Alla inlägg under november 2011

Av Frida - 18 november 2011 12:39

Äntligen fick jag komma tillbaka till Dalarna och Borlänge, de var helt underbart. Börjar hitta i Borlänge ordentligt nu :) Känner mig lite hemma där på något vis :P Hade en trevlig dag i Borlänge tillsammans med en bekant, vi besökte bla New Yorker vilket var min favoritbutik i Kalmar men jag blev riktigt besviken på denna :( 
Sen på kvällen var de dags att se Johannes spela igen vilket var väldigt trevlig, han har verkligen en speciell röst som verkligen går rakt in i hjärtat :) Vet att han kommer bli stor en vacker dag :D

Resan hem startades tidigt och jag sov i stort sett hela vägen hem, vilket var skönt. De var även skönt att komma hem faktiskt, har saknat familjen! Har i alla fall haft en fantastisk liten mini semester och de har varit underbart att träffa alla underbara människor igen! 

Idag har jag sökt lite småjobb och fått förfrågan om jag kan dema i stan imorgon, vilket jag kan. Kul kul :D Näe nu sjutton är de dags att byta om från pyjamas, har inte hunnit med de idag haha :P

På återseende! 

Av Frida - 15 november 2011 22:09

Idag har jag varit med äldsta brorsonen Edwin i skolan hela dagen, de har varit väldigt kul! På förmiddagen var de Elevens val och Edwin hade valt matte, så vi gjorde massa olika mattespel. Vi var ett lag. Sen var de lunch, hmm fiskpudding inte min favoriträtt direkt men de gick ner ändå. Sen var de lässtund och sen läs & räkna och sist var de gympa. Dem hade hinderbana. De var jättekul och träffa alla lärare och klasskamrater och jag är så stolt över Edwin, han är så himla duktig på matte men även på att läsa :)

När skoldagen var slut så gick vi hem och möttes av en väldig glad Amy :P Vi inväntade Hugo som kom med taxin innan vi åt mellis och sen har vi busat tills Nicklas och Fia kom hem och sen har vi busat lite till, dem har varit helvilda idag asså haha. Men de har varit underbart, tyvärr ska jag åka vidare imorgon :( Känns inte alls kul, hade gärna stannat några veckor till men nu ska jag hem till min lilla prinsessa där hemma som saknar mig.
Innan jag åkte sa hon - De kommer bli tomt utan dig nu, ingen som spelar hör musik. :P Söt hon är, lovade henne att jag skulle komma hem och spela hög musik hehe (hon gillar oftast inte de jag spelar men saknar de när jag inte spelar) Jag saknar henne otroligt mycket. Älskar dig gumman, på torsdag kväll är jag hemma igen :)

Sen vill jag tacka för att jag ännu en gång fick komma till Örebro och hälsa på och bli bjuden på så mycket gott :) Vi ses snart igen!

Av Frida - 14 november 2011 21:03

Idag sov jag rätt länge, vilket var väldigt skönt! Deckade väldigt snabbt igår vilket även de var väldigt skönt eftersom jag drabbades av väldig yrsel och illamående på kvällskvisten. Men idag är jag pigg som en nötkärna igen :) hehe.
Medans pojkarna var i skolan tittade jag på tv och sen följde jag med brorsan och hämtade äldsta brorsonen på skolan och imorgon ska jag vara med han hela dagen. De ska riktigt kul :D

Yngsta brorsonen tycker att jag ska flytta till Örebro och jobba på Mc donalds eller Lek och Bus landet så han kan få komma dit och leka gratis :P Hehe vilken liten sötnos han är :P Flyttar jag till dalarna så blir de ju närmre hit i alla fall ;)

Av Frida - 13 november 2011 21:46

Flygresan ner gick kanon, var lite nervös innan start men när vi väl kommit upp i luften så släppte de. De var sjukt vackert där uppe, speciellt när vi komöver molnen som såg ut som ett helt snösagoland. Men när vi kom ner på andra sidan molnen sen i Stockholm så var de inte lika vackert väder.
Jag tog mig snabbt in till Stockholm och där väntade jag på att tiden skulle gå tills de var dags att träffa mitt resesällskap, som var ett kanonsällskap :D De tog ett tag innan vi kom ombord, så sjukt mycket folk men de var helt fantastiskt när vi kom in och de var helt underbart att dem spelar bra musik i korridorerna och taxfreen m.m som i en dröm :P
De var mycket springande hit och dit för att hitta, såg ju lika ut på alla plan haha. Jag hade fantastiskt kul med både gamla och nya vänner :) The Troudled Threes spelning var fantastisk, en av deras bästa! Efter deras sena spelning var de efterfest och jag befann mig överallt och ingenstans haha, blev bjuden på två Adde-drinkar också! Helt fantastiskt, dem och för lite sömn (4-5 timmar) känns i mitt huvud idag. Blir värre och värre så jag ska straxdyka ner i sängen :P
När jag väl kom i säng och somna så sov jag som en stock :P

Idag var de Rocket Overdrives tur att spela och dem var också grymma, dock var de inte än av deras bästa spelningar men dem spela två av mina favvolåtar och dem gick direkt in i hjärtat :D Sen var de lite häng med kompisarna innan de var dags att ta sig av båten vilket gick lite så där för vissa :P Sen var de dags att säga hej då och ta tåget till Örebro där jag blev uppmött av brorsan och mina söta brorsöner. Har verkligen saknat dem alla, de är kul att vara här igen!!

Godnatt och sov gott allesammans! :)

Av Frida - 11 november 2011 17:27

Igår hade jag en väldigt bra dag, jag och Jossan var och fördrev tiden i en klädaffär några mil hemifrån. Vi hade otroligt trevligt och efter de var jag tvungen att hämta pappa i grannbyn för att han hade missat bussen. Nästan framme på pappas jobb fick dagen en helt ny vändning. Jag kom fram till ett ställe där man endast kan vara en bl åt gången och bilen som kom från andra hålet kom ifatt mig och tillslut stod vi där nos mot nos. Han vägrade flytta på sig trots att jag var där först och var halvvägs in, han fortsatte rulla och jag la mig på tutan utan någon reaktion från hans sida. Tillslut tvingar han mig att backa! Jag fortsätter tuta när han kör förbi och i hans ögon är jag inte mer värd än luft. Jävla karlar asså!! Jag var så fruktansvärt förbannad så jag skaka, pappa fick köra hem för jag var knappt kapabel till att prata. Sist jag var så rasande var när grannungarna snodde min övningskörningsskylt! 

Dagen ändrades dock till de bättre sen när jag väl kom hem till Jossan igen och vi hade en fantastisk kväll tillsammans, där vi bland annat kolla på The Notebook <3. Idag har jag börjat packa och förbereda inför resan imorgon. Imorgon bär de nämligen av med FLYG, för andra gången i mitt liv ska jag få flyga :D, ner till Stockholm och sen på kvällen bär de av på mitt livs första kryssning ska bli grymt kul och spännande. Men nu ska jag krypa ner i sängen, resten får jag fixa imorgon :)

Natti natti :D 

Av Frida - 8 november 2011 19:56

I helgen har jag mest bara tagit de lungt, i söndags började jag dock min träning på allvar (eller ja). Jag har länge tänkt börja träna och i söndags starta jag med att träna i lite mer än en halvtimme med Wii balanceboard, och sen har jag även kört lite dans på Just dance 2 men jag har verkligen bestämt mig att nu är de dags att ta tag i de här, en halvtimmes träning varje dag plus en promenad! Sen när jag väl börjat jobba så har jag och Jossan bestämt oss för att vi ska skriva in oss på gymmet i Järpen, då jävlar! :P Kommer bli skönt att vi kan peppa varandra :) 

Annars gör jag inte så mycket mer just nu än att förbereda mig inför min nästa resa som startar redan på fredag verkar de som, jag ska då bege mig ner till Stockholm för att på lördags kvällen påbörja min kryssning. Min första kryssning ever!! Och de kommer bli den bästa :P hehe kommer ju befinna mig på båten tillsammans med mina underbara vänner i Rocket Overdrive och The Troubled Three :D Hur underbart kommer inte de bli liksom?! Sen på söndagen återvänder vi till Stockholm och efter de drar jag vidare till Örebro för att hälsa på min bror och hans familj!! :D Sen som ett avslut på denna lilla tripp så beger jag mig till Borlänge för att träffa min kompis och se han spela igen :D Detta kommer bli helt amazing! Är taggad till tusen och har några fjärilar som flyger runt i magen på mig :P

Nu dags för att sova, natti natti :D 

Av Frida - 5 november 2011 22:37

I torsdags eftermiddag fick jag ett telefonsamtal (måste lära mig att svara även när de är 08-nummer som ringer, tur att dem hade mitt hemnummer :P), de var från ett företag som jag registrerade mig hos för ett bra tag sen och först nu har de gett resultat :D Dem frågade om jag kunde dema på fredagen (alltså igår) och de kunde jag. 

De var lite kul för jag och mamma pratade om demojobb häromdagen när vi lagade mat, jag tyckte de var så tråkigt att inget av dem fyra företagen jag har haft kontakt med har hört av sig angående något mer jobb trots att jag sökt. Men så i torsdags ringde dem äntligen! 


Dock blev de inte riktigt som jag hade tänkt, jag skulle dema Wasas nya mjukbröd (som för övrigt ser sjukt gott ut) på Coop i Åre men när jag kom dit så hade dem inte dem bröden så demningen fick ställas in och jag fick åka hem igen. Men jag är inte ledsen för de för jag får betalt för dagen ändå och så får vi hoppas att de blir en ny snart. Vill ju dema detta bröd!

Denna dag spenderade jag istället med Jossan och hennes syrra i stan :) Mycket trevligt och billigt eftersom jag inte hitta något jag ville ha. Sen var de taco och tvmys tillsammans med dem. Tänk om alla jobbdagar var så här :P haha

Av Frida - 3 november 2011 21:46

Igår var de filmkväll tillsammans med Jossan igen med årets första lussebulle (som var himmelskt god!!), julmust och clementin. Sen blev de även lite nattmat i form av varma mackor med mycket ost på :D Som vanligt hade vi väldigt trevligt och kul, vi såg två riktigt bra filmer (som jag inte minns namnet på nu men de var två julfilmer :P) Sista halvan av film 2 fick vi dock kämpa oss igenom för vi blev så himla trött av mackorna :P hehe

Tack för ännu en underbar kväll :D

Idag har jag pappa och Klara varit och handlat (Klara var väldigt duktig och hjälpte till), ganska snart efter att vi hade kommit hem så gick jag och Klara för att möta mamma och Anna vid bussen. Syrran är äntligen här och hälsar på! Ska bli kul att ha henne här, speciellt nästa vecka då Klara är tillbaka i skolan. Ska bli skönt att ha någon att umgås med!
Sen fick jag även ett kul samtal idag angående ett jobb, dem ville ha mig och dema Wasas nya mjuk bröd i Åre imorgon. De ska bli otroligt kul, tror att de kan bli bra med folk :D Spännande!!!

Nu är de dags att krypa i säng för innan jobbet imorgon ska de bakas tårta till mammsen som fyller år!! <3 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards