för att köpa snacks :P Sen drog vi hem till henne, sen var de myspys för hela slanten :P Sen vid ett någon gång så somna vi :P


Söndag: Blev väckt av ett sms från Marcus, han undrade om jag ville hänga med å köra cross :P vilket jag ville, behövde bara sova lite till och sen plugga. Så jag sov en timme till innan jag blev väckt av Sandra :P hehe. Då plugga jag typ två timmar. Sen vid kvart i två träffades jag och Marcus för att köra moppe och cross. Mycket kul och trevligt :P Marcus lyckades spruta ner mig med sand :P hehe hade sand överallt sen. Sen åkte vi hem till mig, käka räkmackor och umgicks.

Senare drog vi hem till han för att kolla på film (fast jag kolla på tv bla Hollywoodfruar medans han sov), hans mamma lagade hemma gjord pizza :D gott så de åt vi medans vi kolla på parlamentet. Sen var de film som gällde för hela slanten :D 


Måndag: och dags för skola igen, ruggigt bra dag. Vi har haft redovisning som gick rätt bra faktiskt, var väldigt nervös. Under lunchen fick jag se killen med de vackra leendet och dom fina ögonen igen, Andreas, de var länge sen. Självklart skulle de kramas. Mannen som kramas bäst av alla :D Trevligt återseende.


Sen efter skolan käkade jag, Gabbe och Sandra glass sen hängde jag på radion med Anna, Andreas, Goffe och Amanda :) Sen var vi på en lång promenad och satt även och njöt på en brygga i solen :) Sen bestämde vi oss för att grilla. haha Goffe var sämst på att starta grillen/arna, Anna fick lätt igång den ena och den andra hjälptes jag, Anna och Amanda åt med. Mums mums. Sen kollade vi på Hollywoodfruarna. Sen vid elva drog vi hem, Andreas försökte smita utan att krama mig. Hur vågar han! Han vet ju att jag älskar att kramas. 


Sen vill jag tacka Anna och Andreas för att ni är så bra på att trösta :)


Tisdag: Denna dag har varit jobbig, kommer inte ihåg typ nått som sas på lektionen. Har insett ännu en gång vilka underbara vänner jag har som stöttar, tröstar och peppar. Tack för att ni finns, ni vet precis vilka ni är!! Efter att ha snurrat på Ica med Amanda och Goffe så drog jag hem men gick ganska snart igen, hamna på stranden. Tillslut dök Anna upp från ingenstans, blev så glad att se henne. Vi tog en lång promenad runt i Båstad. Sjukt skönt att få rensa skallen och prata ut om allt, de var nått vi både behövde. Nu känns allt mycket bättre och jag ser fram emot morgondagen :)


Älskar mina vänner så in i helvete!!!!

Av Frida - 8 maj 2010 14:35

Earth song - Michael Jackson
What about sunriseWhat about rainWhat about all the thingsThat you said we were to gain...What about killing fieldsIs there a timeWhat about all the thingsThat you said was yours and mine...Did you ever stop to noticeAll the blood we've shed beforeDid you ever stop to noticeThe crying Earth the weeping shores?Aaaaaaaaah OoooooooohAaaaaaaaah OoooooooohWhat have we done to the worldLook what we've doneWhat about all the peaceThat you pledge your only son...What about flowering fieldsIs there a timeWhat about all the dreamsThat you said was yours and mine...Did you ever stop to noticeAll the children dead from warDid you ever stop to noticeThe crying Earth the weeping shoresAaaaaaaaah OoooooooohAaaaaaaaah OoooooooohI used to dreamI used to glance beyond the starsNow I don't know where we areAlthough I know we've drifted farAaaaaaaaah OoooooooohAaaaaaaaah OoooooooohAaaaaaaaah OoooooooohAaaaaaaaah Oooooooooh

Av Frida - 7 maj 2010 18:54

Igår var jag och Marcus hemma hos en polare till han och Jocke. Väldig trevlig kväll måste jag säga, aldrig fel att umgås med trevligt folk. Vi umgicks och hade mycket trevligt. Haha och Jocke trodde inte att jag lätt som en plätt kunde slå ner han om jag ville, de är inte många som tror de. Men jag är starkare än vad jag ser ut haha.

Näe men de var en ruskigt trevlig kväll.


Idag har jag pluggat och varit på skolan, där träffa jag Robban trevligt återseende. De var skönt att vara i skolan, ska bli kul att börja på måndag :D Längtar!! Jag var i skolan en stund bara för att andas in skolluften haha.


Näe nu vet jag inget mer jag kan skriva hej då :) 

Av Frida - 6 maj 2010 13:10

De är så himla skönt att vara tillbaka i Båstad så de är inte klokt. De mest underbara är nog att de är riktig vår här nere och vitsipporna dom blommar. Har saknat vitsippshaven men får nu åter uppleva dom efter 6 års saknad. De var de jag saknade när jag lämna Mölnlycke. 


Igår var jag ute i stort sett hela dagen tillsammans med Marcus, vi fiska, åkte moppe m.m Mycket trevligt. Härligt att andas in doften av vitsippor. Vi var även och bowlade :) Vann inte denna gång, men de kan bero på att vi spelade mot en som tävlar i de men jag låg inte långt efter han kan jag säga. 


Idag har jag fått köra moppe, de var hur länge sen som helst som jag gjorde de. De var inte så kul som jag minns, därmed fick jag en bekräftelse att jag gör rätt i att sälja min moppe. Hoppas någon vill ha min pärla, har tagit väl hand om han. 


Näe nu ska jag försöka skriva klart min VFU-rapport. 


Kram och hej

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19
20 21 22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards