Alla inlägg under december 2009

Av Frida - 13 december 2009 13:00

Gårdagen var mycket trevlig och jag fick äntligen träffa mitt kusinbarn igen. De blev en kort träff för han skulle vidare men bättre de än inget alls :P Jag visa han skolan och vi snacka en del, mycket trevligt och tack för att du fixa flaskan till pappa han kommer bli så glad över den :) Sen när jag kom hem så snacka jag lite med familjen i telefon sen kom Sarah hit. Vi satt och snacka en stund innnan vi drog till Ica för att handla godis och frukt, jag ville ha fruktsallad med Kesella Vanilj. Gott i gott gott. Sarah hade aldrig testat med kesella men hon gilla de. Sen när vi hade käkat frukt så satt vi och snacka med mina sambos en stund innan vi gick upp på mitt rum och glodde på tv :P Sen vid halv elva bestämde vi oss för att vi skulle dra till Club Båstad en sväng, vi var där ca en timme. Vi kom dit först av våra vänner och jag kände mig lite utanför men efter att vi suttit och väntat där en 30min så dök Goffes ansikte upp i dörröppningen :) han hade Amanda och Andreas med sig :) Vi satt och snacka ett tag sen efter ganska lång väntan så körde transorna äntligen igång med kareoken :P  Fransica som höll i de var väldigt rolig :P "hon" pratade mest till oss unga (Vi radioelever) men när sjungt och nästa börjat sjunga så drog vi för hon hade sagt till två av oss att de var deras tur sen och dom ville inte sjunga så jag och Sarah drog hem och dom andra skulle nog till Pepes i alla fall Andreas.


Idag har jag inte gjort så mycket än sov till halv tolv :P och nu har jag inte lust att göra nått. Tänkte röra på mig efter kl fyra då reprisen av mammas pojkar är slut till dess ska jag fortsätta att ligga och mysa i sängen :)


Nu är de inte långt tills jag fyller och inte heller långt tills jag åker hem :) Guuuuuuuuuuud vad jag längtar!!! Ska bli så skönt att komma hem men jag kommer sakna mina underbara vänner men de ska nog gå ändå hihi.


Puss och kram

Av Frida - 12 december 2009 12:55

Idag är de lördag igen och nästa lördag denna tid så har jag varit hemma i några timmar, gud vad skönt :) Just nu känns de väldigt bra men de har gått och ner dom typ två senaste veckorna ena stunden har jag varit jätte glad och pigg & andra stunden ledsen med hemlängtan och törtthet. Var lite trött när jag klev upp imorse men men sen piggna jag till men nu börjar jag bli lite seg igen, tänkte gå ut på en promenad i de vackra vädret och vänta på att mitt kusinbarn Simon hör av sig han kommer nämligen på besök idag :) De ska bli skoj att träffa han igen de är andra gången som jag minns men har träffat han när vi var bebisar också tydligen.. Men de ska i alla fall bli kul att träffa han igen.


Sen vet jag inte mer vad som händer idag, kanske utgång till Club Båstad ikväll där de är transkareoke. De kan ju bli rätt kul :P haha Annars blir de att vara hemma och vila upp sig kanske packa lite till vi får se.


Igår kväll han jag göra en massa, jag tvättade fyra tvättar och skrev på mina tre texter till vårt arbete Radions historia. De gick väldigt bra faktiskt, pappa ska inprincip bara kolla igenom dom och sen är jag klar :)


Imorgon blir de till att försöka få till uppgift 3 på webbmedian och se vad som har hänt med uppgift 1 och 2 dom går inte att visa på nätet längre av någon andledning, de är svårt när man inte har någon lärare att fråga :( suck. Hoppas jag ändå kan få ett godkänt på denna kurs.


Jag längtar till måndag inte bara för att jag fyller 20 då utan också för att vår lärare Hasse har fixat medelhavsbuffé till oss kl 12 :) De ska bli gott. Haha jag låtsas att de är för min skull han fixat de för att fira den stora dagen haha :o) Ska bli kul å äta nått annat män julbord såhär i juletider.


Näe nu ska jag göra nått vettigt möjligtvis gå ut en sväng haha man vet ju aldrig hur länge solen har tänkt stanna framme och skina :P


Puss och kram

Av Frida - 8 december 2009 19:10

Dagen började bra och har varit bra till största delen men jag har en väldigt hemlängtan och så ska en vän som jag pluggar med sluta, fan jag kommer sakna henne så jävla mycket :( Hon är en fantastisk tjej, då blir vi en mindre i vårt tjejgäng trist men om hon känner att hon inte vill eller orkar plugga mer så ska hon inte göra de. Vi hade sällskap till skolan imorse, mycket trevligt, vi skulle ha omprov. De kändes som att de gick sjukt bra asså.


Sen var webblärarna här och försökte förklara uppgift tre för oss men jag fatta nada.. Så jag satt nere på radion men några vänner och snacka, hörnan där vi satt har tydligen blivit snuskhörnan folk satt nämligen där i förra veckan och pratade snuska så då tog Jonas upp de igen :P Haha han är skön den. Han är en av dom jag tycker extra mycket om i klassen. Han fyllde ju år i söndags GRATTIS ÄNNU EN GÅNG, Anna var i Halmstad i söndags och köpte en present från mig och henne till han. De är huvudmassage grej, spindelbrukar den kallas. Sjukt skön! Han blev jätte glad :) Han fick den efter lunchen. Hahah lunchen spenderade jag med Jonas och Sandra först gick vi och handlade lunch sen satte vi oss och åt och körde hänga gubben, de var Magnus som starta de hela :P Sjukt rolig och trevlig lunch. Jag köpte Icas julmust för 5 spänn!! Tyvärr var de endast light som fanns kvar men de dög åt mig och Jonas.


Sen efter lunch hade jag och Linnea gruppmöte via nätet med Cassandra, de var bara jag och Linnea från gruppen i skolan idag. Vi satt där en kort stund sen umgicks jag med vänner och sen hade jag och Sarah sällskap hem :)


Haha jag prata med pappa förut idag och han berätta en väldigt rolig sak haha skratta så tårarna spruta och så fick jag magknip. De var nämligen så att min övningskörningskylt blev stulen av några snorungar på byn i somras och vi jaga dom på byn sen med bilen men även till fots (i alla fall jag) hahaha men jag och pappa höll på att affischera så vi var iväg till grannbyarna och medans vi var borta cirkulerade en annan röd combi på byn och dom trodde ju att de var vi haha men så var de inte och dom i bilen hade undrat varför dom sprang så han hade ju nyfiket kört efter och dom sprungit som attan. Haha inte undra på att dom var så slut när vi fick tag i dom. Så sjukt kul asså :D


Sen ikväll har jag pratat med Chrille :) alltid lika kul, han berättade att han skulle vara på tvn imorgon angående att rädda radion för han började med att berätta att han gjort saker i kampanjen rädda radion. Jag blev nyfiken men han har ingen kollpå vilken tid eller kanal han skulle vara på haha, han sa att jag skulle fortsätta att lyssna på radion :) Han är ju så underbart skön så de är inte sant.

Tack och hej leverpastej

Av Frida - 7 december 2009 13:37

Igår kväll hade jag Amanda Sarah och Sandra adventsmys hemma hos Sarah. Jag och Sandra möttes upp hos Gabbe och stack sen å handla, sen drog vi till tågstationen och hämtade Sandras cykel och for ner för backen i en väldig fart :P de var väldigt svårt att cykla rakt måste jag säga, underlaget var nämligen kullersten haha och så hade man en klumpig Sandra där bak haha. Vi hämtade upp Amanda och sen drog vi vidare till Sarah :) Vi kom fram till Sarah vid kvart i nio :) och sen stanna vi till tolv. Vi hade en väldigt mysig kväll, med vörtbröd, lussebullar, pepparkakor, ädelost och julmust. Hur mysigt och smarrigt som helst. Vi grava en massa och hade en fantastisk kväll. De var inte lika kul när vi skulle gå hem, de regna en hel del och mina skor blev dygnsura men de var de värt efter en sån kväll. Amanda blev avlämnad först och sen fortsatte jag och Sandra i regnet, vi var som två dränkta katter när vi kom hem. Men tack tjejer för en toppen kväll ser framemot söndag, hoppas att vi kan få lika mysigt och roligt då :)


Puss på er!

Av Frida - 6 december 2009 16:30

Igår var jag och Sandra på skolan och pluggade inför vår tenta på Tisdag, tyckte de gick väldigt bra faktiskt :) Sen när vi hade varit där i nåra timmar och även hunnit med å käka så drog hon hem till Gabbe och jag hem till mig. Jag fortsatte lite med pluggandet när jag kom hem och sen mös jag framför tvn bara.


Idag har jag pluggat, lekt med datorn och kollat två avsnitt av Erik och Mackan. De är ju två toppen sköna killar de där. Sen har jag även pratat en kort sväng med familjen och jag frågade min yngsta lillasyster om hon ville hänga med mig in till stan den 22 december och de ville hon mer än gärna. Ska köpa lite julklappar :) Hon blev väldigt glad över att jag frågade :) Trodde inte att hon ville hänga med, men de ska bli skoj. En dag på stan med min prinsessa, de ser jag framemot :D


Puss å kram, ruuumpaaa haha

Av Frida - 5 december 2009 00:53


Jag har verkligen haft en toppen dag, hade sällskap med Sarah till skolan och när vi kom till skolan berättade Hasse att Rikard (en av lärarna i webbmedia) kommer till skolan på tisdag så himla härligt så kan man reda ut uppgift 2 för jag är nu klar med tvåan bättre sen än aldrig men de återkommer jag till. Vi hade en rolig dag i skolan, vi spela in våra nyheter och vi hade valt att jag skulle läsa upp dom :P vilket gick sådär haha eller de gick rätt bra faktiskt men jag hade allvarliga problem att prata så jag staka mig på vissa ställen men inte i dom två texter jag skrivit sen på eftermiddagen lyssna vi på alla gruppers och fick feedback från Pia. På förmiddag var jag även och handla åt min lilla Amanda som inte mådde bra alls, citron och äppelcidervinäger för att bota urinvägsinfektion. I affärn träffa jag Goffe man, trevligt :) Vi snacka lite sen återvände jag till Amanda. Senare idag mådde hon mycket bättre och tackade så hemskt mycket för att jag handlat åt henne men de är klart man ställer upp på sina vänner, sen en annan dag kanske man själv behöver hjälp. Förresten så hjälpte hon mig i lördags, hon tog ut en hundring till mig så att jag kunde komma in på Pepes :)


Efter skolan stack jag och Sarah hem till henne, de är ruksigt långt dit asså :P Hon hjälpte mig med webbmedian TACK!! Nu har en tyngd lättat från mitt bröst. Sen när vi varit där några timmar och käkat en god äggmacka så drog vi till Ica för att möta upp Sandra och Amanda för att sen dra hem till Sandris och mysa å ha d gôtt helt enkelt, vilket vi hade en helt fantastisk kväll. Men när vi drog från Sarah så hitta jag Teddy kompaniet, dit ska jag och Sarhis dra någon dag :D


Sen när vi varit hos Sandra några timmar var de dags att bege sig hemmåt, vi fick en trevli promenad hem :) På skolan mötte vi Goffe och hade sällskap med han hem. Åh vad jag älskar mina vänner, ni betyder så himla mycket för mig!!


Ikväll har jag skrattat så jag nästan har dött, sjukt härligt de här får vi göra om snart! Ett stort tack tjejer för en underbart rolig och trevlig kväll, ni är så sjukt underbara så de finns inte!!


Ruumpaaaaa!!! Hahahaha

Av Frida - 3 december 2009 17:42

Radionörden (som jag blev kallad igår av Christian, du som är Radionörd sa han till mig haha) klev upp tidigare och starta igång tre radiosändningar samtidigt för att köra dom mellan 7-8 för att stöjda kampanjen Rädda Radion!! En väldigt viktig kampanj!! Gör vi inte nått så är risken väldigt stor att den kommersiella radion försvinner (alltså reklamradio stationerna tex. Rix fm, Lugna favoriter, Bandit, OneFM mfl.) Sen vart ja så himla trött så jag gick och la mig igen en 40min när jag var klar med allt, innan de var dags att gå till skolan. Idag hade jag sällskap av min lilla Sarah, hon är en tokig men underbar person. Hon och rätt många till kommer alltid ha en plats i mitt hjärta :) NI är underbara!! Skolan har varit mycket kul vi fick en läxa att lyssna/titta på nyheter igår som vi imorse gick igenom och på eftermiddagen så skulle vi skriva telegram, kul. Vi fick lära oss de i Bollnäs men den journalistläraren var så dålig så jag lärde mig aldrig hur man skulle tänka och göra direkt. Men nu föll de på plats jag vet precis hur man ska göra och tänka men sen om de blir bra är en annan sak. Vi arbetade i grupper och jag tog på mig att skriva två stycken, Nöje och Lokalt. Behövde endast skriva om dom en gång och nöjestelegrammet behövde jag ändra ytterst lite på, den andra slängde jag om texten en del :P men är fruktansvärt nöjd och tyckte de var otroligt kul att göra. Och Pia är en fantastisk lärare, älskar henne :) Sen var jag kvar på skolan ett tag sen hade jag sällskap hem med Sara L och Therese. Och de var så härligt imorse när Anna dyker upp i skolan och säger att hon tyckte att jag gjort ett bra inlägg i forumet på webbmedian, Julia höll väl också med. De så fruktansvärt skönt så ni kan inte ana de, mådde verkligen piss över de igår (själva kursen asså) men nu känns de bättre och Sarah ska hjälpa mig med de imorgon. Är glad att jag har vänner som ställer upp och bryr sig om en :) Älskar er!!


Ikväll blir de en tidig kväll är så fruktansvärt trött :P men ska plugga lite innan dess, ska läsa igenom telegramnyheterna vi gjort för de är jag som ska läsa in dom imorgon de ska bli ruskigt kul. De var ett tag sen, gjorde de när jag praktisera på OneFM :P Ja ja nu har jag inget mer att skriva, nu ska jag försöka få tag i Christian så jag får rösta på världens bästa topplista nämligen Rix top 6 :)


Puss och kram

Av Frida - 1 december 2009 18:16

Idag var de inte kul alls att kliva upp var ruskigt trött *snark*, somna inte förrän ett inatt jag satt nämligen uppe till tolv och snacka med folk :) och Jonas när han sände på Radioseven. En mycket trevlig kväll :D


Idag har jag haft prov och jag tror att de gick bra. Efter provet så gick jag inte hem utan jag blev kvar i skolan med mina trevliga kamrater, jag och Johan gjorde ett konstverk av PET-flaskor :P haha super fint kan jag lova. Tiden gick och helt plötsligt drabbades jag av en sån ångest då jag inte orka med nått, men de gick över sen när jag köpt en festis i en aoutomat men fått äpple istället för päron och Gabbe kontaktade vaktmästarn och fixa de åt mig :) Då blev jag lycklig, tack Gabbe. Sen har jag mest suttit nere på radion :P har spelat Quadro pop på Sandras mobil och sen har jag surfat runt på nätet, sen fråga Jonas om jag hade lust att hålla han sällskap när han åt och självklart hade jag de.. Sen var vi kvar ett bra tag till :P Vid tjugo över fem tror jag att vi drog haha, hade sällskap med Jonas hem eller halvvägs i alla fall (då han bor typ mittemellan mig och skolan) trevligt som attan. De är kul att jag och Jonas snackat en hel del dom senaste dagarna, han är en väldigt trevlig, bra, skön och rolig vän/person :) Jag tycker väldigt bra om honom.


Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer :P haha jag hade fått en kul vännerförfrågan på facebook idag från Martin min ena sambo :P haha. Ja ja nu ska jag försöka plugga lite, men först är de dags för julkalendern på tv som börjar snart :) Lyssna på den på radion, den var lite mysig och gullig :)


Kram allesammans (18dagar kvar tills jag åker hem)

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8
9
10
11
12 13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards