Alla inlägg den 13 februari 2011

Av Frida - 13 februari 2011 21:20

Helgen som varit har både varit fantastisk och hemsk, gårdagen var underbar som började med att Selma kommer in och väcker mig genom att peta mig på näsan :P Den lilla skrutten. Och avslutades med Melodifestivalen där Brolle var en favorit och under hela hans framträdande satt jag bara och log och svävade på moln. Fantastisk Rockabilly kille de där :) om vi skulle träffas och slå oss ner och snacka en stund så skulle vi ha så mycket att prata om :)

Jag vill definitvt se denna underbart sköna Rockabilly kille i ESC!!


Jag tyckte de var många rätt bra låtar igårdagens omgång, Sanna Nielsen framförde hennes klart bästa låt någonsin och snygg kille har hon också.  Jocke Ramsell som spelar gitarr i Ramsells :) Killen som inte kan skriva autografer men när en liten söt Klara kommer fram och fårgar då kan han skriva :P Rix fm festival, vilka minnen.


The Moniker eller Daniel Karlsson som han heter hade ett härligt framträdande med en härligt galen och glad låt, först blev jag lite besviken men sen gilla jag låten.

Christian Walz låt gillade jag också på något sett eller så var de framträdandet som jag blev förtjust i. 

Sen var de något jag gillade med Annielas låt eller delar av den gillade jag i alla fall.


 Hur som helst så tyckte jag att de var helt rätt bidrag som gick till final :D


....


Idag har varit en ganska hemsk dag vi alla har väl varit mer eller mindre trötta och stortjejerna har varit ganska gnälliga så de är skönt att denna dag är över och imorgon är de kärlekens dag. Då kommer mina tankar finnas hos alla jag älskar och de är många! <3

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11
12 13
14 15 16
17
18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards