Alla inlägg under augusti 2011

Av Frida - 18 augusti 2011 22:11

Idag har jag och mamma gått tre promenader varav två behövde vi gå för att göra ärenden, dock lika sköna ändå och sen har vi suttit ute och fikat. De har verkligen varit en kanondag idag :)


Idag har jag stått för maten bandspaghettigratänd med kassler mycket smarrigt :) och efter de bjöd mamma på en god vinbärspaj :)

 

Har även fått ett oväntat men väldigt trevligt samtal, fatta inte vem de var först men sen slog de mig vem de var haha. En kompis som försöker hjälpa mig med sovplats inför en resa längre fram, hoppas de funkar berättar mer om de när de blir klart. 


Imorgon får jag klara mig utan mamma fram till typ tre eller något eftersom hon börjar jobba igen men jag hoppas att jag ska klara mig och att de är fint väder så vi kan promenera lite när hon kommer hem :P


Har lovat Klara att lägga upp en bild på hennes kaktus som har fått en blomma, fin på håll men läskig och hårig på nära håll :P hehe. Hoppas du blir nöjd med bilden prinsessan! Vi ses på söndag! <3  




Av Frida - 14 augusti 2011 22:12

Från höger: Billy (som fick hoppa in och sjunga lite), Tomas och Janne (stand-in gitarristen) och där bak Richard :)


Trots att gitarristen saknades (dom hade en stand-in), basisten var sjuk (men var ändå där) och ljudet lät rätt förjävligt (inte grabbarnas fel) så var detta ändå en toppen kväll med massa skratt, glädje och kramar :) Är nog en av dem bästa spelningar jag varit på! 


1 år med The Troubled Three har nu gått, 1 år som varit helt fantastiskt! Vi har inte haft så många gånger tillsammans men de är inte hur ofta man ses de är kvalitén i träffarna och den kvalitén har verkligen varit god :)

Sist vi sågs varvades jag till chaufför från Gävle till Jämtland, de var trevligt. Sällskapet sov dock en del av resa ;) hehe. De var två dagar med massa galenskaper haha, två av dem bästa dagarna i mitt liv!

Året med The Troubled Three har innehållit mycket skratt, galenskap, glädje, kärlek och massa kramar! 


Gårdagens spelning var helt underbar, den var nära att ställas in pga sjukdom men till min glädje genomförde dem den och ingen var mer glad än jag! Att dem bara var där gjorde mig lycklig och jag är nu nykär i dem. Dem gör mig så himla lycklig. Från att ha ångest och oro och alldeles för många tankar i skallen (som gör mig galen) har dem nu lyckats blåsa bort allt, bara genom deras närvaro :) Går inte att beskriva hur lycklig jag är <3


Efter gårdagen har jag verkligen fått ny aptit på livet som spåkulan på facebook sa. Känns som en nystart i livet och snart flyttar jag till Trollhättan för att jobba :) Allt känns väldigt underbart just nu, jag är verkligen lycklig på riktigt :)


Tack grabbar för att ni är så underbara, tack för gårdagen/natten, tack för den kärlek ni ger mig och tusen tack för alla kramar! <3 

Av Frida - 13 augusti 2011 17:50

Förberedelserna började redan igår med att tvätta och dammsuga bilen och sen våffla håret, och idag har de valts kläder och så har jag hunnit med att städa, laga mat och röja i mitt rum och allt detta har jag gjort medan jag lyssnat på underbar musik. Har varit riktigt kreativ idag, de känns otroligt bra och något mer som känns otroligt bra är vädret. De är kanon, de var de igår med. Visste att de skulle bli sol och värme idag, för vad vore Motorkultur utan de :P hehe


Någon som inte har varit kreativ idag är mina persienner, dem hoppa ner från fästet igår och ville inte sättas fast igen så dom har legat på mitt golv och inte gjort någonting. Gaah, önskar att dem också kunde göra någon nytta! 


Om några timmar är de dags att dra till Brattland ska bli så sjukt kul, de var ju ett tag sen jag träffa grabbarna i The Troubled Three så de ska bli extra kul :D och jag känner på mig att de kommer bli en grym spelning fast att Jerry inte är med. 


Trodde aldrig att jag skulle få den här dagen att gå men jag har lyckats rätt bra tycker jag, skulle egentligen jobbat inne i Östersund idag med att bjuda på köttbullar men tyvärr drog Dafgård in sin medverkan. Super trist hade verkligen sett fram emot detta jobb, de var ju så himla kul i Båstad! Ja ja men jag är glad idag ändå och på måndag kommer mamma och pappa hem :D Ska bli skönt med sällskap :D


Nu ska jag nog fixa naglarna och sen blir de på med Shakin Stevens på hög nivå fram tills de är dags att åka :D

Av Frida - 10 augusti 2011 23:18

Min nya favoritkanal heter Wolffm!! För någon helg sen hade dem ett evenemang i Grycksbo, Summer Jamboree, en fantastiskt tillställning med grymma band som Rocket Overdrive och Matchbox. De var en helt fantastisk grej och dem ska återkomma nästa år, så är de bra band då så kan dem räkna med att jag kommer.



.

Denna underbara radiokanal sänder alla dem rockabilly låtar som man vill höra, igår satt jag och njöt av deras musik - allt från Elvis till Matchbox - och så slog de mig att de skulle vara kul att höra mina boys på denna kanal och inte långt därefter som att någon hört min önskan så började de strömma ljuva toner från högtalarna. Då spela dem Its so Easy med Rocket Overdrive. Gissa om jag blev både chockad och glad :)


.

Tack för att ni är en sån fantastisk kanal (fast han som pratade ikväll kunde ni skippat och låtit musiken tala sitt egna språk som dem andra kvällarna). 

Av Frida - 10 augusti 2011 16:29


Jag blev utvald och fick möjligheten att testa på Bobs nya märke BOB Be natural. Alltid lika kul att testa på nya saker :) Fick dock nöja mig med saften, ville egentligen prova deras sylt eller marmelad men de fanns inte i butiken här i byn och jag tog mig inte till grannbyn för bilen vägrade funka men nu funkar Rosa-faran igen :P hehe

Men i alla fall fanns de olika sorters saft och jag valde jordgubb/kiwi, de var den som tilltalade mig mest :D Egentligen dricker jag inte saft, Funlight funkar men annars dricker jag sällan saft, men trots detta så fick saften godkänt. De var ingen wow känsla jag fick av den men den var helt okej. Lagomstor flaska (lätt att ha med sig på camping och så), stark färg och helt okej smak. Jag kan faktiskt rekommendera den till saftälskare, fast jag tyckte dock att den var lite dyr för sin storlek. Men de var kul att testa :) 

Av Frida - 8 augusti 2011 16:17

Jag hatar dig för allt du gjort mot mig, hatar dig för att du var så avundsjuk, hatar dig för att du behandlade mig som skit, hatar dig för att du ljög för mig, hatar dig för att för att du låtsades och jag hatar dig för att jag i din närhet inte kunde andas. 


Jag fick tillbaka min luft och mitt liv den dagen din mamma bröt loss mig från ditt grepp, den dagen började jag andas igen. Den dagen var min räddning! Alla minnen av dig är nästan bortsuddade de ända av dig som finns kvar är ärret jag har i min själÄrret du orsakade, ärret jag kanske aldrig blir av med. Ärret som förstör en del av mitt liv. Ärret som jag kanske aldrig kan få lagat!


Jag önskar att de aldrig har funnits något du och jag, jag önskar att jag aldrig hade träffat dig! För mig är du död!

<3

Av Frida - 6 augusti 2011 19:52

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most


What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they're torn
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone


And I know an angel was saved 
Just for me and I know I'm meant 
To be where I am and I'm gonna be
Standing right beside her tonight
And I'm gonna be by her side
I would never leave when she needs me most


What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they're torn
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone


Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most


I'm forever keeping my angel close

Av Frida - 1 augusti 2011 17:58

Återigen blev jag lämnad med huvudet fullt av frågor som behöver svar, suck! De är andra gången nu, gaaaaaah de gör mig galen men förhoppningsvis klarar jag mig denna gång också fast att de är typ tusen frågor mer än sist! 


Sen insåg jag igår kväll att jag inte vet när jag kommer få träffa mina boys igen, party sommaren är i stort sett helt slut nu och de återstår endast några få spelningar (inbokade) och jag kan nog dock ta mig till dom två kommande sen dröjer de lång in i Oktober och November innan dom spelar igen. Gaaaaaaah!! Hur i hela friden ska jag klara mig utan dom? Har en sån ångest, antagligen seprationsångest, vet inte hur jag ska klara mig utan er nu när den mörka årstiden kommer och jag behöver er som mest!! De får bli många samtal helt enkelt haha. 


Hoppas dock på en hel del spelningar sen när andra plattan kommer :) Längtar tills jag har plattan i min hand :D Älskar den redan hehe <3

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards