Alla inlägg den 27 mars 2011

Av Frida - 27 mars 2011 21:54

Jag hade de riktigt fantastiskt igår :) Bara att träffa grabbarna igen fick mig så himla glad, de var verkligen alldeles för länge sen jag träffa dem sist! 



De var då detta evenemang jag och pappa var på. Var inte helt återhämtad från fredagens äventyr men jag var inte ensam att vara trött men som tur var så var de ingen som somna denna kväll inte vad jag eller Erik såg i alla fall hehe :P

Efter en förskräckligt tråkig väg dit med bara skog skog och ytterligare lite skog, tur att man hade trevligt sällskap i bilen, så var vi äntligen framme. När vi kom in stod dem och repa, jag hälsade på dem och sen lyssna jag medan dem soundchecka medan pappa blev insatt i hans jobb för kvällen. Redan när jag hörde dem första tonerna sprack jag upp i ett leende och insåg hur mycket jag har saknat dem!

Sen var de matdags, jag fick slå mig ner och vara sällskap :) Richard bestämde att dem skulle slå Rocket Overdrive (berättade nämligen om att dem var så grymma igår (fredags) och då ville han vara bättre), dem lyckades inte riktigt trots att dem fick pluspoäng när Richard mitt under spelning slänger av mig brallorna :P men dem var väldigt nära. Men efter en puss på kinden så fick jag ge med mig och säga att dem var bättre :P Att charma mig funkar alltid haha. 


Sen fann jag en kille jag umgicks med större delen av kvällen eller egentligen var de han som hitta mig där jag stod ensam vid dansgolvet :P Han var tydligen kompis till två av grabbarna i bandet och var impad över att jag hängt med The Women sen 2008. Är inne på 4:e året nu, de går fort! Minns den första gången som att den var igår.


Tack för alla kramar jag fått dessa dagar och dem två pussar jag fick :P

Super stort tack till grabbarna i  Rocket Overdrive, The Troubled Three, The Women för två helt fantastiska kvällar! Vi ses snart igen! 


~You guys make me happy~

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards