Alla inlägg den 8 februari 2011

Av Frida - 8 februari 2011 21:33

Förkylningen varade inte länge, knappt två dagar de känns riktigt bra samtidigt som de känns lite för bra för att vara sant men jag hoppas inte den återkommer.


Idag har varit en ganska lugn dag, dem stora flickorna har varit på dagis och Selma har blivit min nya väckarklocka :P Hon brukar kunna komma inrusande på mitt rum och tjoa och tjimma, imorse kom hon farande glad som en lärka. Hör ju henne redan när hon försöker öppna dörren för än är hon lite kort i rocken så hon har lite problem :P De är ju ändå ett av dem trevligare sätten man kan bli väckt på :P När Selma väl tagit sen in så brukar de inte dröja länge innan Alice också kommer farande :P Tokungar!


Vid tre inatt vakna jag och fatta inte att jag hade somnat och jag trodde inte att tiden på klockradion kunde stämmma men jag kolla mobilen och den var verkligen tre. Jag kände mig väldigt förvirrad, la mig ner igen och lyckades somna om. 


Jag riktigt längtar tills jag ska flytta samtigt som jag kommer sakna dem små liven så otroligt, ikväll satt Selma i mitt knä en stund och så sa jag att de var dags att gå och lägga sig. Puss säger hon då och så pussades vi och så fråga jag om hon ville ha en kram och de ville hon så vi kramades sen skulle hon ha en till puss. Så underbar, vissa stunder känns de som att hon vet att jag ska flytta för hon är extra kärleksfull <3 Kommer även att sakna att ha två svansande katter efter mig, speciellt Hermes som ska vara med typ överallt. Han är som keligast och ska verkligen upp i knäet när man sitter och matar Agnes. Ibland är han hopplös :P


Dags att lägga huvudet på kudden och vaggas in i drömmarnas land, godnatt! 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11
12 13
14 15 16
17
18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards