Alla inlägg den 16 februari 2011

Av Frida - 16 februari 2011 20:29

Igår hade jag ruskigt svårt att somna trots att jag var så trött, de var riktigt jobbigt men nu såhär i efterhand så gör de inte så mycket när jag ändå kände mig rätt utvilad idag när jag vakna :) 

Dagen börja med att jag mata Agnes och sen käka jag frukost, sen kolla jag datorn och sen har jag faktiskt legat och bara slappat i sängen tills barnen kom hem från dagis. Sen har vi bara haft en underbar dag helt enkelt. 


Och till middag blev de...   

... Pommes frites. Gudvad gott de var och gud vad länge sen de var jag åt de närmare bestämt den 26 nov. Som jag längtat!!


Något som gjorde mig ännu gladare denna dag var att jag förut såg att The Women snart ska ha spelning igen. Jippi och gissa vem som kommer att finnas på plats om inte jag :) Så jäkla nice :D Så himla kul och oj vad jag längtat!!


Härlig dag med ett ännu härligare avslut :) 

Av Frida - 16 februari 2011 10:41

Har insett att de finns så mycket jag kommer sakna när jag flyttar från Kalmar, förutom barnen och familjen och katterna så kommer jag sakna Meda Markt och Elgiganten. Insåg när jag var ute vid Hansa City i lördags att de var länge sen jag var på Media Markt och hängde :) och fler gånger kommer de inte bli :( Kommer minnas de som ett trevligt ställe där de hände mycket kul och så kommer jag sakna den snygga killen som hjälpte mig välja Elvis skiva :P hehe. Sen kommer jag även sakna Elgiganten och den trevliga servicepersonalen där :)


Något jag kommer sakna sjukt mycket är alla mysstunder jag har haft tillsammans med världens underbaraste Hermes. I lördags tex när jag slog mig ner i soffan för att kolla på Melodifestivalen kom han farande och skulle ligga i knäet, där låg han under nästan hela programmet och bara njöt. Så himla mysigt! Och idag när jag klev upp (som många andra dagar) kommer han fram och ska gosa med mig :) Åh vad han är underbar!!


 Här är han sötisen, han har ockuperat min säng och ligger gärna och myser under täcket, din mysiga lilla hårboll.


Kommer även sakna alla mysstunder jag haft tillsammans med flickorna :) Alla underbara tillfällen som tex igår när Alice kommer fram och ger mig en puss och de räckte inte med en hon skulle ha många pussar eller när Selma slänger sig i min famn i ren glädje och vill kramas. Åh! Samtidigt är jag tok redo för nya spännande äventyr, får se vart man hamnar härnäst.


Love <3

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11
12 13
14 15 16
17
18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards