Alla inlägg den 8 januari 2012

Av Frida - 8 januari 2012 11:01

Igår efter min och Klaras lyxmiddag (pannkakor med glass och sylt) så tog jag min lilla pärla och begav mig iväg till underbara Jossan :) Jag kom dock inte längre än halvvägs genom byn innan de höll på att hända något fruktansvärt. De kommer nämligen två ungdomar (något år äldre än Klara) farande i full fart från en backe rakt UT i vägen, rakt ut FRAMFÖR MIG!! Eftersom de ligger så stora snöhögar överallt så hade jag inte en chans att se dem förrän dem var framför mig och antagligen såg dem väl inte mig heller. Jag bromsade kraftigt och fick sladd på bilen så de for väl tusen tankar igenom huvudet på mig. Vi alla klara oss, men de var verkligen inte långt ifrån att de smällde. Hastigheten genom byn är 50km/tim. 
Jag åkte en bit bort och vände tillbaka för att få tag i galningarna och fråga vad f#n dem håller på med!! Men dem var spårlöst försvunna, tror inte att dem fatta vidden av de som hände för de sista jag ser är att tjejen som kör sparken bara flinar! Jag vända om och körde vidare åt de håll jag skulle men hela jag skaka så jag var tvungen att stanna och ringa pappa och efter en stunds prat med han så hade jag lugnat mig och kunde fortsätta min resa hem till Jossan. 

När jag väl kom upp till Jossan så var de snö överallt och jag parkerade min lilla pärla i en snöhög haha (kom loss galant sen när jag skulle komma hem :) som tur var). Min välkomskommité (bestående av Friedar och Ozzy) blev överlycklig när jag kom :)
De var en jättemysig kväll, först kolla vi på Gladiatorerna som jag längtat!! De var jättebra trots att man sakna ala dem gamla gladiatorerna men skönt i alla fall att de var i stort sett samma grenar och att hinderbanan i stort sett var den samma annars hade jag blivit besviken. Sen kollade vi på en jätterolig film som jag inte alls kommer ihåg namnet på och så hade vi myspys med hundarna i soffan. Ozzy var väldigt gosig och slängde sig ner i min famn, de var otroligt mysigt och han var väldigt pusstokig. Tror jag funnit min pojkvän haha <3 Han var dock inte lika mysig när han låg i andra änden av soffan och fes haha. 
Sen strax efter två var de dags att dra hem och inleda ännu en halvt tråkig söndag och imorgon börjat jobbet igen, de blir en lång vecka tillsammans med ryssarna. Är endast ledig en dag i kommande vecka!! Gaaaaaaah!

Tack Jossan för en helt underbar kväll de får vi göra om snart igen! Och vi får se till att börja med Zumba mycket snart, kanske redan i veckan! :D

Nu blir de att städa rummet lite tror jag, ciao! :P 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards