Alla inlägg under oktober 2009

Av Frida - 21 oktober 2009 18:30

Glömde att berätta om fotbollsmatchen som ägde rum igår, vi hade väldigt kul och nästan alla gick därifrån med mer eller midre skador :P Jag har tex rätt ont i min högra fot precis ovanför tårna :( Jag sparkade ett ex antal gånger på Linnea igår av misstag haha. Kan inte springa i skor inne och sen har jag inga heller så jag får väl skylla mig själv lite också. Men jag lyckades göra ett mål i alla fall och de är jag väldigt nöjd med, Andreas var målvakt och kunde inte fånga bollen just då :P Sen hade jag två till målchanser men då var mister målvakt ivägen. En var att jag fick bollen på insidan låret, de hade varit ett snyggt mål om som sagt inte Andreas vart ivägen. Han tyckte att jag bara fick göra ett mål och de fick jag vara nöjd med, de plus skador. De var ett tag jag hade väldigt ont i foten och även högra smalben då jag sparkat på Linnea eller Jonas hehe. Men de kändes lite fel att vara i samma lag som en IFKare då man själv är Gaisare, men de funka. De var en vild med rolig match. Jag hoppas vi gör om detta gott folk :)


Kärlek till er!

Av Frida - 21 oktober 2009 18:08

Idag har varit en bra dag :) Vi har haft Pia i Journalistik - Etiska regler. Mycket intressant och roligt, satt brevid Gabbe och de var en upplevelse kan jag säga hehe. Han höll på med konstiga saker emellanåt :P men han är en väldigt trevlig kill, man skrattar mycket i hans sällskap vilket är bra :) Sen efter lektionen så stanna min grupp kvar för att arbeta men innan de var dags att jobba så skulle jag till Ica och handla mat och Rasmus fick snällt följa med. Han fick även snällt följa med mig och värma maten hehe. Tror inte han hade nått emot de iofs. Sen var de dags att börja spela in våra texter om oss själva som ingår i uppgiften som vi ska skicka in till dom "kloka gummorna" (tre av våra lärare). Jag, Linnea och Gabbe försökte rocka lite med en rockring, gick inte jätte bra men kul hade vi. Jag och Gabbe snacka lite också, han är bra trevlig att prata med :) När vi var klara med de så gick jag och Linnea till systemet och sen lämna vi lite hos Jonas sen var de raka vägen hem. Ska hem till henne och Magnus ikväll och umgås med folk. Funny funny! :)


När jag kom hem så var de nästan med en gång dags att ringa och rösta som varje dag :) De är dock lite tomt på Facebook utan alla Christians inlägg men imorgon tror jag att han är tillbaka igen, med andra ord var Miklo där idag också till min stora glädje! Och idag var jag ju beredd på de så de var ju en helt annan sak att prata med han, de var helt underbart :) Saknar dig Miklo!! Vårt samtal sändes även i radion vilket var väldigt kul. :) Kan bara beskriva min tillvaro med ett ord just nu LYCKLIG!! De är en sån otroligt härlig känsla.


Kramar till er alla och extra många till dig Miklo som under så lång tid gjorde mina vardagskvällar till dom bästa :) Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.

Av Frida - 20 oktober 2009 20:32

Idag har vi haft föreläsning med Gunilla Welander och Elisabeth Trotzig hela dagen, de har varit den bästa och roligaste föreläsningen hittills. Har inte haft en tråkig stund idag :) Vi fick på slutet granska reklam och fälla och döma vilket var mycket kul. Sen efter de så hade min grupp gruppmöte som gick mycket bättre än jag tänkt men långt ifrån bra, de är lite svårt att göra ett grupparbete när inte alla är på plats :( Suck. Ja ja sen när dagen var slut så hade jag sällskap hem och väl hemma satte jag mig och kopppla av ringde hem till familjen och berättade en glädjande nyhet :) Jo sen har jag ju ringt och röstat på Världens bästa topplista, Rix top 6. Idag var inte Christian där för han var iväg på sin morfars begravning :( Men då var en annan bekant där, ingen mindre än Miklo. Förstod först senare efter samtalet vem de var jag hade pratat med :P Nu är de bråttom ska iväg och spela fotboll med mina klasskamrater och måste hinna byta om vi hörs imorgon :) om jag lever då haha

Av Frida - 19 oktober 2009 17:39

De blev en toppen dag som jag kände på mig redan imorse innan jag drog till skolan :) Jag fick även mina lovade autografer, Andreas lova nämligen mig i lördags att jag skulle få deras autografer :) Andreas, Goffe och Amanda har nämligen ett band ihop och siktar nu på att bli jätte kända hihi och jag ville vara först med att få autograf, har Amandas kvar att få :) Men de får jag fixa imorgon. Andreas skrev sin första idag, tror de kändes bra för han. Jag tyckte de var kul och de tror jag att grabbarna också tyckte. Sen kom vi fram till att jag kan sälja dessa dyrt då den dagen dom blir mega kändisar. Haha kul. Stört sköna grabbar de där.


Ja jag har ju inte bara fått autografer idag utan jag har även vart på föreläsning hela dagen, den handla om Lagar och Marknad. Rätt så intressant faktiskt. Jag gillar Christer, som han heter, som föreläste för varje gång de är dags att börja så spelar han en låt ifrån Beatles, de är underbart nån som spelar härlig musik.


Sen har jag, Linnea och Stefan handlat lite. Haha Linnea for runt som en galning där inne och fort gick de. De var ruskigt svårt att hänga med haha. Sen hade vi sällskap hem, Sheriffen slog följe med oss.


Imorgon är de föreläsning igen, samma ämne och samma plats och så kommer gäst föreläsaren Elisabeth Trotsig de ska bli kul å spännande. Sen efter att dagen är slut så ska min grupp hård jobba några timmar. Även på onsdag så vi får se när jag bloggar igen, kanske hinner med de imorgon en kort sväng :)


Näe nu ska jag avsluta och ägna en stund åt mina studier men innan de vill jag tacka Andreas och Goffe för dom otroligt fina autograferna :)


Kram å hej  

Av Frida - 18 oktober 2009 14:53

Igår hade jag en fantastiskt rolig kväll :) Dagen var däremot inte så värst kul, gjorde inte så mycket. Jag löste Melodikrysset med pappa, jag kunde svara på dom två frågor som inte han kunde och tvärtom. Bra team med andra ord. Sen har jag spelat spel och lyssnat på musik.


Sen vid fem tog jag mig först till Ica för att köpa lite snacks, sen gick jag hem till Gabbe och umgicks hela kvällen med Gabbe och Sandra. Vi hade sjukt kul och Gabbe vart hel galen ett tag hehe, sen vid tio i åtta stack vi till Ica. Sandra skulle ha sirap och Gabbe skulle ha kakao :P Tillsut kom vi tillbaka efter att behövt släpa en mycket galen Gabbe hem. Sen satt vi och snacka ett bra tag sen kl nio kolla vi på filmen som sändes på 4:an. Wild hogs hette den.

 Sjukt bra film asså, shit mycket skratt. Denna rekomenderar jag starkt! Medans jag och Sandra satt bänkade framför denna underbara film så gjorde Gabbe helt fantastiska pannkakor till oss. Mums, blir nog så att jag anställer han som kock :) Hihi Sen käka vi lite popocorn och kolla på nån annan film som verka bra men vi såg inte början utan bara mitten, jag somna i soffan och Gabbe å Sandra stack in på hans rum och kolla på nån skräckis. Hahaha de var ingen som väckte mig å sa att jag skulle gå hem så jag blev kvar i soffan hela natten, de var tur att den var såpass bekväm som den var :) Jag vakna först och får se att de är strålande väder ute :) Tillslut vakna även dom andra två (Sandra hade också bliit kvar) , vi satt och snacka lite sen visa dom mig snuttar av filmen dom såg igår, läbbig :P Sen stack Sandra hem och jag å Gabbe kolla på Tolken i knipa. Haha en helt galen men rolig tecknad film.

 Helt sjuk asså. Efter att den var slut så satt vi och snackade ett tag. Sen vid ett så gick jag hem, behövde ju käka frukost och plugga. De var ruskigt skönt ute :) Så de blir en väldigt lång promenad sen. Ska bara vänta på att Körslaget ska ta slut (missa ju de igår) och att mobilen ska laddas färdigt sen ska jag bege mig ut på en härligt lång promenad :)


Tack som fan för gårdagen behövde all denna glädje de kändes fantastiskt :) Och tack för pannkakorna och att jag fick låna soffan över natten hehe.


Kram kram

Av Frida - 17 oktober 2009 13:17

Igår kände jag mig väldigt hela dagen men de blev bättre på kvällen när en av mina sambos kom och fråga om jag ville kolla på film med dom och en tjej kompis dom hade här. De var mycket trevligt, vi kolla på denna film: Denna film var rolig och jag behövde verkligen skratta efter allt depp. De var mycket trevlig att göra nått tillsammans med mina sambos som jag annars inte umgås med tyvärr måste jag säga. Är mest bara på mitt rum hela dagarna men nu har jag tänkt att förändra min vardag, jag ska tex gå ut och gå minst 20min varje dag och de kanske slutar med att jag kommer ut å springer vem vet.



Denna dag börja som alla lördagar med melodikrysset :) Denna gång var de faktiskt extra svårt :P Jag kunde två stycken men som tur var så hjälptes jag och pappa åt. Jag kunde dom som inte pappa kunde och tvärtom :P Hehehe värsta teamwork då. Nu tänkte jag plugga en liten stund och sen tänkte jag dra till Ica å handla lite godis och chips. Sen är de även en rask (ganska i alla fall) lång promenad (lång blir den i alla fall), de ska bli ruksigt härligt. Var ute väldigt mycket för nått år sen å gick men sen när jag tog studenten så tappa jag de men nu tänkte jag uppta de igen. Mådde mycket bättre då, man får inte lika mycket dö tid då alla negativa tankar kommer fram vilket jag behöver bli av med. Sen ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, hoppas på att kunna umgås med nån/nåra kompis/ar. Men vi får se annars blir de myskväll framför tvn och Körslaget!


Ha en bra dag allesammans!

Av Frida - 15 oktober 2009 19:36

Idag har vi börjat med journalistik kursen, vilket jag tyckte var sjukt kul. Härliga lärare. Jag tror att jag kommer lära mig otroligt mycket på denna kurs och ha mycket roligt. Christian sa till mig att efter den kursen kommer man läsa tidningar på ett helt annat sätt, låter både spännande och kul. :) Efter en hel dag med information och lyssnande på radioklipp (en del hemska) så drog jag och Therese till studion och lekte lite. Goffe smet in och gjorde en bråskande väderrapportering, fast den blev inte så snabb som vi hade tänkt oss då vi inte hitta nån text med väder.. Men vi fick tillslut lite väder :) Sen var vi kvar där ett bra tag, Andreas var in och fråga hur de gick och så fick vi tips på en lösning till den hemska värmen där inne. Vi fick tipset att öppna fönstret hehe :P Han är rolig han :) Jag var nog inte hemma förrän halv sex. Lång dag men rolig och givande. Hehe och en sak till jag var FÖRST in att rösta på Rix top sex idag :P hehe


Puss å kram

Av Frida - 14 oktober 2009 18:42

Här är lite bilder från när jag var hemma i Jämtland, har tagit lite tid innan jag lagt upp dom men här är dom. Pannkakslagning, motorkaksbakning, död fågel och min söta lilla syster.  


 

Mina och min syster Annas fina pannkakor, mvi gjorde dom med kärlek!


 

Vi kom fram till att dom inte skulle passa till att säljas haha. Men ack vad goda dom var, speciellt i tre hungriga flickors magar. :)


 

Jag och Klara bakade ju Morotskaka och här är den blivande morotskakan. Såg ju inte så jätte gott ut :P


 

Klara smaka på den och godkände den redan i de här stadiet :) Mums var hennes kommentar :P


 

Såhär blev resultatet, Mycket Väl Godkänd! (Av fler än mig och Klara) Mums mums!


 Jag och syster Anna satt och kolla på tv ohhelt plötsligt flög denna fina fågel in i rutan, shit vad rädda vi blev. Jag försökte med hjälp av pappas foppa-toffel göra HRL på den stackarn, men med sorg i hjärtat måste jag meddela att vi tyvärr förlora den :( Snyft Aldrig kul att mista nån.


 Klara närjag hämtar henne på fritids, prick halv fyra. Hehehe De var de sista hon sa till mig, glöm inte hämta mig halv fyra :) Hon är så söt min lilla prinsessa.       

      




Längtar efter er min underbara familj!! Massa kramar till er alla!!

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards