Alla inlägg den 18 april 2013

Av Frida - 18 april 2013 20:45

Idag har varit en väldigT bra dag trots att den började tidigt som attan, har inte under hela säsongen klivit såhär tidigt :P Men är ovanligt pigg. Redan när jag kom till jobbet undra Johan (jobabr på Tusen) om jag ville jobba lite för han, självklart svara jag längtar tillbaka till Tusen som tusan :P Det blir åtminstone en heldag på tusen (hoppas den är öppen då) och eventuellt några eftermiddagar, är det någon mer som vill byta så tar jga gärna emot fler timmar :D Har saknat min favorit lift, Tusenmetern, så in i norden, det var trots allt där allt börja på något vis :) 


Idag började jag på Wc berg och satt där tills luncharen kom och då fick jag åka ner och träffa lite folk :D Det var så sjukt fin utsikt över hela Åre på nervägen, det var nice att åka liften ner för en gångs skull. Tog lunch och efter lunchen hängde jag med Kristin som luncha dal, någon timme där med henne. Var otroligt trevligt, sen skicka Elias upp mig på berg igen :P Han Jens och Johan ville snickra färdigt med det dem höll på med, så jag hämta brädan och drog upp igen :) Fick även sällskap av Jonna och Gabriella som var ute och gled i backarna, vet inte om dem gjorde något vettigt eller om dem bara gled runt på arbetstid :P Var glad över att dem kom förbi och hängde en stund. 

Sen fick jag stänga ner liften, parkera den och sen avpatrullera Wc-backen. Nu vet jag rutinerna på berg också, man har då lärt sig ännu en lift och på lördag öppnar troligen wm6an till min stora glädje och då blir det nog lite lunchning där också :D 

Nu ska jag stänga ner, först ska man duscha och sen blir det sängen. Är taggad inför ännu en dag i Wc :D 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards