Alla inlägg den 17 april 2011

Av Frida - 17 april 2011 21:43

Idag har jag hunnit med en hel del, hjälpt mamma röja i Annas gamla rum (hon och hennes kille kommer på tisdag), sen har jag röjt i mitt egna, åkte med pappa och hämta någon plast hos en kompis till han och sen åkte vi inom Ica och handla lite.


Imorgon ska jag röja de sista i mitt rum, de är även jag som står för maten och sen ska jag köra Klara och hennes kompis till cirkusträningen. Puh kanske hinner jag med och roa mig lite imorgon :P hehe


Detta möttes jag av imorse när jag kikade in i Klaras rum

 

Knas-Klara, hon sov tydligen inte (påstår hon) hon ville bara inte höra radion som mamma satte på inne i hennes rum för att dem skulle.


Klaras kompis, hon låg utanför madrassen i dockhusfamiljens trädgård :P Ser kanske inte jätte skönt ut hehe. Söta var dem i alla fall :D   

Av Frida - 17 april 2011 10:30

Igår drog jag, mamma och pappa in till stan för att storhandla inför påsk medan Klara och hennes kompis var på cirkusträning, de blev dock lite mer än mat som inhandlades. Jag och mamma gick in en sväng på skopunkten där jag hitta dessa skor:

Dem behövdes kan jag lova, mamma hitta även ett par sandaler med klack till sig och ett par jogginskor till Klara.


När vi väl kom till Maxi så bestämde jag mig för att köpa dessa brillor och Elvisboken :) (har tittat på dem förut och nu kändes de rätt att köpa dem) :D

Boken är full av fantastiska bilder, de var en fröjd att kolla igeom den igår. Ska dock kolla igenom den aningen noggrannare en annan dag :)


 Sen fick jag äntligen köpt två plastlådor som jag kan ha under sängen (mina fina skor igen :P)


Är nöjd med dagen och mina inköp. Senare på kvällen spela jag och mamma Wii och blev sen joinade av Klara, hennes kompis och tillslut kom även pappa.


De har varit en kanon lördag! :D

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards