Alla inlägg under februari 2011

Av Frida - 12 februari 2011 18:45

Igår var vi hemma hos barnens kusin och moster, vi åt födelsedagsmiddag och sen världens godaste chokladtårta. Så furktansvärt god, något av de godaste jag någonsin ätit. Mumma!! Till middag åt vi taco med kyckling även de var smarrigt. 

De var en trevlig kväll var dock lite orolig över hemresan, speciellt över att vi skulle behöva åka över Ölandsbron i de hemska snöstorm ovädret men de gick bra de blåste inte lika mycket när vi väl kom fram till bron.


Idag däremot har de varit sånt där perfekt soligt väder som man bara vill sitta på fjället och njuta, men eftersom jag inte är hemma i fjällen så tog jag mig en promenad och köpte nya brillor (man måste ju kunna ha några att välja mellan :P), mjukisbyxor och en resväska, som var dagens ärende. Nu har jag en rimligare chans att få med mig allt när jag flyttar hehe :) De känns underbart, snart Jämtland är jag tillbaka! 

Av Frida - 10 februari 2011 21:23

Jag vill börja detta inlägg med att gratulera min underbara far på den stora dagen, synd att jag inte kan vara hemma och fira dig men jag ska bjuda på något gott när jag kommer hem i mars jag lovar och så får de väl bli en morotskaka efteråt som jag lovat mamma att jag ska baka :)


Ja ja, i alla fall super stort grattis! Jag hoppas du gilla kortet jag skicka, lite jävligt kort var de allt men de var gulligt :) hihi Jag och min underbara pappa, taget jualfton 2010 av min yngsta syster Klara.


.

Ja vad händer annars i min vardag? 

Inte speciellt mycket, igår när barnen var på dagis så passa jag på att ta en promenad till affären i de vackra vårvädret för att köpa ett gratulationkort till pappa. Hade lite svårt att bestämma vilket kort de skulle bli, vela en bra stund men de blev ett bra kort tillslut :) De blev en promenad sen på kvällen också.

Idag har jag letat och sökt jobb medan barnen varit på dagis. Hoppas jag får något på kroken. Idag har jag lite ont här och där, igår drog Selma i min reflex som hänger i ett gumiband och jag skulle just ta den ifrån henne när hon släppte och jag fick den rätt på knogen på långfinget de gjorde väldigt ont men något som gjorde mer ont och fick mig skrika högt av smärta var när Selma kryper upp till mig där jag sitter i fåtöljen och biter mig på bröstet. S-A-T-A-N vad ont de gjorde kan jag säga. De blev ett rött litet märke. 



Måste bara berätta jag hade hjärnsläpp häromdagen jag kunde inte alls komma på hur generös stavades, men så skrev jag de idag de gick bara av farten och så kom jag på mig själv att jag inte hade några problem med stavningen. Jag kan stava till GENERÖS igen!! :D


Godnatt!


P.S Pappa jag ser framemot att få klippa Rockabillyfrisyr på dig :) D.S

Av Frida - 8 februari 2011 21:33

Förkylningen varade inte länge, knappt två dagar de känns riktigt bra samtidigt som de känns lite för bra för att vara sant men jag hoppas inte den återkommer.


Idag har varit en ganska lugn dag, dem stora flickorna har varit på dagis och Selma har blivit min nya väckarklocka :P Hon brukar kunna komma inrusande på mitt rum och tjoa och tjimma, imorse kom hon farande glad som en lärka. Hör ju henne redan när hon försöker öppna dörren för än är hon lite kort i rocken så hon har lite problem :P De är ju ändå ett av dem trevligare sätten man kan bli väckt på :P När Selma väl tagit sen in så brukar de inte dröja länge innan Alice också kommer farande :P Tokungar!


Vid tre inatt vakna jag och fatta inte att jag hade somnat och jag trodde inte att tiden på klockradion kunde stämmma men jag kolla mobilen och den var verkligen tre. Jag kände mig väldigt förvirrad, la mig ner igen och lyckades somna om. 


Jag riktigt längtar tills jag ska flytta samtigt som jag kommer sakna dem små liven så otroligt, ikväll satt Selma i mitt knä en stund och så sa jag att de var dags att gå och lägga sig. Puss säger hon då och så pussades vi och så fråga jag om hon ville ha en kram och de ville hon så vi kramades sen skulle hon ha en till puss. Så underbar, vissa stunder känns de som att hon vet att jag ska flytta för hon är extra kärleksfull <3 Kommer även att sakna att ha två svansande katter efter mig, speciellt Hermes som ska vara med typ överallt. Han är som keligast och ska verkligen upp i knäet när man sitter och matar Agnes. Ibland är han hopplös :P


Dags att lägga huvudet på kudden och vaggas in i drömmarnas land, godnatt! 

Av Frida - 7 februari 2011 10:18

Igår när jag låg nerbäddad i sängen så kom jag och tänka på hur kul jag och min syster Anna hade när vi var i Stockholm för att se Jason Mraz. Jag saknar verkligen alla roliga stunder vi haft tillsammans. Men snart ska jag få träffa henne igen, de ska bli otroligt kul även om de bara är ett kort besök. Men de är inte längden som räknas utan kvaliten, vad vi bestämmer oss för att göra. Oavsett vad vi gör vet jag jag att vi kommer få grymt kul :)


Bara 25 dagar kvar tills vi ses syrran, läääääääääängtar! :)

Av Frida - 6 februari 2011 20:48

Har inte varit lika snorig idag men hostan jag fått är ganska jobbig. Eftersom jag varit ledig idag har jag bara tagit de lugnt och vilat, slumra även till en stund. De har varit skönt att få vara lite för sig själv faktiskt. Hoppas att jag mår bättre imorgon. Ny vecka nya äventyr (äventyr och äventyr, men ja nya saker som kommer hända)


De blir bara ett kort inlägg idag, nu är de dags att krypa ner under täcket igen och drömma mig bort med skön musik i lurarna :)

Av Frida - 5 februari 2011 21:53

Idag har jag hunnit med en massa saker tillsammans med flickorna, har varit ensam med dem idag :) Medan stortjejerna byggde ett tåg av köksstolarna så löste jag Melodikrysset tillsammans med mamma och pappa, sen stektes de pannkakor till barnens förtjusning dem åt som aldrig förr de var kul :) sen har vi hunnit vara ute i de blåsiga vädret efter att jag höll på att bli tokig för att vi inte hittade Selmas ena vante. Jag hittade den efter mycket om och men under barnens säng, just därför dem inte får leka med ytterkläderna. Barnen fick komma ut och få lite frisk luft och gunga lite, sen när vi kom in kolla vi på Lejonkungen men de var bara jag som gillade de. De var nostalgi, vet inte när jag såg den sist. Vi såg den nu på dvd vill man se den på riktigt så är de vhs som gäller! Sen efter filmstunden så byggde vi ett tåg i köket igen så vi kunde åka på en liten tur, hade ju lovat flickorna de tidigare idag. Man får ju hålla de man lovar. 

Näe Linda kom hem så blev de taco :) sen när barnen somnat så var de dags för mys framför tvn och Melodifestivalen med lite godis :) Jag fastna väl inte för någon låt direkt så kanske men jag gillade verkligen bidrag nr 2 Me and my drum till min förvåning var ju Christoffer Hiding med :) Älskade när han var med i Idol och har undrat när han ska dyka upp igen och vips där var han :) Sen tyckte jag att Rasmus Viberg var väldigt charmig men hans låt de vette fan asså. Dannys låt är en sån låt som jag kommer gilla ju mer jag hör den, de var ingen wow-låt (de var ingen :( tyvärr) men jag gillade alla hans dansmoves. Sen diggade jag att Adam, en av mina absoluta favoriter bland dansare, var med och dansade bakom Jenny. Han har varit med förr och han har dansat med Ola i början av Olas karriär :P


Ja sammanfattningsvis har de varit en bra dag men framför allt en bra kväll om jag ändå slapp en rinnande näsa och nysningarna så hade de varit toppen. Trodde jag skulle slippa att bli sjuk men nu när alla här i stort sätt är friska ja då åker jag på de :P Så typiskt, nu ska jag försöka sova. Imorgon är jag ledig då ska jag bara ta de lugnt och kurera mig :) Natt natti



P.S Dock hade de varit mycket roligare att vara i Rättvik denna kväll då världens bästa trio spela. Men de är exakt 1 månad tills jag ser och träffar dem igen :) Gissa om jag längtar <3 D.S

Av Frida - 4 februari 2011 22:36

Resan till Uddevalla är nu bokad, de har även löst sig med mina grejer jag får lämna dem hos mina underbara syster :) TACK ANNA, de betyder mycket för mig :)


Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva men jag kan berätta att igår när Selma skulle gå och lägga sig så kom hon in till mig på mitt rum, hon ville ha en kram och puss innan hon gick och la sig. Så himla gulligt, de är såna tillfällen jag kommer sakna sen när jag åkt härifrån och de är dem tillfällena jag kommer minnas med glädje. 


Och sen igår när jag var ute på promenad kom jag helt plötsligt att tänka på en kille som betydde mycket för mig och som var min bästa vän och min stora kärlek. Men mycket hände, vi började i olika klasser, tappa kontakten en del och senare flytta jag. Att ha fortsatt kontakt med han skulle betyda så mycket, de är något jag hade velat ta mig från min barndom i Mölnlycke. Sist jag såg han så hade han axellångt långt, lite krulligt hår. Om jag skulle träffa han idag så skulle jag inte känna igen han :( Jag minns knappt hur han ser ut, de var så länge sen :( Men jag har många fina minnen, bla så måla jag en ram gul och med hjärtan på och i satte jag ett foto på mig och så gav jag den till han hehe :) Sen en gång så lekte vi pantgömme, vi var grymmast denna dag de var ingen som hitta oss där vi hade gömt oss i vinbärsbuskarna. De var ett perfekt ställe om man ändå hade kunnat låta bli att äta så många vinbär :P Vi hade båda ont i magen och mådde lite smått illa efter detta, men de var en kul dag :)

Jag insåg i alla fall igår att jag saknar han! De är synd att man inte kan hålla fast vid alla sina vänner, men jag är glad över dem jag har :) Både nya bekantskaper och dem jag känt ett tag.


Älskar mina vänner så är de bara!! <3<3<3<3 Godnatt!!

Av Frida - 3 februari 2011 21:53

Ja nu vet jag nog vad jag vill, för ett tag i alla fall. Jag ska jobba månaden ut den 3 eller 4 mars åker jag till Uddevalla med alla mina tusen saker (och hoppas syrran kan förvara en del). Den 5 åker jag vidare till Karlskoga, dags för att träffa grabbarna i Rocket Overdrive och sen dra vidare tillbaka till Jämtland och jag kan ärligt säga att jag faktiskt längtar tillbaka dit men känner jag mig själv rätt så kommer jag tröttna ganska snart och vilja åka därifrån. Antagligen till Båstad och då ska jag göra de :)


Längtar efter att vända blad och starta på ett nytt kapitel och se vad de finns för äventyr som väntar där!! 


P.S Snart kommer jag hem mamma och bakar morotskaka till dig :D D.S

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11
12 13
14 15 16
17
18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards