Alla inlägg den 20 januari 2012

Av Frida - 20 januari 2012 19:45

Igår efter jobbet var de bara att dra hem för att göra sig iordning inför kvällens middag på Tyrolen. När jag var färdig fixad här hemma och fixat en matlåda så drog jag hem till Pär för att hänga med han Niklas och Kristoffer en stund innan de var dags att bege sig iväg, jag var chauförren och min lilla pärla var bilen vi gled fram i :) Efter att ha tryckt in alla grabbar så drog vi efter ett stopp vid bankomaten till Björnen där vi hämta upp Maria innan de bar uppp för den långa och kringliga vägen till Tyrolen, när vi i stort sett var framme så bestämde jag att vi skulle stanna och jag vågade inte ta den sista branta backen upp, vilket var bra för där stod de en bil på tvären som vi fick lyfta till rätta så han kunde ta sig ner :P Efter en lång och jobbigt snöig väg så var vi ganska anfådda äntligen framme. 


Maten var vädligt god och även efterrätten och sällskapet var helt underbart! Vi vid "barnbordet" skratta och hade så sjukt trevligt :) Trevligheterna fortsatte och vi hade julklappsutdelning och jag fick ett par nya skidbrillor (as snygga och välbehövda) och en trisslott (som de tyvärr inte var någon vinst på). Vi sjöng också. Tiden gick och tillslut lyckades jag få med mig grabbarna hem. Påväg ner till bilen (i första lilla backen) så lyckades jag och Kristoffer vurpa haha vips så log vi där i snön och garva :P Han skulle hålla i mig så jag inte halka men så lutade han sig för mycket på mig och så gick de som de gick :P haha. Tillslut fick jag in alla grabbar i bilen så vi kunde åka hem, två och dem släppte jag av redan i Undersåker där dem skulle fortsätta partyt och en trött Niklas släppte jag av i Järpen. Halv två kom jag äntligen hem och kunde slänga mig i sängen :) 
Tack allesammans för en sjukt rolig kväll!


Idag på jobbet har jag varit piggare än vad jag trodde att jag skulle vara :) Har hållt igång idag så jag har haft de soft och bra :) Efter stängning så skulle jag ta ner ett nät som är mellan liften och skidbacken haha ja de gick bra att få ner de men sen hamna de i ett ända trassel och när Bengt och Elvira kom så under han vad jag hade haft för mig :P haha som tur var fick jag hjälp av underbara Elvira :) Hehe idag krävdes de 4 pers att stänga liften :p haha


Nu är de dags sova tror jag, godnatt :D

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards