Alla inlägg den 20 februari 2011

Av Frida - 20 februari 2011 14:09

Deltävling 3: Den låt jag gillade mest var nog Sara Vargas låt, den var på svenska, skriven av egna upplevelser, hon var så vacker där hon stod och sjöng och den var fin. Hoppas på att hon går vidare från andra chansen.

The Playtones: Man kan ju tro att jag gillar dem eftersom de är ett gäng Rockabilly gubbar, fick sms av både syrran och mamma som fråga om jag blev glad att dem gick vidare men nej jag blev inte de för jag tycker verkligen inte om dem. Fast jag måste erkänna att jag gick igång på ståbasriffet i början av låten. Är de något instrument jag gillar så är de ståbas helt klart. Låten var väl okej och så men jag insåg att jag inte gilalr sångaren så byter dem ut han så kanske jag kangilla dem.

Eric Saade: Jag visste att han skulle gå vidare och de förtjäna han hans låt var rätt bra men tror man kommer gilla denju mer man hör den.

Ser framemot finalen :)


Utekväll: Efter Mello så drog jag ner till Sandras för att roa mig :) Har länge velat gå dit och just denna kväll passa de ju perfekt eftersom ett Rockabilly band skulle stå på scen. Men innan dem klev på scen så underhöll dessa två grabbar oss:

Björn och 


Feffe.  (Bilderna tagna från Sandras hemsida)


Asså hel knäppa i huvudet så himla sköna grabbar asså. Man kunde ju inte låta bli att garva åt dem. Dem spelade (allt från dansband till hårdrock), showade och underhöll. Asså helt fantastiska :) Man kunde inte låta bli att dra på smilbanden.


Personalen och vakterna var trevlig, jätte fint ställe. Den ända som saknades var ett riktigt grymt band på scen :P Men överlag var detta en väldigt bra kväll och jag har ännu en gång fått komplimanger för mina händer. Smålänningarna verkar gilla mina händer helt klart. Hehe.


Nu ska jag nog slänga mig i sängen igen och kramas lite med Hermes, han sitter och trycker bakom bokhyllan medans de dammsugas i rummet brevid. Stackarn!


See ya!

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11
12 13
14 15 16
17
18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards