Alla inlägg under oktober 2012

Av Frida - 24 oktober 2012 11:45

Usch vilken dag det var igår, kändes som att det var kaos hela tiden men jag fick spendera hela dagen uppe på Marsipan och det är jag glad över :D Stod och packade 5pk pølse (marsipanstänger) och var det inte roboten som krångla så var det foliemaskinen, gaah! Men som sagt så fick jag vara på hemmaplan hela dagen och det kändes gött :D 
Fick en släng av huvudvärk efter middagen där någon gång, trodde inte att den skulle ge med sig så lätt men ca 2 timmar senare var den borta :D Det var mycket skönt att få gå hem sen trots att vädret inte var det roligaste, regna och blåste men när jag väl kom in så kände jag att det ändå var väldigt skönt. Var alldeles blöt när jag kom hem så det blev en varm dusch och sen hoppa jag i myskläderna och virade in mig i en filt. Sen kunde det få blåsa och regna bäst det ville ute, vilket det gjorde. Det blev rena stormen och den har hållt i sig i stort sett hela natten, har haft svårt att sova pga den men får väl ta igen det inatt. 

Sitter nu inne och fryser i väntan på jobb, hoppas på att få vara på Marsipan idag med, solen skiner på utsidan för tillfället men vädret är långt ifrån stabilt idag. Ena stunden är det sol och vindstilla och helt plötsligt blåser det upp till storm. Ser inte fram emot att gå ut men längtar efter att slippa mitt kalla rum :P

 

Av Frida - 23 oktober 2012 00:50

Idag har varit en rätt bra dag trots att jag och ganska många till fick lämna Marsipan och var utlånade till bla Nid 5, det var tomt uppe på Marsipan märkte jag när jag var där uppe och spenderade dem flesta av mina långa raster :P

Jag och en kille som heter Sindre (typiskt norskt namn känner jag) hamna på att skrapa några träformar fria från godis och diversegrejer och något vitt pulver som vi hade överallt sen, det blev en rejäl dusch när jag kom hem. Det var ett slitsamt jobb men trots att vi mest har haft långa puaser idag så har vi ändå hunnit göra mycket. Det var som att dem hade satt oss där för att det inte fanns något annat att göra, segt! 
Victoria bytte med Sindre innan middagen så att hon och jag kunde ha middag samtidigt, vi skulle då avbyta dem på Formula halv 7 men när vi kom dit fem i halv satt redan två från Marsipan där och var avbytare så vi slapp :P Vi gick upp till Marsipan och hängde tills det var dags för mat kl sju. 


23.05 stängde jag och Sindre igen för dagen och gick upp till oss för att invänta att dem andra skulle sluta också. Imorgon hoppas jag att jag får packa snöstänger eller något annat uppe på Marsipan. 

Nu ska jag njuta av Rocket boysens musik en stund till innan jag kryper i säng och välkomnar drömmarna :D 
Godnatt allesammans

Av Frida - 21 oktober 2012 23:02

Äntligen kom fredagen som jag hade gått och längtat efter veckan, det var en lång väntan. Det var som att veckan inte ville ta slut men tillslut gjorde den ändå det. Redan kvart i två slutade jag, kunde dock inte gå hem förrän tre då man inte bör logga ut sig innan tiden är innne för det (onödigt att missa dem pengarna). Jag var utlånad till Nid 9 och var där hela dagen och gjorde Krämtoppar :) Det var många raster under dagen så tiden gick fort, lite tråkigt bara att jag hade lunch innan alla på Marsipan hade det så jag fick äta själv men det överlevde jag :P 
Jobbade även med en lärling hela dagen, hon var under 18 så hon fick vara med mig hela dagen och det gick bra :D Vi blev som sagt var klara tidigt, vilket var skönt, så jag drog upp "hem" (upp till min avdelning alltså) och hängde inne på pauserummet tills det var dags att gå hem. 

Jag gick hem, duscha, bakade Kärleksmums och åt innan jag drog hem till en kompis och där har jag spenderat helgen :) Vi har kollat på film, tv, sovit i soffan (kollat på tv och film från insidan av ögonlocken, precis som jag lärt mig av mamma att man kan göra :P), ätit gott och bara haft det väldigt trevligt och roligt. Magmusklerna är nu trimmade :P haha.

Imorgon är det måndag igen, ser fram emot att komma på jobbet igen. Men jag börjar känna att slutet är nära nu fast att jag inte fått något brev om när det är slut än. Vet inte hur länge dem behöver mig, men jag vill stanna så länge som det bara går. Har ju ändå inget att göra förrän v.50 då jobbet i Åre börjar. Vet dock att påsksäsongen startar v.45 vilket är väldigt snart hoppas jag får vara kvar en bit in på den också. Ska försöka att inte tänka på detta utan bara njuta av tiden som är kvar! 

Hoppas att ni alla har haft en lika bra helg som jag! Kram

Av Frida - 18 oktober 2012 17:36

Idag har det varit jag, Hanne, Victoria och Maria som jobbat ihop. Vi har haft trevligt och kul, det har gått bra för oss idag trots att vi har haft några oturs-incidenter jag tex välte en hel stapel (väldigt hög var den) med kasser (plastbackar) när jag skulle flytta bort pallen som dem stod på. Hade fyra staplar så råka den ena ta emot i en knapp på maskinen jag gick förbi, när jag fick syn på de så skulle jag backa och hoppades då att den skulle få tillbaka sin balans men haha ikke. Vi skrattade en hel del, senare när jag skulle köra ut en annan sån pall så sa Hanne till mig att ta de lugnt så jag smög ram och det gick fin fint :P Blev bara lite mer "disk" till dem nere på vaskeriet (tvätten). 

 

Sen har jag varit lite tankspridd idag vilket resulterade att det blev några extra grisar i vissa askar :P Men vad gör det? Bättre att det är några extra än några för lite :P 


Det har varit en bra dag, hoppas morgondagen också blir bra. Då är jag utlånad (hoppas att jag kommer behövas på Marispan så jag får stanna där uppe, vill packa 200grams gris eller något) till avtak på Nid 9, så jag ska packa något godis där. Får väl se vad det blir. Sen är det heeeeeelg som jag längtat!! 

Efter jobbet har jag hängt runt på nätet lite, tränat, pluggat lite teckenspråk men det är svårt när man är ensam och nu kollar jag på några nya avsnitt av 112 - På liv och död, spännande. Synd att jag inte visste att dem sände nya, har missat jättemånga ju :( Ska kolla lite till sen blir det en varm och skön dusch :D 

Ha de! 

Av Frida - 17 oktober 2012 17:28

Idag har jag varit och umgåtts stor-grisarna, då även G inräknad haha. Jag och G har jobbat ihop idag (för en gångs skull) och har haft väldigt kul, vi blev väldigt flummiga på slutet. Vi båda var rätt trötta eller jag var väl mer övertrött, var på ett härligt humör och skratta åt allt G sa. Han säger så tokiga saker hela tiden så det är ju inte så konstigt, sen säger dem ju att ett skratt förlänger livet ;) Tyvärr går ju alla dem bästa och roligaste dagar för fort, även denna. 
Har paper-cuttat mina händer idag också, kartongerna var vassa och inte särskilt snälla alls!

Eftersom vi belv klara en kvart tidigare så hängde vi inne på pauserummet innan det var dags att dra hem, fick med min BOK hem idag också saknade den igår när det inte fanns något roligt på tv och jag hade tröttnat på datorn så jag somna innan halv tio igår :P haha. Var jag utvilad för det idag? Nej haha.

Haha och idag var det min tur att skrämma G, sprang upp och hämta min matlåda och sen rusa jag ner i källaren där jag kom ikapp Geir och Elise. Hoppa på han bakifrån och blev kallad galna svenska, lite överskotts energi i min kropp där tror jag :P Haha sen hade vi väldigt kul när vi skulle gå ut förbi vakten, vi ska ju trycka på en knapp som antingen lyser rött eller grönt och vi båda kände på oss att någon av oss skulle få rött men vi var inte överens om vem så vi tävlade om vem som kom fram först, G vann eftersom han har cykel haha men tji fick han. Beeeeep sa det och lös rött för han medan jag fick grönt, haha vad jag skratta!! Det var dessutom vakten som alltid ger mig rött som satt där, det gjorde det hela ännu roligare för den röda lampan var för mig. Sen brukar jag alltid trycka först men inte idag :P

 

Godaste sjokolademelken ever!! Var så törstig igår när jag var på affären och istället för att köpa brus (läsk) så köpte jag chokladmjölk och den var fantastiskt god!

Av Frida - 16 oktober 2012 17:05

Igår stod jag på avtak på Linja hela dagen, som vanligt var det lite strul så det blev mycket slötid och den spenderade jag på Smash tillsammans med G. Även på pauserna var jag där och höll han sällskap, hjälpte till och lärde mig hur den maskinen funkar och vad arbetet där innebär. Har tyvärr aldrig fått vara på den maskinen, de verkar slappt och skönt att vara på den. Kanske nästa säsong, vill även testa på att vata på Hamacen. Det var i alla fall en bra dag, fler dagar borde vara som den. Imorgon kommer nog bli en bra dag, då ska vi köra 200grams gris :) 

Idag har jag fått testa på att vara på ett nytt ställe, hamna nere på Nid 9 (första våningen) på Reepack maskinen. Där packa jag och 2 till (två trevliga själar, tog så väl hand om mig) Kremetopper (på svenska Krämtoppar då om det var någon som inte förstod ;) ). Det har varit en lugn dag, inte hänt så mycket. Pauserna spenderade jag självklart uppe hos oss på Marsipan och G lyckades skrämma vettet ur mig 2ggr inom loppet av 2min :P hehe. Sen skrämde han skiten ur mig imorse också när han tvärnita med cykeln precis bakom mig, vet inte men tror han försöker ta dö på mig :P
Denna dag har gått ganska snabbt ändå, förutom typ sista timmen den riktigt segade sig fram. Gissar på att den jävlades med mig :P Efter jobbet tog jag en lång promenad ner till Rema, halvvägs ner till centrum. Det blev en trevlig promenad för mig och G, tänkte passa på när det var så bra väder och när man har trevligt sällskap :D 

På tal om trevliheter, var inne på Skistars sida idag och kollade webbkamrorna. Det är snö i backarna i Åre, stora delar av dem i alla fall, i Björnen med :D Längtar till säsongen börjar men samtidigt vill jag inte att säsongen här ska ta slut :P Njuter i alla fall till fullo av varje stund, varje dag! :) Man kan inte ha det bättre än vad jag har det ;) 

Det är någon som skrivit KRAM =) i min bok som ligger inne i pauserummet på jobbet, undra vem de kan vara?! :P

Ha d! 

Av Frida - 14 oktober 2012 12:22

Torsdagen var en pina till en börja med, kom till jobbet och självklart hamna jag på Oka som jag inte klarar av (göra 65grams gris). Efter ett misslyckat letande efter chefen för byte av plats så fråga jag en kollega om hon kunde byta och till min glädje ville hon de. Det blev att packa gris med Hanne och Co istället haha jag trodde att de skulle gå bättre men oj vad fel jag hade. När vi äntligen fick vår första rast lite mer än en timme efter start så gick direkt till pauserummet, visste inte vad jag skulle ta mig till. Ville ju inte gå hem trots smärtan i ryggen men Geir fixade så jag kunde stå på avtak på linja (mitt favvoställe). Fick stå där resten av dagen och packa marsipanbitar, vilket kändes mycket bättre för ryggen.

Sen stängde vi ner ganska tidigt, kändes att helgen var på g, sen när jag hade städat klart nere hos mig så gick jag upp till toppen (där starten är) och fråga om Geir behövde hjälp så jag fick i uppdrag att skrapa bort Marispan från duken (rullbandet) gick snabbt och lätt, sen sopa jag undan allt och sen fick jag i uppdrag att tvätta två grejer som tillhör maskinen haha det blev lite blöt. Råka skvätta ner halva mig :P 

Denna vecka har gått sjukt snabbt, har ju inte riktigt hunnit med men nästa vecka kommer nog bli längre då man jobbar dag :P Längtar dock till veckan eller mest till att helgen ska komma faktiskt haha. Men på tal om helg så fredagen spenderade jag med Geir, filmmys och sen på kvällen kom min underbara familj på besök. Så dem har jag umgåtts med hela helgen. Igår var vi ute och gick en massa, var på Vitensenter och "lekte", åt god pizza och sen på kvällen chilla vi och åt godis. Och idag tog vi en liten promenad fram och tillbaka till fabriken innan det var dags att för dem att bege sig hem igen. Efter att det varit väldigt trångt på rummet så är det nu så sjukt mycket plats :P 
Tack för att ni kom vi ses snart igen! 

Nu ska jag fixa matlådor till veckan och sen ska jag bara ta det lugnt och invänta morgondagen :D 

Av Frida - 11 oktober 2012 12:37

Igår var det en pina att vara på jobbet, redan på väg till jobbet kände jag mig helt överkörd hade så ont i hela kroppen blev ju inte bättre av att jag gick å spände mig för att de var kallt ute. Jag kom till jobbet i alla fall och till min överraskning slapp jag 65 grams gris men jag hamnade istället inne på Conbar. Fy fan vad tråkigt rent ut sagt. Hela dagen satt jag och kollade på när New Energy kom åkande på bandet och tog bort dem bitar som var dåliga eller fula på något sätt. Hade jag inte haft så ont så hade det kanske varit skönt att sitta där hela dagen men hur jag än satt så gjorde det ont, visste inte vart jag skulle ta vägen. Tack gode gud så lånade Marita ut sina hörselkåpor med radio i till mig, hur snällt som helst!, så jag satt och lyssnade på Radion En hela dagen. Spelar mycket svensk musik på den kanalen, helt faktiskt :D I flera timmar satt jag och väntade på att dem skulle spela Loreens låt för dem hade med den i reklamen bäst musik och då ville jag verkligen höra den. 

 

Vid halv elva var det städdags, jag sopa en del och hjälpte till lite innan jag faktiskt gav upp. Kände inte att jag klarade av mer så jag gick "hem", hem till Marsipanavdelningen som jag hade längtat efter hela dagen. Hade ju mina pauser "hemma" hos oss men ändå kände jag mig väldigt ensam. 
Jag gick direkt till pauserummet där fann jag Geir, han skicka iväg mig till massagestolen och där satt jag väl en 45min eller något haha han fick hämta mig när det var dags att gå hem för jag räknade fel på tiden och hade ingen klocka med mig. Hade jag fått 10min till så hade jag nog somnat. 
Det var inte skönt till en början men sen hitta jag en bra inställning och det blev väldigt skönt, kände mig bättre sen. Haha sen fick det bli en liten springtur, för när jag var påväg upp för att hämta matlådan min så märkte jag att  glömt mina hörselskydd i massagestolen så när jag sprang tillbaka för att hämta dem så höll jag och Hanne på att krocka. Hon kom runt ett hörn, vi blev ganska rädda båda två hahaha. 

Sen var det bara att dra och byta om och sen skynda sig ut där Hilde och Geir väntade på mig. Det var en trevlig promenad hem, vi hade väldigt kul. Tog tid innan jag kunde slappna av och sova. 

Idag känner jag mig inte heller bra i kroppen men hoppas det ska gå bra på jobbet ändå. Får se till att jag hamnar på ett bra ställe, gör jag inte det så ska jag prata med chefen så får han fixa de. Vill vara inne på Marsipan i alla fall! 

Sista dagen nu ju, sen helg. Den här veckan har gått alldeles för fort, har ju inte hunnit med :P

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards